تاریخ انتشار: جمعه 1398/05/18 - 11:03
کد خبر: 323338

حذف محدودیت زمانی جذب دانشگاه برای ثبت نام نخبگان

رئیس مرکز جذب وزارت علوم از حذف محدوده زمانی برای ثبت نام نخبگان در جذب هیئت علمی دانشگاه ها خبر داد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»، محمدرضا رضوان طلب در گفتگو با خبرنگار مهر درباره بررسی درخواست نخبگان متقاضی عضویت هیئت علمی خارج از نوبت گفت: مسئله بدون نوبت به این معنی نیست که پذیرش نخبگان بدون مقدمات صورت گیرد.

وی ادامه داد: نخبگان توقع دارند که پرونده آنان زودتر رسیدگی شود و از قبل نیز اعلام شده بود که برخلاف سایر افراد، فرایند رسیدگی به پرونده نخبگان به جای چهار ماه و نیم در طول سه ماه رسیدگی می شود.

رئیس مرکز جذب وزارت علوم افزود: بنیاد ملی نخبگان از مرکز جذب وزارت علوم درخواست کرده که نخبگان عضو این بنیاد مجاز باشند هر زمانی که بخواهند برای جذب در دانشگاه ها در سایت مرکز جذب ثبت نام کرده و پرونده آنها در مسیر رسیدگی قرار گیرد.

ضوان طلب افزود: با این درخواست بنیادملی نخبگان موافقت و قرار شد بنیاد ملی نخبگان با دسترسی که به سامانه مرکز جذب یافته، کد ملی نخبگان مورد تایید بنیاد را وارد کرده و این افراد بتوانند وارد سایت جذب شده و مابقی اطلاعات خود را وارد کنند.

وی ادامه داد: زمان ثبت نام نخبگان مانند سایر افراد در فراخوان های یک ماهه نیست. این افراد هر زمان بخواهند با کمک بنیاد نخبگان می توانند اطلاعات خود را در سایت مرکز جذب بارگزاری کنند بنابراین، محدوده زمانی برای ورود نخبگان برداشته شد.

وی ادامه داد: موضوع دیگر معافیت «کبر سن» نخبگان بود که باید مجوز آن توسط هیئت امناء دانشگاه‌ها صادر شود. این هیئت در سال یک بار بیشتر برگزار نمی شود برای همین اعلام کردیم این افراد سال اول را بدون تایید هئیت امنا از معافیت «کبر سن» استفاده کنند. همان درخواست معافیت در اولین جلسه هیئت امنا هر زمان که برگزار شد به پرونده آنها الحاق شود.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
پشت پرده اتاق پیام‌رسانی ترامپ
تهران، میدان انقلاب، شب ۲۰۰ ام
برق در المان، بحران هزینه زندگی در انگلیس و کاهش رشد اقتصادی در ژاپن
مسئولیت سهل‌انگاری در امنیت دانشگاه بر دوش شماست
فیلم | بلاگردان ایران، حضرت آقا، خداحافظ...
خیابان محل آفرینش یک ملت متحد
رفتارهای متناقض آمریکا تغییر دکترین هسته‌ای ایران را توجیه‌پذیر می کند
پنج عامل خاموش فروپاشی خانواده؛ از خودخواهی تا توقعات نابجا
ایران در مسیر دو انقلاب!
نتایج نهایی آزمون‌ها پس از رسیدگی به اعتراض‌ها در سامانه «بینا» قابل مشاهده است
آغاز انتخاب کادر اجرایی کاروان‌های تمتع ۱۴۰۶
تهیه ۱۲ طرح عملیاتی برای رفع مسائل ذی‌نفعان تأمین‌اجتماعی
قیمت برخی محموله‌های فیزیکی نفت از ۱۳۰ دلار فراتر رفت
مخبر: دشمن در حوزه‌های مختلف در مقابل ایران شکست خورد
روابط ایران و چین با اراده رهبران دو طرف در سطح راهبردی هدایت می‌شود
دولت آماده همکاری با بخش خصوصی برای جهش تولید مسکن است
روایت آنکارا از رایزنی میان عراقچی و وزیر خارجه ترکیه
وزیر آمریکایی درباره قیمت انرژی: نمی‌توانم رفتار ایران را پیش‌بینی کنم
وزیر کشور در آنکارا خبر داد؛ تصویب ایجاد ۲ مرز جدید بین ایران و ترکیه
جبهه پایداری: استمرار اجتماعات مردمی از جلوه‌های قدرت اجتماعی کشور است
عارف: هزینه تأخیر پروژه‌های مسکن برای متقاضیان جبران شود
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top