تاریخ انتشار: سه شنبه 1398/07/09 - 00:30
کد خبر: 330131

آخرین جزییات از نتایج انتخابات افغانستان

سخنگوی تیم ثبات و همگرایی گفت: ما اعلام نتایج انتخابات را وظیفه کمیسیون مستقل انتخابات افغانستان می‌دانیم.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس، «فریدون خزون» سخنگوی تیم ثبات و همگرایی به رهبری «عبدالله عبدالله» درباره اظهارات عبدالله مبنی بر اعلام پیروزی خود در انتخابات ریاست جمهوری افغانستان گفت: ما در سراسر افغانستان در روند انتخابات ناظر داشتیم و آن را با دقت نظارت کردیم. بر اساس آماری که از سوی ناظران ما رسیده، بالاترین میزان رای در شعب مربوط به عبدالله عبدالله است.

وی افزود: ما اعلام نتایج انتخابات را وظیفه کمیسیون مستقل انتخابات افغانستان می‌دانیم. عبدالله گفت که ما بیشترین میزان رای را از آن خود کردیم و ما پیروز انتخابات هستیم و منتظر اعلام رسمی کمیسیون مستقل انتخابات هستیم.

سخنگوی عبدالله با اشاره به اینکه وی اعلام نکرده که رییس‌جمهور بعدی افغانستان است، ادامه داد: این وظیفه کمیسیون مستقل انتخابات است که نتیجه را اعلام کند اما آمارها نشان می‌دهد که تیم ثبات و همگرایی بیشترین آرا را کسب کرده است.

خزون خاطرنشان کرد: ما به تخلفات گسترده‌ای در انتخابات از سوی تیم رقیب اصلی یعنی دولت ساز (اشرف غنی) دست یافتیم که تمامی اسناد آن نیز وجود دارد که کمیسیون شکایات نیز باید به آن رسیدگی کند.

وی همچنین تاکید کرد: ما هیچگونه تقلبی در انتخابات انجام ندادیم چراکه نیازی به آن نداشتیم چراکه مردم و سیاسیون و احزاب تاثیرگذار از تیم ثبات و همگرایی حمایت کردند. اما تیم رقیب تقلب کرد و در روزهای اخیر اقدام به پر کردن برگه‌های رای به نفع خود کرد که تمامی این اسناد در دست ماست و آن را به کمیسیون شکایات انتقال دادیم.

خزون همچنین گفت: سایر نامزدهای انتخاباتی مانند رحمت‌الله نبیل و حکمتیار و احمد ولی مسعود هم از تقلب‌های گسترده اشرف غنی در انتخابات به کمیسیون مربوطه شکایت کرده‌اند.

وی تصریح کرد: مردم افغانستان با حضور خود پای صندوق‌های رای نشان دادند که مخالف هرگونه تقلب بوده و خواستار انتخاباتی شفاف و آزاد هستند. ما می‌توانستیم روز گذشته هم اعلام کنیم که بیشترین آرا را بدست آوردیم اما منتظر می‌مانیم تا کمیسیون مستقل انتخابات نتیجه نهایی را اعلام کند.

سخنگوی تیم عبدالله در پایان تاکید کرد: ما به نظر کمیسیون انتخابات افغانستان احترام می‌گذاریم و از آن می‌خوهیم تا از آرای مردم صیانت کند.

عبدالله عبدالله امروز در یک نشست خبری گفت: در وضعیت موجود، انتخابات ریاست جمهوری افغانستان به دور دوم نمی‌رود و تیم ثبات و همگرایی حکومت آینده را تشکیل می‌دهد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
پیام انتصاب رضایی و فرماندهان
اثر جدید کمال شرف، کاریکاتوریست یمنی
اعتراض خبرنگاران آمریکایی به «طعمه‌شدن» در پی ترس ترامپ از ایران
شب رحلت پیامبر(ص) و شهادت امام حسن(ع) در حرم رضوی +عکس
مصمم به افزایش تجارت با پاکستان به ده میلیارد دلار هستیم
دلیل تلاش عربستان برای منصرف کردن ترامپ از حمله به ایران
سردار نقدی: همه تسلیحات نظامی ما امروز بومی هستند
اسکان زائران بارگاه منور رضوی در دهه آخر صفر +عکس
عزیزی: مقاومت ایران معادلات دشمن را برهم زد
کشتی حامل تجهیزات نظامی سعودی در باب‌المندب هدف قرار گرفت
سردار محبی: آمریکا حتی یک شناور جنگی هم در خلیج فارس ندارد
انفجار شدید در جنوب لبنان؛ اسرائیل بار دیگر آتش‌بس را نقض کرد
سخنگوی ارتش یمن: مواضع و انبارهای تسلیحاتی عربستان را هدف قرار دادیم
رفع منع حضور خداداد عزیزی در بازی نخست تراکتور
دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار میزبان نخبگان جهان
آغاز رسمی جذب محققان «پسادکتری فناوری»
برج فناوری؛ زیرساختی برای اتصال اکوسیستم واکسن ایران به جهان
هشدار لیبی در خصوص توقف فعالیت پالایشگاه زاویه
نگاهی به نگاره «شهید» محمود فرشچیان
خودکشی نظامی ارتش رژیم صهیونیستی در آمریکا
گفتگوی تلفنی وزرای دفاع ایران و مالزی
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top