تاریخ انتشار: دوشنبه 1398/07/22 - 13:18
کد خبر: 331463

ناجا تا بازگشت آخرین نفر در کنار زائران است

رئیس عقیدتی سیاسی ناجا گفت: ناجا از روز نخست با ایجاد قرارگاه مرکزی اربعین از روز نخست وارد میدان شده است و تا بازگشت آخرین نفر از زائران به کشور خالصانه و بدون منت خدمت‌گذاری خواهند کرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس؛ حجت الاسلام سید علیرضا ادیانی رئیس عقیدتی سیاسی ناجا، ظهر امروز در حاشیه بازدید از مرز شلمچه، در جمع خبرنگاران اظهار کرد: گزارش‌های مرزها به صورت مرتب از سوی عوامل دریافت می‌شود  بازرسانی نیز برای پوشش این امر به مرزهای شش گانه کشور که درگیر امر اربعین هستند، اعزام شده‌اند.

وی با تجلیل از تلاش‌ها خادمان زائران و نیروهای انتظامی در مرزها، ادامه داد: ناجا از روز نخست با ایجاد قرارگاه مرکزی اربعین از روز نخست وارد میدان شده است و تا بازگشت آخرین نفر از زائران  به کشور خالصانه و بدون منت خدمت‌گذاری خواهند کرد.

رئیس عقیدتی سیاسی ناجا، با بیان اینکه علاوه بر خدمات امنیتی و انتظامی و کنترل مرزها، با ایجاد مواکب در مرزهای غربی و شرق کشور و کربلا نسبت به  خدمت به زائران اقدام کرده است، تصریح کرد: همه فرماندهان استان‌هایی که درگیر امر اربعین هستند، تمام توان خود را به میدان آورده‌اند تا به زائران خدمت کنند.

ادیانی تأکید کرد: پس از اینکه امکانات عراق کفایت حجم جمعیت را نداد، پیگیری شد و از طریق فرماندهی ناجا تعداد 160 دستگاه اتوبوس به عراق اعزام شد تا در امر انتقال زائران اقدامات لازم را صورت دهند.

وی با اشاره به اینکه ناجا در کربلای معلی نیز خدمات به زائران ارائه می‌دهد و این خدمت را به عنوان یک معامله پرسود برای خود می‌دانیم، عنوان کرد: ناجا تا زمانی که زائران را به مقصد نرسانده‌اند، از وظایف خود در اربعین سال جاری دست نخواهند کشید.

رئیس عقیدتی سیاسی ناجا با اشاره به اتفاقات اخیر در عراق، یادآور شد: رخدادهای اخیر کشور عراق یک توطعه انگلیسی - آمریکایی - سعودی بود که دولت عراق به شایستگی توانست آن را کنترل کرده و در اراده میلیونی ملت مسلمان تأثیر نگذاشته است.

ادیانی با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری در جلسه درس امروز خطاب به علما، گفت: امروز صبح در جلسه درس رهبری، ایشان فرمودند که مغناطیس ابا عبدالله(ع) اینجا را هم فرا گرفته و ایشان درس را تعطیل کردند.

وی با تأکید بر این موضوع که ملت ایران نشان داده آنجا که پای دشمن و اجنبی به میان آید، آنجا بیشتر حضور پیدا می‌کنند، بیان کرد: دشمن در آستانه اربعین دست به حماقتی زد و مردم را تحریک کرد که نتیجه آن سیل زائران به سوی حرم اباعبدالله بود.

رئیس عقیدتی ناجا تأکید کرد: اگر همه دستگاه‌های رسانه‌ای در اختیار کشورهای مسلمان به کار گرفته می‌شد، شاید نمی‌توانست مانند این حماقت دشمن، اینگونه جمعیت را تهییج و تحریک کنند و به فرموده مقام معظم رهبری، دشمنان با این اقدام خبیثانه خود یک تفسیری از «وَأَعِدّوا لَهُم مَا استَطَعتُم مِن قُوَّةٍ» کردند.

ادیانی خاطرنشان کرد: همایش اربعین  بدون استفاده از ساز و برگ نظامی مظهر یک اقتدار اسلامی جهانی است، دولت و مردم عراق به آمریکایی‌ها و اذناب آنها در منطقه اجازه نخواهند داد تا کشورشان را دچار ناامنی کنند و این موضوع در ساعات اولیه جمع شد، اما تأثیر خود را برای فراخوان اباعبدالله داشت و از این جهت خداوند متعال را شکر گذاریم که دشمنان ما را از حُمقا قرار داد.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
مشهدالرضا در آستانه تشییع پیکر رهبر شهید انقلاب +عکس
عشق به امام شهید مرز نمی‌شناسد/ تصویر ماندگار در بین‌الحرمین عراق +عکس
واکنش عزیزی به حمله آمریکا/ نظم ایرانی را در تنگه هرمز به رسمیت بشناسید
امکان برگزاری آزمون مجدد برای دانشجویان دانشگاه آزاد فراهم شد
ولایتی: به ماجراجویی‌ها پاسخ فوری داده می‌شود
شهادت سروان «علی معینی» در حمله جنایتکارانه آمریکا به بوشهر
مراسم بزرگداشت قائد شهید از سوی مقام معظم رهبری در قم برگزار می‌شود
تصویری از فرزند ارشد قائد شهید امت در کنار فرزندان آیت‌الله سیستانی
شهادت ۸ رزمنده ارتش در حمله آمریکا به جنوب کشور
ضرغامی: به زبان دیپلماسی اعلام کنید قاتل رهبر شهید در دسترس بود
انگلیس: باید آتش‌بس بین ایران و آمریکا برقرار شود
درگیری سپاه با گروهک‌های تروریستی در سردشت/ شهادت یک پاسدار
ایران حمله آمریکا و اسرائیل به مراکز فضایی خود را به سازمان ملل کشاند
غریب‌آبادی: با ترامپ قاتل باید با زبان خودش صحبت کرد
واکنش عراقچی به سخنان موهن رئیس تروریست آمریکا
پیام احساسی قلعه‌نویی پیرامون تیم ملی و جام جهانی
دیدار علما و بزرگان نجف اشرف با فرزند ارشد رهبر شهید انقلاب
بقائی: یادداشت تفاهم با آمریکا از ابتدا بر پایه اعتماد نبود
رایزنی‌ عراقچی با همتای قطری درباره وقایع اخیر در تنگه هرمز
فراتر از مرزها؛ آنجا که عشق، ژئوپلیتیک را شکست می‌دهد
شهادت دو صیاد هرمزگانی در پی حملات تروریستی آمریکا
امکان برگزاری آزمون مجدد برای دانشجویان دانشگاه آزاد فراهم شد
پنجمین نشست پایش برنامه پزشکی خانواده برگزار شد
پیشرفت پزشکی نوین در گرو سرمایه‌گذاری در علوم پایه است
آمادگی کامل زیرساخت‌های ارتباطی مشهد برای تشییع و تدفین رهبر شهید
همراه داشتن موبایل در امتحانات دانشگاه آزاد بلامانع شد
آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵ در روزهای ۲۵ و ۲۶ تیرماه برگزار می‌شود/ اعلام زمان دریافت کارت ورود به جلسه داوطلبان
با اصل الگوی جدید تغذیه مخالفیم/این طرح ریسک تورم را به دانشجویان منتقل می‌کند
بزرگترین درس رهبر شهید برای کارآفرینان، حل مسئله و تبدیل معضل به فرصت بود
کاهش پذیرش دکتری در برترین دانشگاه‌های آمریکا
عبور از موانع فناوری‌های نرم و تقویت محتوای بومی؛ مصادیق امروز جهاد علمی
آغاز توزیع کارت کنکور ارشد از ۲۲ تیر؛ برگزاری آزمون در ۲۵ و ۲۶ تیر
جزئیات برگزاری آزمون شفاهی فلوشیپ اعلام شد/ رقابت ۱۳۱۸ داوطلب برای پذیرش ۶۸۳ نفر
راه‌اندازی دکتری «ارگونومی» در دانشگاه علوم پزشکی ایران
مهلت ثبت نام ترم تابستان دانشگاه شریف تمدید شد
خونخواهی رهبر شهید تا تحقق کامل آرمان‌های انقلاب ادامه دارد
پیگیری وزیر علوم درباره روند اسکان و خدمات‌رسانی به زائران مراسم تشییع رهبر شهید در قم
پارادوکس علوم پایه در ایران؛ صعود در مرزهای علم، نصف شدن سهم دانشجویان در سه دهه
علوم انسانی از نگاه رهبر شهید؛ از تولید نظریه بومی تا حل مسائل جامعه
مجوز برگزاری ترم تابستانی "مجازی" ابلاغ شد
تدوین آیین‌نامه حمایت از طرح‌های فناورانه در دانشگاه علوم پزشکی ایران
حماسه وداع و تشییع هشداری راهبردی به استکبار جهانی
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top