تاریخ انتشار: چهارشنبه 1398/09/06 - 13:57
کد خبر: 336322

پول زور شهرداری تهران از کسبه پلاسکو برای ساخت مجدد ساختمان

مسئول شورای کسبه پلاسکو گفت: بر اساس مصوبه کمیسیون ماده ۵، شهرداری تهران حق دریافت ریالی بابت عوارض ساختمان پلاسکو ندارد و این ساختمان باید به صورت رایگان ساخته شود اما شهرداری تهران در پی دریافت "پول زور" برای ساخت دوباره پلاسکو است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از تسنیم،  علیرضا تهرانی با اشاره به اقدام عجولانه و بی‌منطق شهرداری منطقه 12 درخصوص ساخت ساختمان پلاسکو اظهار کرد: متاسفانه صبح امروز شاهد بودیم که ماموران شهرداری منطقه 12 با قرار دادن نیوجرسی در مقابل درب ورودی کارگاه پلاسکو، از فعالیت کارگران جلوگیری کردند که با گذشت دقایقی و اعتراض کسبه و با ورود پلیس فعالیت در کارگاه آغاز شد.

وی تصریح کرد:  شهرداری منطقه 12 در حالی از فرآیند ساخت بنای جدید پلاسکو ممانعت می‌کند که براساس کمیسیون ماده 5 شهرداری تهران موظف است در فرآیند احداث پلاسکو با بنیاد مستضعفان همکاری داشته باشد.

مسئول شورای کسبه پلاسکو در پاسخ به این پرسش که دلیل ممانعت شهرداری منطقه 12 از ساخت بنای جدید پلاسکو چیست، خاطرنشان کرد: علی‌رغم اینکه  در کمیسیون ماده 5 تاکید شده که "ساخت پلاسکو باید رایگان باشد و شهرداری ریالی را بابت عوارش دریافت نکند" اما آنها در تلاش هستند از راه‌های دیگر، این پول را از بنیاد بگیرند که قطعاً غیرقانونی است و شهرداری نمی‌تواند ریالی را بابت عوارض دریافت کند.

تهرانی با اشاره به تلاش بنیاد مستضعفان برای احداث بنای جدید پلاسکو خاطرنشان کرد: در  بازدید اخیر  آقای فتاح، رئیس بنیاد مستضعفان که آبان ماه انجام شد، وی اعلام کرد که در نیمه دوم سال آینده پلاسکو به بهره‌برداری خواهد رسید که در این زمینه شاهد سنگ‌اندازی‌های شهرداری منطقه 12 هستیم.

وی ادامه داد: همچنین در بازدیدی که آبان ماه انجام شد، قرار بر این شد که نقشه‌های پلاسکو  به‌صورت تدریجی در اختیار شهرداری قرار گیرد و در واقع ایراد فعلی شهرداری به نقشه‌ها نیست بلکه بنا دارد پول زوری را از بنیاد مستضعفان اخذ کند.

مسئول شورای کسبه پلاسکو  خاطرنشان کرد: در حال حاضر، مصوبه کمیسیون ماده 5 مبنی بر عدم پرداخت عوارض از سوی بنیاد برای ساخت پلاسکو وجود دارد و مسئولان شهری موظف به اجرای آن هستند.

تهرانی در پاسخ به پرسش که چرا شهرداری تهران به مصوبه کمیسیون ماده 5 تمکین نمی‌کند، گفت: آنها اعلام می‌کنند که باید نهاد دیگری از جمله شورای شهر تهران، رایگان بودن ساخت پلاسکو را  به آنها اعلام کنند و انتظار ما این است که اینگونه موارد در بین دو دستگاه حل و فصل شود و مشکلی برای کسبه پلاسکو پیش نیاید.

بنابر برخی اخبار، شهرداری تهران مبلغی حدود 40 میلیارد تومان به عنوان عوارض ساخت پلاسکو طلب کرده است!

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
چای استخوان زنان را قوی‌تر می‌کند
حردانی: از شکست مقابل ازبکستان درس می‌گیریم
با همسر لجبازم چگونه برخورد کنم؟
جشنواره ملی سرباز ایرانی +عکس
رئیس دانشگاه تهران: در جنگ اخیر ۲ استاد و ۵ دانشجو را از دست دادیم
سقف حمایتی طرح‌های بنیاد نخبگان افزایش یافت
مراسم روز پرچم در دانشگاه تهران +عکس
پس از تحقیق درباره تروریستی بودن حادثه «فرفورد» اعلام نظر می‌شود
قیمت نفت اثبات کننده دروغ‌های بنگاه فریب‌کاری آمریکایی‌ها است
شهید موسوی الگوی نسل امروز و آینده نیروهای مسلح است
نخستین جشنواره ملی سرباز ایرانی برگزار شد
خشم رسانه صهیونیستی از فعالیت‌های دیپلماتیک ایران در نیویورک
تیم ملی واترپلو مقابل چین باخت
کاظمی: معلمی فقط انتقال علم نیست/ شخصیت معلم دانش‌آموز را می‌سازد
نعمتی: بازی با ازبکستان غافلگیر شدیم/ با آرامش آماده جام ملت‌ها می شویم
انصارالله: خون شهید نصرالله مسیر پیروزی را تقویت می‌کند
جدیدترین موضع‌گیری وزیر خزانه‌داری آمریکا علیه ایران
واکنش ترامپ به حادثه امنیتی نزدیک پایگاه هوایی آمریکا در انگلیس
مقاومت لبنان تا محاکمه عاملان ترور ادامه دارد
ادعای جدید ترامپ برای تأثیرگذاری بر بازارهای انرژی کشورش
پیام گردان‌های قسام به مناسبت دومین سالگرد شهادت سید حسن نصرالله
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top