تاریخ انتشار: دوشنبه 1398/07/29 - 16:23
کد خبر: 332197

اعلام جذب اعضای هبئت علمی علوم پزشکی

رئیس مرکز امور هیئت علمی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی جزئیات فراخوان شانزدهم جذب اعضای هیئت علمی دانشگاه های علوم پزشکی را اعلام کرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از وزارت بهداشت، دکتر سید علی حسینی با اعلام اینکه شانزدهمین فراخوان جذب اعضای هیئت علمی وزارت بهداشت به زودی آغاز می شود، گفت: دستورالعمل فرآیند جذب اعضای هیئت علمی دانشگاههای علوم پزشکی کشور از سوی معاونت آموزشی وزارت بهداشت به دانشگاه های علوم پزشکی ابلاغ شد.

وی گفت: طی آن مراحل برگزاری فراخوان شانزدهم جذب اعضای هیئت علمی دانشگاههای علوم پزشکی تا پایان آبان ماه ۹۸ ادامه خواهد داشت و براساس آن ۲ هزار نفر عضو هیئت علمی جذب این دانشگاهها خواهند شد.

حسینی با تاکید بر رعایت مفاد این دستورالعمل از سوی متقاضیان عضویت هیئت علمی افزود: در فراخوان امسال کلیه مراحل و فرآیند جذب شامل بررسی صلاحیت های علمی و عمومی توسط سامانه مرکز امور هیئت علمی انجام خواهد شد لذا متقاضیان مکلف هستند کد رهگیری مرتبط با مراحل جذب را اخذ کنند تا در فرآیند ثبت نام بتوانند از طریق این سامانه وضعیت خود را در دانشگاهها پیگیری کنند.

وی با اشار به این دستورالعمل اظهار داشت: از دانشگاه های علوم پزشکی و گروه های آموزشی مصوب که تائیدیه های لازم از شورای گسترش دانشگاه های علوم پزشکی را اخذ کرده اند انتظار داریم در فرآیند اعلام نیاز به مرکز امور هیئت علمی تلاش کنند تا به استانداردهای مورد نظر وزارت بهداشت در خصوص جذب اعضای هیئت علمی دست یابیم.

رئیس مرکز امور هیئت علمی وزارت بهداشت افزود: بازدید دوره ای دبیرخانه های تخصصی از گروه های آموزشی و ارزیابی هایی سالانه بوردهای تخصصی از وضعیت این گروهها و رشته ها در همین راستا است چرا که امکان دارد تعدادی از گروه های آموزشی به دلیل کمبود اعضای هیئت علمی یا بازنشستگی برخی از اعضا با خطر لغو مجوز در اعتباربخشی آموزشی مواجه شوند لذا دانشگاه ها باید در این خصوص تمام تلاش خود را جهت تامین نیروهای جایگزین داشته باشند.

وی با اشاره به برنامه های طرح تحول و نوآوری در آموزش علوم پزشکی تاکید کرد: تا امروز به ۱۰ کلان منطقه آمایشی بیش از ۶۰ ماموریت ویژه واسپاری شده که انتظار داریم کلان مناطق آمایشی و دانشگاه های برگزیده نسبت به تامین اعضای هیئت علمی خود منطبق با ماموریت های ویژه برنامه طرح تحول اهتمام ویژه ای داشته باشند تا بتوانیم اعضای هیئت علمی هدفمندی را در این خصوص جذب کنیم.

حسینی تاکید کرد: دانشگاه ها باید به مفاد این دستورالعمل که به کیفیت آموزش پزشکی و اعتباربخشی سنجه های آموزشی تدوین شده تاکید ویژه دارد، توجه وافی داشته باشند که بر این اساس از حدود دو سال گذشته از دانشگاه های علوم پزشکی کشور درخواست کردیم نقشه توسعه آموزش و هیئت علمی خود را در قالب برنامه ۵ ساله ارائه و به تصویب شورای گسترش دانشگاه های علوم پزشکی برسانند که در واقع ملاک تصمیم گیری در فراخوان جذب هیئت علمی، دانشگاه هایی هستند که این نقشه مبنایی را تدوین و به تصویب رسانده اند.

رئیس مرکز امور هیئت علمی وزارت بهداشت با اشاره به اینکه در فرآیند جذب اعضای هیئت علمی از مشاوره دبیرخانه های تخصصی و شورای گسترش دانشگاه های علوم پزشکی در تصمیم سازی و پالایش نقطه نظرات استفاده خواهد شد خاطرنشان کرد: دانشگاه های علوم پزشکی که همیشه از پیشگامان توسعه آموزش عالی کشور هستند در این فراخوان همچنان با ستاد وزارت بهداشت هماهنگی لازم را داشته باشند تا بتوانیم به کمک هم به شاخص هایی که در اعتبار بخشی آموزشی در نظر است دست یابیم.

حسینی به اشتغال تعدادی از اعضای هیئت علمی به صورت متعهد خدمت (ضریب k) اشاره کرد و اظهار داشت: ممکن است تعدادی از این افراد در معرض اتمام دوران خدمت باشند که درخواست ما از دانشگاه های علوم پزشکی این است که بدلیل کثرت فارغ التحصیلان و متقاضیان هیئت علمی در بعضی از رشته ها مانند رشته های علوم پایه حتی الامکان از تمدید خدمت اعضای هیئت علمی ضریب k پرهیز کنند تا بتوانیم از نیروهای جایگزین جوان در این مورد استفاده کنیم.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
وضعیت شیوع آنفلوانزا در کشور
اختلافات وزیر جنگ و ستاد ارتش صهیونیستی به رسانه ها کشیده شد
پرسپولیس حالا آماده قهرمانی در لیگ برتر ایران است
ادعای جدید وزیر جنگ آمریکا درباره ایران
واکنش رسانه‌های غربی به عقب‌نشینی مجدد ترامپ مقابل ایران
دو جاسوس موساد اعدام شدند
افزایش تورم و کاهش رشد اقتصادی آمریکا و اروپا بدلیل جنگ علیه ایران
آیا حماس واقعاً سلاح خود را تحویل خواهد داد؟ چه زمانی و چگونه؟
افت ۱۳ درصدی حمایت «ماگا» از جنگ با ایران در دو ماه / پلیتیکو: حتی وفادارترین حامیان ترامپ کاسه‌شان لبریز شد
جنگ آمریکا علیه ایران از کنترل خارج شده است
تفاهم با عمان به معنای بازگشایی تنگه هرمز نیست
حال علامه امینی وقتی از مسیر مشایه به نزدیک کربلا می‌رسید، منقلب می‌شد
شهیدی که مزارش سنگ قبر نمی‌پذیرد!
پارسال همراه بابا، امسال به یادش
۴۵۰ هزار فقره وام ازدواج پرداخت خواهد شد
بمب‌گذاری مقابل پاسگاه پلیس در پاکستان با بیش از ۱۷ کشته و زخمی
کاری که همه را زائر امام حسین (ع) می‌کند
رونمایی علی کریمی از عموی جدید سلطنت‌طلبان
اموال سردار آزمون همچنان در توقیف است
بیش از یک میلیون و ۸۰۰ هزار گذرنامه زیارتی صادر شد
۶۷ درصد آمریکایی‌ها با تصمیمات ترامپ علیه ایران مخالف هستند
ظرفیت پژوهشی هر عضو هیئت‌علمی از حمایت های بنیاد ملی علم اعلام شد
کلید نهایی پنجاه و سومین دوره آزمون دستیاری پزشکی منتشر شد
مهلت ثبت نام آزمون های دانشنامه و گواهینامه تخصصی و فوق تخصصی تمدید شد
تحمیل ۸۰۰ دانشجوی پزشکی به دانشگاه
طرح جدید تغذیه دانشجویان هنوز نهایی نشده
برخی دانشجویان بین الملل علاوه بر فارسی حتی به انگلیسی هم مسلط نیستند
توانمندسازی دانشجویان برای ورود به بازار کار دانش‌بنیان
باید از ظرفیت ایرانیان خارج کشور حداکثر استفاده را برد
اسامی منتخبان دور دوم انتخابات شورای صنفی دانشگاه تربیت مدرس اعلام شد
واکنش معاون وزیر بهداشت به رای دیوان عدالت اداری درباره انفصال از خدمت
شروط جدید وزارت بهداشت برای ایجاد رشته و دوره جدید علوم پزشکی
نخستین سامانه جامع شهدای دانشجو رونمایی می‌شود
پژوهشگران دانشگاه تهران عملکرد ترانزیستورهای نسل آینده را بهبود دادند
اختصاص پژوهانه وزارت علوم به ۵ آزمایشگاه تحقیقاتی دانشگاه امیرکبیر
نحوه انجام پروپوزال + چجوری یک پروپوزال بنویسیم «فوری و تخصصی»
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top