تاریخ انتشار: چهارشنبه 1398/07/17 - 00:14
کد خبر: 330943

واکنش کاربران توییتر به گزارش مضحک بی‌بی‌سی؛

روباه پیر مدعی حقوق مردم ایران شد!

روباه پیر مدعی حقوق مردم ایران شد!

شبکه بی‌بی‌سی «بردگان مدرن» را افرادی می‌داند که به دلیل اعمال تهدید، خشونت و نیرنگ نمی‌توانند از انجام برخی کارها سر باز زنند و یا به طور کلی دست از کار بکشند؛ همچنین در این گزارش ایران را جزو کشورهایی دانسته که به نسبت جمعیت‌اش دارای بردگان مدرن زیادی است.

به گزارش خبرنگار «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ اخیرا شبکه بی‌بی‌سی فارسی گزارشی درباره برده‌داری مدرن منتشر کرده و در آن مدعی شده که ایران تقریبا 1 میلیون و 300 هزار برده مدرن در کشور دارد. این شبکه طبق عادت همیشگی موضوع را به مدافعان حرم و قالیبافی کودکان ایرانی و ازدواج دختران در سنین پایین ربط داد!

بی‌بی‌سی در این گزارش که توسط یک سازمان استرالیایی با عنوان بنیاد «واک فری» تهیه‌شده معتقد است که حداقل 40 میلیون برده مدرن در جهان وجود دارد و 70 درصدشان شامل زنان و دختران هستند، همچنین 25 درصد کل برده‌های مدرن نیز کودکان هستند و از این بین 25 میلیون نفر کار اجباری می‌کنند و باقی برده جنسی هستند. اما نکته مهم اینجاست که در این پژوهش ایران را دهمین کشور دارای برده مدرن معرفی کرده است و از جمله کشورهایی است که برای مبارزه با برده‌داری کمترین اقدام را انجام می‌دهد.

در ابتدای این گزارش مفروض‌ها به غلط بیان شده است و در ادامه دختری را که بدون خواست خودش ازدواج کرده و بعد هم روی زمین کشاورزی کار می‌کند یا قالی می‌بافد را برده محسوب می‌کند!

ادامه ماجرا عجیب می‌شود و تصاویری از مدافعان حرم نشان داده می‌شود و به مخاطب به‌گونه‌ای القا می‌کند که نظامیان ایران از کودکان در جنگ استفاده می‌کنند و از کودک سربازها به‌عنوان برده جنگی نام می‌برد!

اگرچه براساس آمار منتشر شده از سوی مراجع رسمی و سازمان‌های حقوق بشری، رشد برده‌داری مدرن در کشورهای اروپایی به‌ ویژه انگلیس با شتاب قابل توجهی در حال افزایش است.

این در حالی است که که گزارش منتشر شده دیگری توسط گروه مبارزه با قاچاق و برده‌داری مدرن در انگلیس اعلام کرده است، برده‌داری در انگلیس طی سال گذشته میلادی تقریباً ۲ برابر شده است.

با این حال کاربران شبکه اجتماعی توییتر نسبت به این گزارش (BBC) واکنش‌های متفاوتی داشتند که در ادامه مشاهده می‌کنید؛

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
اثر جدید کمال شرف، کاریکاتوریست مطرح یمنی درباره شکست ترامپ در بازگشایی تنگه هرمز
گزارش تصویری| پیاده روی زائران امام رضا ع
اعلام جزئیات برگزاری و دریافت کارت‌ کنکور ۱۴۰۵ و آزمون‌ دانشجو معلم
پزشکیان: معیشت مردم باید دغدغه اصلی و محوری نظام باشد
رضایی: ایران در یکی از مقاطع تعیین کننده تاریخ معاصر قرار دارد
زلنسکی: روسیه با موشک‌های بالستیک کره‌شمالی به اوکراین حمله می‌کند
 مخبر و فروزنده جایگزین شهیدان لاریجانی و موسوی شدند
رسانه آمریکایی: اعراب واقعیت جدید را پذیرفتند؛ تنگه هرمز، قلمرو ایران
مخبر: تنگه هرمز باز نخواهد شد تا شرایط ایران محقق شود
 در پالایش نفت اصفهان چه خبر است/ از پاداش ۳ میلیاردی تا ۴۰۰ میلیارد هزینه مسئولیت اجتماعی
ملی‌پوشان والیبال: می‌توانیم قهرمان جهان شویم
کولاک وزنه‌بردار جوان ایران در آسیا/ ۹ طلا و ۳ رکورد جهانی
مهلت ثبت‌نام آزمون‌های خارج از کشور علوم پزشکی تمدید شد
مناظره دانشجویی؛ بستری برای رشد و پختگی دانشجویان
سهمیه مناطق جنگی در آزمون ارشد علوم پزشکی اعلام شد
محسن رضایی: تمام توانم را برای افزایش قدرت ایران به کار می‌برم
اعلام رقبای والیبال ایران در قهرمانی آسیا
پیام تبریک فرمانده کل سپاه به سرلشکر عبداللهی
آغاز موج سفرها به مشهد/ پیش‌بینی جابه‌جایی ۳۰۰ هزار زائر با حمل‌ونقل عمومی
یک مقام یمنی: دوران قیمومیت عربستان بر یمن به پایان رسیده است
عارف: دیگر فرصتی برای دعواهای داخلی نداریم
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top