تاریخ انتشار: چهارشنبه 1398/05/30 - 17:21
کد خبر: 324786

آمار ترک تحصیل‌ کرده‌های کشور چقدر است؟

معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه کسانی در متوسطه دوم نمی‌توانند به هر دلیلی تحصیل خود را ادامه دهند، به خیل تارکین تحصیل می‌پیوندند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از تسنیم، معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه کسانی در متوسطه دوم نمی‌توانند به هر دلیلی تحصیل خود را ادامه دهند، به خیل تارکین تحصیل می‌پیوندند و همین‌ افراد نرخ پوشش تحصیلی ما را تحت تاثیر قرار می‌دهند، گفت: در مقطع متوسطه اول 3.9 درصد دختران و 4.55 درصد پسران ترک تحصیل می‌کنند.

علیرضا کمرئی با اشاره به تلاش برای کاهش نرخ بازماندگی از تحصیل اظهار کرد:  پوشش تحصیلی امری جدی در هدف‌گذاری استان‌ها است.وی افزود: نرخ پوشش تحصیلی ظاهری دختران در دوره اول متوسطه 97.77 درصد و در پسران 101.68 درصد است. علت اینکه این نرخ در پسران بالای 100 است به عللی چون تکرار پایه و وقفه‌های تحصیلی ایجاد شده برمی‌گردد.

معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش درباره تفاوت نرخ پوشش تحصیلی ظاهری و واقعی گفت: نرخ پوشش ظاهری از تقسیم تعداد دانش آموزان هر دوره تحصیلی بر تعداد جمعیت دانش آموزانی که در سن متعارف ورود به آن پایه هستند و ضربدر 100 به دست می‌آید.

کمرئی تاکید کرد: نرخ ظاهری نباید در افکار عمومی این تلقی را به وجود بیاورد که واقعیت ندارد. ما دو شاخص پوشش ظاهری و واقعی داریم که یکی دانش آموزان در سن متعارف را محاسبه می کند و دیگری دانش‌آموزانی که احتمالا بازمانده از تحصیل هستند و یا تکرار پایه داشته باشند.وی با بیان اینکه بر اساس این مبنا نرخ ترک تحصیل در پسران بالاتر است، گفت: کسانی در متوسطه دوم نمی‌توانند به هر دلیلی تحصیل خود را ادامه دهند، به خیل تارکین تحصیل می‌پیوندند و این افراد نرخ پوشش تحصیلی ما را تحت تاثیر قرار می دهند. در مقطع متوسطه اول 3.9 درصد دختران و 4.55 درصد پسران ترک تحصیل می‌کنند که در پسران بیشتر است. در کل نرخ ترک تحصیل دانش‌آموزان در متوسطه اول 4.24 درصد است.

معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: نرخ ترک تحصیل دختران در دوره متوسطه دوم 3.7 درصد و در پسران 4.51 درصد و در مجموع  4.12 درصد است.کمرئی با بیان اینکه تلاش می‌کنیم تا حد امکان آمار تارکین کاهش یابد و امکانات آموزشی را بویژه در مناطق محروم افزایش دهیم، اظهار کرد: یکی از علل ترک تحصیل، شرایط فرهنگی در برخی استان‌ها  است و به دختران بعد از دوره ابتدایی اجازه ادامه تحصیل نمی‌دهند. نیازمند کار جدی در این زمینه هستیم زیرا عدد ترک تحصیل در مناطقی که با شرایط فرهنگی خاص مواجه هستند، عدد قابل توجهی است.

وی به ضرورت رسیدگی به مدارس لازم التوجه برای جلوگیری از ترک تحصیل اشاره کرد و گفت: باید تمهیداتی به کار گرفته شود تا دانش‌آموزان در نظام تحصیلی بمانند و در چرخه تربیت و آموزش حضور داشته باشند که هم عواقب اجتماعی در پی نداشته باشد و هم شاهد رشد آمار تارکین تحصیل نباشیم.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
عمل اسلیو معده چیه؟ (توضیحات دکتر محمد ایرانمنش)
تفاوت زمان تحویل ترجمه رسمی مدارک به اسپانیایی و انگلیسی در چه چیزی است
علی پیر: آیا مدرک دانشگاهی در عصر هوش مصنوعی کافی است؟
هیچ سیاست جمعیتی بدون توجه به زنان موفق نخواهد شد
برنامه‌ریزی برای استقرار یک مرکز ناباروری در هر استان
تنهایی چگونه پردازش ضربان قلب را در مغز تغییر می‌دهد؟
مسئله‌ای فراتر از مشوق‌های فرزندآوری
مهر امسال باید متفاوت از سال‌های گذشته باشد
هیچ مذاکره‌ای با ایران در جریان نیست
سوء استفاده اینترنشنال از بیماران پروانه‌ای
کیفیت نظام تعلیم و تربیت از پیش‌دبستانی آغاز می‌شود
علی اوجی با «قهرمان» به شبکه سه می‌آید
زنگ خطر گرایش متخصصان زنان به حوزه زیبایی
وعده وزیر ورزش برای بازسازی سالن والیبال
سدهای مهم کشور چقدر آب دارند؟
سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس: برنامه‌ای برای افزایش قیمت بنزین وجود ندارد
بیش از ۷۵۰ هزار نفر کارت کنکور ۱۴۰۵ و آزمون پذیرش دانشجو معلم گرفتند
چرا رهبر شهید به جوانان اروپایی نامه نوشتند؟
کارنامه علمی آزمون دستیاری منتشر شد
روسیه از هند بنزین وارد کرد
تبلیغات آمریکا درباره مسیرهای جایگزین در هرمز دروغ است
علی پیر: آیا مدرک دانشگاهی در عصر هوش مصنوعی کافی است؟
کارنامه علمی آزمون دستیاری منتشر شد
تقویم آزمون‌های تحصیلات تکمیلی سال ۱۴۰۶ اعلام شد
آغاز دریافت کارت ۵ آزمون علوم پزشکی از امروز/ نحوه شرکت در آزمون
جدیدترین تغییرات فراخوان جذب هیئت علمی علوم پزشکی/ ثبت نام تا ۷ شهریور
جزئیات ثبت نام آزمون دکتری تخصصی و پژوهشی گروه علوم پزشکی سال ۱۴۰۵
نتایج نهایی آزمون دکتری تخصصی سال ۱۴۰۵ اعلام شد/ قبولی ۱۲ هزار نفر
دهمین همایش ملی نقد و نظریه ادبی در دانشگاه تربیت‌مدرس برگزار می‌شود
یک میلیون و ۷۵۰ هزار دانش آموز در آزمون نهایی شرکت کرده‌اند
سرپرست اداره کل بورس و اعزام دانشجویان خارج وزارت علوم منصوب شد
درخشش مجدد دانشگاه صنعتی امیرکبیر در رتبه‌بندی جهانی شانگهای ۲۰۲۶
«تیمار گرما-بخار» روش جدید محققان دانشگاه تهران برای بهبود صدای سنتور
دانشگاه علوم پزشکی تهران میزبان مرحله نهایی بخش معارفی جشنواره قرآن
اعلام نحوه پذیرش در آزمون انفرادی المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی
زمان و تعداد سوالات گروه‌های پنجگانه کنکور سراسری ۱۴۰۵ مشخص شد
دهمین همایش ملی نقد و نظریه ادبی در دانشگاه تربیت‌مدرس برگزار می‌شود
پنجمین مدرسه تابستانه نانوفناوری ایران برگزار می‌شود
تضمین امنیت آزمون رکن اصلی تحقق عدالت آموزشی است
آزمون تربیت معلم همزمان با کنکور سراسری ۱۴۰۵ برگزار می‌شود
آغاز توزیع کارت کنکور ۱۴۰۵ از امروز
تمدید مهلت رفع نقص پرونده تحصیلی دانشجویان
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top