تاریخ انتشار: شنبه 1398/06/30 - 14:10
کد خبر: 328960

اجرای طرح پایش سلامت‌ روان برای جدیدالورودهای دانشگاه تهران

رئیس مرکز مشاوره دانشگاه تهران از اجرا شدن طرح پایش سلامت‌روان برای نودانشجویان با هدف شناسایی زودهنگام مشکلات روان‌شناختی و ارائه خدمات لازم قبل از حاد شدن این مشکلات خبر داد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از دانشگاه تهران، حمید پیروی با بیان اینکه این طرح از ششم مهر ماه امسال اجرا خواهد شد، گفت: دوره جوانی اوج سلامت جسمانی و در عین حال اوج هیجانات یک فرد است. به لحاظ روان‌شناختی این گروه سنی به شدت تحت تأثیر استرس‌ها قرار دارند و لازم است که از منابع حمایتی برای کنترل آن‌ها استفاده کنند. این طرح بر این اساس از اهمیت خاصی برخوردار است و شامل شناسایی به موقع دانشجویان نیازمند حمایت و ارائه خدمات به آنها است.

وی با بیان اینکه سابقه طرح پایش سلامت‌روان و جسم به سال ۱۳۶۸ بازمی‌گردد، افزود: این طرح ابتدا از دانشگاه تهران آغاز شد. در آن زمان یک پرسشنامه دست‌نویس تهیه کردیم و به این نتیجه رسیدیم که نیازهای روان‌شناختی دانشجویان در بدو ورود به دانشگاه را شناسایی کنیم و بتوانیم با هدف پیشگیری و غربالگری یک شناسایی زودهنگام داشته باشیم.

رئیس مرکز مشاوره دانشگاه تهران، در ادامه خاطر نشان کرد: این پرسشنامه، طی سال‌های بعد ارتقا پیدا کرد و به‌عنوان مقیاس ملی سلامت روان دانشجویان تحت عنوان IMHS اعتباریابی شد. اما به علت اینکه تعداد سوالات پرسشنامه زیاد و از حوصله پاسخگویان خارج بود، پس از چند سال فرم خلاصه شده آن توسط متخصصان تدوین شد. در حال حاضر نسخه خلاصه شده آن روی سامانه گلستان قرار گرفته و دانشجویان باید هنگام ثبت‌نام این فرم را پر کنند. نتایج پس از پاسخگویی دانشجویان در اختیار مرکز مشاوره قرار می‌گیرد و دانشجویانی که نیازمندی بیشتری به دریافت خدمات دارند را برای مصاحبه حضوری دعوت می‌کنیم.

پیروی با بیان اینکه طی سه سال اخیر با هماهنگی مرکز فناوری اطلاعات و فضای مجازی دانشگاه، کارنامه سلامت روان به صورت الکترونیک توسط دانشجویان تکمیل می‌شود، عنوان کرد: نتایج کارنامه سلامت روان محرمانه بوده و تنها توسط مرکز مشاوره مشاهده می‌شود. هم‌چنین سعی شده تا چند شاخص مهم در این پرسشنامه مورد ارزیابی قرار گیرد که یکی از آنها استرس‌های جدی فرد در زندگی بوده و بعد از آن مشکلات خلقی فرد غربال خواهد شد و در نهایت سبک زندگی دانشجویان از نظر خواب، خوراک و مسائل اوقات فراغت ارزیابی می‌شود.

به گفته رئیس مرکز مشاوره دانشگاه تهران، دقیق‌تر شدن ابزارهای سنجش، دقت بیشتر در پرسشنامه کارنامه سلامت‌روان و استفاده از پرسشنامه به‌روز شده در مصاحبه تکمیلی از تفاوت‌های طرح پایش سلامت‌روان سال جاری با سال‌های گذشته است.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
نارضایتی مردم آمریکا از ترامپ در حوزه اقتصاد و جنگ علیه ایران
حملات موشکی و پهپادی جدید یمن علیه مواضع دشمن در «المخا»
استثمار مداحی؛ مقدساتی که قربانی بلاگرها شد
خشم شدید اعراب از آمریکا؛ترامپ جنگ ایران را آغاز کرد وما تاوان می‌دهیم
وقوع حمله گسترده علیه مسکو با ۶۰۰ پهپاد
«نظر دیگر امام» را نمایندگی کنید
موج انتقادات شدید از ماکرون به دلیل انتشار یک تصویر
فرید زکریا: جنگ ایران اعتبار آمریکا را فرسوده و متحدانش را دور کرد
روزنامه عبری اعتراف کرد؛ شکست‌های پی‌درپی ترامپ مقابل ایران
محدود شدن اهداف آمریکا؛ چگونه تیم ترامپ مقابل ایران عقب‌نشینی کرد؟
فرار خفت‌بار از افغانستان؛ چرا واشنگتن به شکست در جنگ‌ عادت کرده است؟
قطع خطوط امدادی اوکراین با حمله روسیه به بنادر
نارضایتی مردم آمریکا از ترامپ در حوزه اقتصاد و جنگ علیه ایران
حملات موشکی و پهپادی جدید یمن علیه مواضع دشمن در «المخا»
وزرای پیشنهادی دفاع و اطلاعات چه زمانی به مجلس معرفی می‌شوند؟
هشدار ایران به کویت درباره سرنوشت ۴ اسیر
معاون اول قوه قضاییه: شهرک‌های صنعتی نباید به گسل نارضایتی تبدیل شوند
واکنش دستگاه قضائی به زورگیری از یک خانم در صفادشت
ستادکل نیروهای مسلح: تا شکست کامل دشمن آمریکایی کوتاه نخواهیم آمد
ابعاد غافلگیری تاریخی در آسمان اردن
کلیات طرح مقابله با نفوذ بیگانگان تصویب شد
حمایت از نخبگان دانشگاهی با اولویت هوش مصنوعی و ارتباطات کوانتومی
دانشگاه‌های انگلیس روی لبه تیغ
پایان تلخ زندگی استاد کمبریج در میانه جنجال دانشگاهی
توزیع کارت کنکور از فردا
آغاز ثبت‌نام آزمون دکتری وزارت بهداشت از امروز
آغاز اجرای طرح پایلوت «تغذیه نوین» در دانشگاه علامه از امروز
بازسازی دانش‌بنیان‌های آسیب دیده دانشگاه شریف با خط اعتباری جدید
آغاز اجرای طرح پایلوت «تغذیه نوین» در دانشگاه علامه از امروز
۴ مدال‌آور المپیاد جهانی هوش مصنوعی به دانشگاه شریف می‌روند
آغاز سال تحصیلی دانشگاه تهران از ۴ مهر/ تصمیم‌گیری درباره نحوه حضور دانشجویان
آقامیری: هدفمندسازی یارانه تغذیه دانشجویان نیازمند مطالعه و اجرای دقیق است
اختلال موقت در درگاه پرداخت آزمون‌های علوم پزشکی
دانشجویان، هوش مصنوعی را به جای خود سر کلاس می‌فرستند!
شکایت جنجالی علیه دانشگاه کلمبیا
شنبه آخرین مهلت ثبت‌نام در ۵ آزمون علوم پزشکی/ برگزاری آزمون ۲۹ مرداد
آغاز نام‌نویسی بیست‌ودومین فراخوان جذب هیئت علمی پزشکی از فردا
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top