تاریخ انتشار: سه شنبه 1398/10/10 - 15:46
کد خبر: 340425

رقم دقیق قرارداد ویلموتس مشخص شد

عمده انتقاد مجلس به این موضوع است که چرا وقتی ویلموتس قرارداد را یک طرفه فسخ کرد، فدراسیون فوتبال از کانال وزارت ورزش از یکی از شرکت‌های قدرتمند دولتی ۲ میلیون یورو قرض گرفت تا نقداً به ویلموتس و کادرش بدهد. این رقم بالای ۳۰ میلیارد تومان است.

خبرنامه دانشجویان ایران: رقم قرارداد مارک ویلموتس دستیارانش به طور دقیق مشخص شد. کادر فنی این مربی بلژیکی برای سه سال با فدراسیون فوتبال ایران قراردادی به ارزش ۸ میلیون یورو امضا کرده‌اند. این را یکی از نمایندگان مجلس هم تأیید می‌کند. او که تمایلی ندارد نامش فاش شود، بعد از رؤیت قرارداد مارک ویلموتس به روزنامه خبرورزشی می‌گوید: «قراردادی که امضا شده، جای بررسی زیادی دارد. این خواسته‌ای بود که مجلس داشت. قرارداد سه مربی فوتبال را خواستیم. ابتدا قرارداد آقای ویلموتس، بعد قرارداد آقای کی‌روش و بعد هم قرارداد آقای استراماچونی سرمربی استقلال این سه قرارداد برای ما هزینه زیادی داشته است.»

او درباره قرارداد ویلموتس توضیح می‌دهد: «بعد از آنکه مجلس درخواست داشت، آقای تاج قرارداد را در اختیار ما قرار دادند. هنوز در حال بررسی هستیم. تنها چیزی که می‌توانیم بگوییم این است که رقم دستمزد ایشان و دستیارانش برای سه سال ۸ میلیون یورو بوده است. البته زمانی که یکی از نمایندگان اعلام کرد قرارداد سه میلیون دلار در سال بوده، فدراسیونی‌ها بیانیه‌ای منتشر کردند که باید مجلس عذرخواهی کند ولی حالا مشخص شده سه میلیون دلار در سال کاملاً درست بوده. شما این قرارداد را به دلار برگردانید، سالانه همین رقم می‌شود.»

عمده انتقاد مجلس به این موضوع است که چرا وقتی ویلموتس قرارداد را یک طرفه فسخ کرد، فدراسیون فوتبال از کانال وزارت ورزش از یکی از شرکت‌های قدرتمند دولتی ۲ میلیون یورو قرض گرفت تا نقداً به ویلموتس و کادرش بدهد. این رقم بالای ۳۰ میلیارد تومان است.

اگر رقم کلی قرارداد را به پول خودمان حساب کنید، بالای ۱۱۲ میلیارد تومان می‌شود. حالا او چقدر غرامت می‎‌خواهد؟ فدراسیون فوتبال می‌گوید خواسته ویلموتس ۶۵۰ هزار یورو است. نکته اینجاست که فدراسیون ۶۵۰ هزار یورو اضافه‌تر داده است، بنابراین خواسته ویلموتس غرامتی سنگین‌تر است. وقتی از آن نماینده مجلس پرسیدیم جواب داد: «در حال بررسی این موضوع هستیم. به ما گفته شده سه ماه پول قرارداد مساوی با غرامت است ولی ویلموتس شکایت کرده. به زودی شکایت به مراحل پایانی می‌رسد و مشخص می‌شود رقم دقیق چقدر است. آن زمان مشخص می‌شود ما باید حرف چه کسی را باور کنیم.»

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
همبستگی اجتماعی در بزرگترین اجتماع جهان
اطاعت از رهبری، شرط ضروری پیروزی در میدان مبارزه با دشمن است
۲ کشتی متخلف در مسیر ناایمن تنگه هرمز دچار حادثه شدند
دو پایگاه مهم آمریکا در کویت، آماج حملات پهپادهای ارتش قرار گرفت
چرا فینال آرژانتین و اسپانیا متفاوت است؟ ۶ نکته‌ای که باید بدانید
نتایج نهایی آزمون دکتری سال ۱۴۰۵ در دهه اول مرداد اعلام می شود
ترامپ خطرناک تر از سلاح کشتار جمعی است
خلأ قانونی برگزاری جلسات مجازی مجلس برطرف شد
چرا دلار با تشدید تنش‌های سیاسی گران شد؟
نیروهای مسلح به هرگونه وحشی‌گری پاسخی ویرانگر خواهند داد
سربازان آمریکایی حتی یک ثانیه را هم برای فرار از دست ندهند
رهگیری و انهدام یک فروند پهپاد MQ۹ در اهواز
چند هدف تیم ملی والیبال ایران برابر ترکیه
چگونه با چند اقدام ساده مانع خاموشی در جنوب شویم؟
جزئیات بیمه‌نامه زائرین اربعین را اعلام کرد
جزئیات بیمه‌نامه زائرین اربعین را اعلام کرد
افشای جزئیات حملات کوبنده ایران
آثار اقتصادی تجمعات شبانه مردمی
درخشش تیم ملی المپیاد زیست‌شناسی ایران در لیتوانی
دور زدن تنگه هرمز عملی نیست؛ آمریکا موفق نشده است
ذخایر نفت آمریکا به پایین‌ترین حد طی ۴۳ سال رسید
نتایج نهایی آزمون دکتری سال ۱۴۰۵ در دهه اول مرداد اعلام می شود
از اجرای طرح نوین تغذیه تا بازسازی روانی-اجتماعی دانشگاه‌ها در دوران پساجنگ
بازدید رهبر شهید از پژوهشگاه رویان نماد قدردانی از جامعه علمی کشور بود
ضربه تازه دولت ترامپ به دانشجویان بین‌المللی
آغاز یازدهمین دوره طرح ملی گفتمان نخبگان علوم انسانی
برگزاری کنکور ارشد ۱۴۰۵ برای توان‌خواهان و زندانیان
آزمون کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۵ در سلامت و آرامش برگزار شد
پرونده آزمون ارشد ۱۴۰۵ بسته شد
داوطلبان آزمون دستیاری فریب فروشندگان سؤال را نخورند
درخشش مرکز بین المللی زبان دانشگاه امیرکبیر در ارزیابی وزارت علوم
چگونه مدارس و دانشگاه‌های ایران به اهداف نظامی تبدیل شدند؟
معاون وزیر علوم از حذف واسطه‌ها در چرخه تغذیه دانشگاه‌ها خبر داد
دعوت از اعضای هیئت‌علمی برای مشارکت در «پویش خردورزی ملی برای ایران برخاسته»
داوطلبان آزمون دستیاری فریب فروشندگان سؤال را نخورند
آغاز فرآیند ثبت‌نام کاروان اربعین هیئت دانشجویی دانشگاه الزهرا (س)
درخشش مرکز بین المللی زبان دانشگاه امیرکبیر در ارزیابی وزارت علوم
پرداخت وام‌های دانشجویی در انتظار رفع مشکلات بانکی
تغییر زمان برگزاری ۳۸ آزمون دانشگاه شریف به دلیل قطع ناگهانی برق
امشب آخرین فرصت دریافت کارت آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵
برگزاری آیین بزرگداشت رهبر شهید انقلاب در دانشگاه تهران
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top