تاریخ انتشار: سه شنبه 1398/11/01 - 22:34
کد خبر: 343118

اعطای بورسیه تحصیلی به یاد جانباختگان پرواز ایران-اوکراین

رئیس دانشگاه شریف از اعطای بورس تحصیلی به یاد ۱۶ دانش‌آموخته این دانشگاه در سانحه سقوط هواپیمای اوکراینی خبر داد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس، محمود فتوحی رئیس دانشگاه صنعتی شریف در مراسم یادبود جان باختگان دانشگاه شریف در سانحه سقوط هواپیمای اوکراینی از برنامه این دانشگاه برای اهدای بورس تحصیلی به یاد ۱۶ دانش‌آموخته این دانشگاه در سانحه سقوط هواپیمای اوکراینی خبر داد و گفت:‌ این بورس به دانشجویان دانشگاه شریف به صورت سالیانه اهدا خواهد شد.

وی اظهار کرد: متأسفانه در حادثه سقوط هواپیمای اوکراینی که منجر به جان باختن ۱۷۶ مسافر و خدمه شد، تعدادی از نخبگان دانشگاه‌های کشور از جمله ۱۶ دانش آموخته دانشگاه صنعتی شریف و برخی دیگر از دانش آموختگان و دانشجویان دیگر دانشگاه‌های کشور جان خود را از دست دادند.

فتوحی تأکید کرد:‌ برگزاری مراسم یادبود نخبگان از دست رفته دانشگاه شریف حداقل‌ کاری است که ما می‌توانیم برای آن‌ها انجام دهیم و جدا از این مراسم یادبود تصمیم داریم نمادی را در دانشگاه به یاد این ۱۶ جان باخته سقوط هواپیمای اوکراینی در دانشگاه شریف داشته باشیم و باید طرح آن را به مزایده بگذاریم تا در نهایت نمادی برای این دانش‌آموختگان باشد که هرگز از یاد و خاطر خانواده دانشگاه شریف نرود.

رئیس دانشگاه شریف همچنین تأکید کرد: علاوه بر آن در نظر داریم تعدادی بورسیه تحصیلی و تحقیقاتی را با موافقت و حمایت معنوی خانواده‌های جان باختگان نخبگان دانشگاه شریف در سانحه سقوط هواپیمای اوکراینی و حمایت خود دانشگاه و بنیاد حمایت از نخبگان دانشگاه داشته باشیم تا این بورسیه به نام عزیزان از دست رفته سالیانه به تعدادی از دانشجویان اهدا شود.

وی خاطر نشان کرد: تعداد بورسیه اهدایی دانشگاه شریف به یاد جان باختگان این دانشگاه در سانحه سقوط هواپیمای اوکراینی هنوز مشخص نیست اما این بورس به دانشگاه خود دانشگاه شریف اعطا خواهد شد تا دانشجویان در همان زمینه‌هایی که دانش‌آموختگان جان باخته فعالیت می‌کردند، استفاده کنند.

رئیس سابق دانشگاه شریف با تأکید بر اینکه در حال حاضر تعداد ۳۰۰ نفر از نخبگان دانشگاه‌های داخل که در دانشگاه‌های مطرح خارج از کشور تحصیل کرده بودند به کشور بازگشته‌اند، گفت: ۶۰ نفر از این نخبگان در دانشگاه صنعتی شریف جذب و مشغول ارائه خدمات علمی و آموزشی هستند.

سهراب‌پور تأکید کرد: بسیاری از نخبگانی که برای تحصیل و کار تحقیقاتی به خارج از کشور سفر می‌کنند بعد از اتمام کار تحصیل و کار تحقیقاتی به کشور باز می‌گردند و در دانشگاه‌های داخل کشور مشغول ارائه خدمات می‌شوند.

زهرا حسنی سعدی، آرش پورضرابی، محمدامین بیروتی، محمد الیاسی، امیر اشرافی حبیب‌آبادی، مهدی اسحاقیان دورچه، منصور اثنی عشری اصفهانی، ایمان آقابالی، حمیدرضا ستاره کوکب، محمد صالحه، فائزه فلسفی، میلاد قاسمی آریانی، پونه گرجی، مریم ملک، الناز نبیی و غزل نوریان ۱۶ دانش آموخته دانشگاه شریف بودند که روز چهارشنبه ۱۸ دی‌ماه در سانحه سقوط هواپیمای اوکراینی جان خود را از دست دادند.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
زمان حضور اوسمار در تهران مشخص شد
اعزام ۱۰۰ نخبه پزشکی معرفی‌شده سال ۱۴۰۴ به خدمت
پیش‌بینی یک رسانه انگلیسی از نتیجه دیدار تیم‌های ملی ایران و نیوزیلند
نامه فدراسیون به AFC رسید/ نماینده سوم را به شما اطلاع می‌دهیم
بقایی: تفاهم‌نامه اسلام آباد بر خاتمه جنگ تمرکز دارد
سرمربی سابق پرسپولیس لژیونر مربیان شد
راهنمای جامع خرید لگو تکنیک؛ مهندسی، خلاقیت و هیجان در یک پکیج
ماجرای سنگ مزار خاص یکی از بازیگران مشهور که همه را غافلگیر کرد: روایتی از سادگی
ایران در آینده نزدیک با بحران صندلی‌های خالی دانشگاه‌ روبرو می شود
نوری‌قزلجه: امنیت غذایی نباید قربانی تحریم‌ها و اقدامات یک‌جانبه شود
وزیر نیرو: آزمایش کیفیت آب شرب منازل رایگان است
واکنش وزیر میراث فرهنگی به عدم صدور ویزای آمریکا برای تماشاگران
چگونه لکه‌های سرسخت فرش را پاک کنیم؟
میز و صندلی چوبی بخرم یا پلیمری؟بررسی طول عمر،قیمت و مقاومت
تقدیم ۶۳ شهید انتظامی تهران بزرگ در جنگ ۱۲ روزه و رمضان
روش‌های افزایش سود معامله در بازار ارز دیجیتال
خرید و قیمت کیس گیمینگ و مهندسی اسمبل شده RGB دار؛ انتخابی حرفه‌ای از تکنومید
چرا ۸۰ درصد مقالات دانشجویان هرگز چاپ نمی‌شوند؟ بررسی ۱۰ اشتباه رایج پژوهشگران ایرانی
برادرزاده ترامپ: رئیس‌جمهور آمریکا آشکار به زوال عقل مبتلاست
دستور معاون وزیر برای تشدید بازرسی های بهداشتی
شبکه ۳ با «حسینیه معلی» به استقبال محرم می‌رود
چرا ۸۰ درصد مقالات دانشجویان هرگز چاپ نمی‌شوند؟ بررسی ۱۰ اشتباه رایج پژوهشگران ایرانی
بررسی طرح جدید کنکور با محوریت امتحان جامع ادامه دارد
تمهیدات سازمان سنجش برای تسریع در فرآیند اعلام نتایج آزمون‌ها
مقاله و نوآوری جایگزین آزمون جامع دکتری
دانشگاه شریف جان می‌گیرد
سقف افزایش شهریه دانشگاه‌های غیردولتی بر اساس نرخ تورم تعیین می شود
معاون جهاددانشگاهی: باید از ظرفیت جهاددانشگاهی در دانشگاه‌ها برای توسعه منطقه استفاده شود
افزایش ۴۰ تا ۴۵ درصدی حقوق اعضای هیات علمی و کارکنان دانشگاه آزاد
تشریح جزئیات جدید اعمال سوابق تحصیلی در کنکور سراسری ۱۴۰۵
زمان دریافت کارت آزمون‌های سمپاد و نمونه دولتی اعلام شد
تسهیلات ویژه برای دانشجویان پردیس خودگردان تربیت مدرس اعلام شد
آغاز دوازدهمین دوره قرارگاه تدریس جهادی «وَتر» به یاد شهدای میناب
تایید حکم اخراج دانشجوی هتاک دانشگاه شریف / اقدام قابل تقدیر شورای انضباطی تجدیدنظر دانشگاه صنعتی شریف
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top