تاریخ انتشار: شنبه 1398/08/11 - 09:18
کد خبر: 333437

ازدواج دانشجویی مصداق ازدواج آسان

معاون امور جوانان وزارت ورزش و جوانان گفت: کاهش نرخ ازدواج و افزایش سن ازدواج در کشور نشان می‌دهد برنامه‌های ازدواج دانشجویی کمک زیادی به تسهیل ازدواج جوانان نکرده است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ محمدمهدی تندگویان در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه مراسم ازدواج دانشجویی زیر نظر دفتر ازدواج دانشجویی فعالیت می‌کند گفت: اصل این برنامه ترویج فرهنگ ازدواج در زمان دانشجویی است. این برنامه شامل آموزش‌های اولیه شرعی پیش از ازدواج، برگزاری مراسم جشن ازدواج و یک سفر زیارتی  است که به دانشجویان ارائه می‌شود. همچنین به گفته مسئولان برگزار کننده این مراسم کمک‌هایی نیز برای تهیه جهیزیه به دانشجویان نیز می‌شود.

وی با بیان اینکه یکی از مشکلات این طرح کمبود خوابگاه‌های متأهلی دانشجویان بوده است، ادامه داد: با وجود برگزاری هرساله این مراسم متاسفانه نتوانسته‌اند به تعداد دانشجویان متاهل خوابگاه‌های لازم در اختیار آنهاقرار دهند. از سوی دیگر هم در بحث آموزش‌ها و مهارت‌های زندگی نیز غلامی، وزیر علوم، تحقیقات و فناری  پیش از این گفته بود که این آموزش‌ها آغاز شده و در حال انجام است.

معاون امور جوانان وزارت ورزش و جوانان با اشاره به اینکه پیش از این نیز جلسه‌ای بین معاونت جوانان با دفتر ازدواج دانشجویی برگزار شده است، اظهار کرد: طی این جلسه معاونت جوانان در خصوص  ارائه آموزش مهارت‌های قبل، حین و بعد از ازدواج اعلام آمادگی کرده است.

تندگویان ادامه داد: با این وجود کاهش نرخ ازدواج و افزایش سن ازدواج در کشور نشان می‌دهد برنامه‌های ازدواج دانشجویی کمک زیادی به تسهیل ازدواج جوانان نکرده و مشکل اصلی موضوع اشتغال آنهاست. همانطور که مشخص است یک دانشجو توانایی پرداخت اقساط وام را ندارد و برای آنها هم خیلی دشوار است که همزمان با تحصیل هم بتوانند ازدواج کنند و هم بدون داشتن اشتغال ایمن، اقساط وامشان را هم پرداخت کنند با این وجود اگر  موضوع خوابگاه‌های متاهلی جدی‌تر دنبال شود، برای دانشجویان در دوران تحصیل از لحاظ تامین مسکن کمک زیادی خواهد بود.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
«پایی که جا ماند»؛ روایتی از جنگ، اسارت و ایستادگی
مهر در میناب؛ بازگشت به مدرسه با جای خالی ۱۶۸ نفر
فرهنگ و هنر؛ زبان تازه روایت دفاع مقدس
کاهش دوره آموزشی سربازی متعهدین آموزش‌وپرورش به یک هفته
داوطلبان آسیب‌دیده از جنگ‌های اخیر مشمول سهمیه کنکور شدند
نرخ وام مسکن آمریکا به بالاترین سطح ۲ ساله رسید
اسرائیل ۵۰۰ حمله هوایی و توپخانه‌ای به سوریه انجام داده است
دفاع مقدس ۸ ساله، گنجینه‌ای عظیم برای عبور از بحران‌های امروز است
مخالفت صریح چین با تحریم شرکت‌های هواپیمایی ایران
راه های بهبود تلفظ کلمات در زبان انگلیسی
بهترین سایت خرید ممبر ایتا کدام است؟ بررسی معیارهای انتخاب و مقایسه خدمات
شاخص مرگ‌ومیر نوزادان در کشور به ۶ مورد در هزار تولد رسید
هوش مصنوعی و آینده شغلی؛ ۷ مهارتی که دانشجویان برای بازار کار آینده باید یاد بگیرند
نظافتچی فوری مخصوص ساختمان اداری و شرکت
خرید کولر گازی اصل +نحوه تشخیص
خدمات سئو تخصصی و مدیریت هزینه سئو سایت
سومین طلای کاروان ایران توسط تیم فوتبال الکترونیک به دست آمد
پزشکیان امشب در مجمع عمومی سازمان ملل سخنرانی می‌کند
زنگ مهر به یاد شهدای مدرسه شجره طیبه
۶ ماه ذخیره واکسن در کشور داریم
ترکیه و یمن؛ ۳ دلیلی که آنکارا وارد جنگ نمی‌شود
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top