تاریخ انتشار: یکشنبه 1398/09/03 - 05:47
کد خبر: 335797

واکنش دکتر خدایی به پدیده صندلی فروشی؛

فروش صندلی در دانشگاه‌های علوم پزشکی ارتباطی به سازمان سنجش ندارد

رییس سازمان سنجش آموزش کشور گفت: فروش صندلی در دانشگاه‌های علوم پزشکی ارتباطی به معرفی شدگان از طریق سازمان سنجش ندارد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ ابراهیم خدایی در گفت و گو با ایسنا، با تاکید بر این‌که فروش صندلی در دانشگاه‌های علوم پزشکی ارتباطی به معرفی‌ شدگان از طریق سازمان سنجش آموزش کشور ندارد، اظهار کرد: هر سال اسامی پذیرفته‌شدگان رشته‌های علوم پزشکی که از طریق کنکور سراسری وارد دانشگاه‌ها می‌شوند از سوی سازمان سنجش آموزش کشور به وزارت بهداشت اعلام می‌شود، بنابراین مشکلی در این زمینه وجود ندارد.

وی در ادامه تصریح کرد: فروش صندلی در دانشگاه‌های علوم پزشکی در مورد افرادی صدق می‌کند که خارج از سیستم سازمان سنجش آموزش کشور یعنی از روش انتقال دانشجویان داخل به خارج صورت می‌گیرد، چرا که معرفی‌شدگان سازمان سنجش در یک آزمون سراسری و براساس نمره کسب شده وارد دانشگاه‌ها می شوند. بنابراین این موضوع ارتباطی به معرفی شدگان این سازمان ندارد.

خدایی خاطر نشان کرد: دانشگاه‌های علوم پزشکی و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی باید لیست اسامی دانشجویان موجود را با لیست معرفی شدگان سازمان سنجش آموزش کشور مطابقت دهند تا اگر مقایرتی وجود داشته باشد متناسب با آن برخورد شود و این یکی از وظایف وزارت بهداشت است که بخواهد لیست‌ها را مطابقت دهد.

رییس سازمان سنجش آموزش کشور ادامه داد: اظهارنظر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی فروش صندلی قابل تامل است. بحث فروش صندلی در دانشگاه‌های علوم پزشکی هیچ ارتباطی به پذیرفته‌شدگان رشته‌های علوم پزشکی که از طریق سازمان سنجش معرفی می‌شود ندارد و تاکید می کنم این مباحث خارج از سازمان سنجش اتفاق افتاده است.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
پرواز در منطقه یا برای همه آزاد است یا برای هیچ کس!
مذاکره با آمریکا از موضع قدرت؛ زیبا اما خیالی
رزمایش جان‌فدایان ایران در میدان آزادی تهران
زمان اعلام نتایج کنکور و آزمون ارشد مشخص شد
گوگل تراشه‌های هوش مصنوعی را به فضا می‌فرستد
تخته‌سیاه هوشمند چین؛ معادله را بنویس، نمودار و مدل سه‌بعدی تحویل بگیر!!
۸ درخواست کمک عربستان در برابر انصارالله بی‌پاسخ ماند / خشاب خالی پدافند‌های رهگیری
روایت شکست آمریکا / از انهدام جنگنده‌ها تا تخریب پایگاه‌ها
مذاکره تحت فشار دشمن، با عزت ملت ایران هم‌خوانی ندارد
فراخوان کتائب حزب‌الله عراق برای شکستن محاصره اقتصادی ایران
قدردانی مجمع نمایندگان ملت مبعوث از مواضع دکتر پزشکیان در سازمان ملل متحد
کدام جنگ بی‌پایان؟
مذاکره عراقچی با آمریکا بدون مجوز و برخلاف عقلانیت بود/ استیضاح وزیر خارجه ثبت شده است
دیدار پزشکیان و رئیس شورای اروپا
خودکشی ۸ ملوان نیروی دریایی آمریکا در جریان مأموریت رزمی علیه ایران
ابراز نگرانی هند از تحریم‌های آمریکا علیه روسیه و ایران
آغاز سال تحصیلی و افتتاح مدرسه جدید شجره طیبه میناب +عکس
کاناوارو: ایران ازبهترین تیم‌های آسیاست/ شومورودوف: هدفمان پیروزی است
روبیو: توافق با ایران نیازمند زمان و تلاش بسیار است!
طلای ناگویا بر گردن دومین کاراته‌کای قم
۹۸۸ حمله هوایی و موشکی سعودی به یمن
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top