تاریخ انتشار: چهارشنبه 1398/08/22 - 08:50
کد خبر: 334744

معاون سنای بولیوی خودش را رئیس جمهور موقت اعلام کرد

«ژیناین آنز» معاون دوم رئیس مجلس سنای بولیوی، در پارلمان این کشور حاضر شد و خود را ریاست جمهوری موقت بولیوی اعلام کرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مهر، «ژیناین آنز» معاون دوم رئیس مجلس سنای بولیوی، در پارلمان این کشور حاضر شد و خود را کفیل ریاست جمهوری بولیوی اعلام کرد.

اوو مورالس، رئیس جمهور مستعفی بولیوی، اعلام سناتور «آنز» را به عنوان ریاست جمهوری موقت بولیوی، کودتا در کشورش دانست.

«اوو مورالس» رئیس جمهور بولیوی یکشنبه شب در پی اعتراضات پس از اعلام نتایج انتخابات ریاست جمهوری اخیر این کشور از مقام خود استعفا کرد.

مورالس با اعلام استعفای خود گفت: من استعفا می دهم تا برادران و خواهران ما در بین کارکنان دولتی مورد هجمه و تهدید قرار نگیرند.

وی وضع کنونی در بولیوی را کودتا علیه دولت عنوان کرد و خطاب به مردم بولیوی افزود: مایلم به شما بگویم که مبارزه ما تمام نشده است و تاکید می کنم که مبارزه برای مساوات و صلح ادامه دارد.

مورالس ادمه داد: در حال حاضر وظیفه من به عنوان رئیس جمهور این است که راهکاری برای آرام سازی اوضاع ایجاد کنم.

این در حالی است که فرمانده ارتش بولیوی پیش از این در سخنانی خواستار استعفای «اوو مورالس»، رئیس جمهوری این کشور شده بود.

در همین ارتباط، «ویلیامز کالیمان»، فرمانده ارتش بولیوی در میان خبرنگاران از رئیس جمهور این کشور خواست تا از مقام خود کناره‌گیری کند.

کالیمان گفت: ما بعد از تحلیل وضعیت مناقشه داخلی از رئیس جمهوری می خواهیم که از سمت خود کناره گیری کند تا صلح در کشور برقرار شود و ثبات حفظ شود.

درخواست فرمانده ارتش بولیوی برای کناره‌گیری رئیس جمهور تنها ساعتی پس از آن عنوان شده که رئیس جمهور بولیوی، خواستار برگزاری مجدد انتخابات ریاست جمهوری در بولیوی شده بود.

این اقدام مورالس در پی افزایش فشارها بر دولت و همچنین تداوم اعتراضات ضد دولتی در بولیوی به نتایج انتخابات انجام شد.

در پی اعلام پیروزی «اوو مورالس» در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰ اکتبر در بولیوی، این کشور با اعتراضات داخلی رو به رو شده است.

مخالفان مورالس با رد نتایج انتخابات خواهان کناره گیری وی از قدرت و برگزاری دوباره انتخابات در این کشور هستند.

این در حالی است که «مورالس» در این انتخابات با کسب ۴۶ درصد آرا مقابل ۳۶ درصد رأی رقیبش «کارلوس مسا»، نامزد راستگرا توانسته پیروز شود و با توجه به کسب برتری ۱۰ درصدی بر «مسا»، در همان دور اول پیروز اعلام شد، اما «مسا»، نامزد و رقیب انتخاباتی رئیس جمهوری بولیوی تاکنون باخت خود را نپذیرفته و مدعی است که در این انتخابات تقلب شده است.

به گفته منابع خبری اعتراضات در بولیوی پس از اعلام نتایج انتخابات در شرایطی است که در این انتخابات بیش از ۲۰۰ ناظر بین المللی بر فرایند انتخابات بولیوی نظارت داشته‌اند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
خواسته بخش زیادی از مردم، انتقام خون رهبر شهید است
رهبری بر اساس تعهد رئیس‌جمهور اجازه تفاهم را صادر کردند / امروز دستاورد عملی این تفاهم برای ملت چیست؟
سراب‌نامه اسلام‌آباد به هیچ آبی نمی‌رساند
نهاد متولی امنیت، تماشاچی و منفعل است
مدیریت جدید تنگه هرمز» سرمایه ملی ایران است
حضور حداد عادل در کنار مزار رهبر شهید و خانواده ایشان
تلفیق شعارهای سیاسی با باورهای مذهبی در مراسم تشییع قائد شهید امت
خشم آمریکا از مراسم تشییع در عراق
تداوم حملات رژیم صهیونیستی به مناطق مختلف جنوب لبنان
دبیرکل فدراسیون فوتبال برکنار شد
حضور در برنامه ماهواره‌ای جنجالی کار دست فیروز کریمی داد!
پل ریلی آق‌قلا ۲۴ ساعت پس از حمله دشمن به مدار خدمت بازگشت
فرایند ثبت نام حج تمتع ۱۴۰۶ اعلام شد
پرداخت حقوق به خانواده شهدای جنگ رمضان ابلاغ شد
بدرقه‌ میلیونی قائد شهید امت، لرزه بر اندام قاتلان مردم ایران انداخت
آزادی بیان به سبک آمریکایی
ادعای ورود ۱۰ فروند هواپیمای عربستان به ناوگان هوایی کشور کذب است
انتقام خواست ملّت ما است و به‌طور حتمی باید صورت بگیرد
لیست مازاد پرسپولیس مشخص شد
اروپا احتمالا با پرداخت عوارض در تنگه هرمز موافقت می کند
ملت عراق ثابت کرد راه امام خامنه‌ای را دنبال می کند
اعضای شورای مرکزی سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی منصوب شدند
کسب مقام نخست تیم ملی المپیاد ریاضی ظرفیت بالای جامعه علمی ایران را به نمایش گذاشت
برنامه سرویس‌های دانشجویی دانشگاه شهیدبهشتی در ایام فرجه امتحانات
ضرورت ساماندهی جذب دانشجویان بین‌الملل و توسعه آموزش‌های آزاد
یک استاد دانشگاه: خودباوری علمی شرط تبدیل دانشگاه به پیشران پیشرفت کشور است
دانشگاه شیکاگو علیه هوش مصنوعی
پارک‌های فناوری سنتی به پارک‌های سرمایه‌سازی تغییر ماموریت می‌دهند/ایجاد حساب سرمایه‌ساز
تفویض بخشی از خدمات صندوق نوآوری به پارک‌های علم و فناوری
شبکه‌سازی انجمن‌های علمی دانشجویی، کلید حل مسائل کشور است
ضرورت ساماندهی جذب دانشجویان بین‌الملل در دانشگاه امیرکبیر
تسهیل اسکان دانشجویان کارشناسی و تمدید مهلت ثبت‌نام خوابگاه تابستان
آغاز انتخاب واحد ترم تابستان دانشگاه پیام نور از ۲۲ تیر
شرایط پذیرش دانشجوی بین‌المللی غیربورسیه در دانشگاه علامه اعلام شد
پیام تبریک معاون علمی برای قهرمانی تیم ملی المپیاد ریاضی ایران در چین
آزمون ارتقاء دستیاران تخصصی دندانپزشکی ۱۹ شهریور برگزار می شود
دعوت‌شدگان مصاحبه دکتری استادمحور دانشگاه تربیت مدرس مشخص شدند
دانشجویان دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی برای زائرین رهبر شهید سنگ تمام گذاشتند / اسکان و اطعام بیش از هزار زائر از هفت استان کشور
برپایی موکب «فدا» توسط فعالان اقتصاد دیجیتال در تشییع رهبر شهید
تعیین زمان امتحانات نهایی و کنکور در اختیار مراجع اجرایی است
اتصال هدفمند نخبگان به نیازهای ملی و صنعتی؛ رویکرد جدید بنیاد ملی نخبگان
برگزاری امتحانات پایان ترم دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد از ۲۰ تیر به‌صورت «حضوری»
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top