تاریخ انتشار: دوشنبه 1398/12/12 - 13:35
کد خبر: 347538

ثبت‌نام نمایشگاه اینوتکس 2020 آغاز شد

پارک فناوری پردیس با رونمایی از پوستر اینوتکس ۲۰۲۰ اعلام کرد که ثبت‌نام در این رویداد آغاز شده است.

به گزارش سرویس فناوری اطلاعات «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ نهمین نمایشگاه بین‌المللی نوآوری و فناوری (اینوتکس ۲۰۲۰) ۱۸ تا ۲۱ خرداد ماه آینده با شعار «اکوسیستم نوآوری و فناوری زیر یک سقف» در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران برگزار می‌شود.
پارک فناوری پردیس به‌عنوان مجری نمایشگاه اینوتکس در نظر دارد تا این رویداد را سال آینده از ۱۸ تا ۲۱ خردادماه برگزار می‌کند. اینوتکس ۲۰۲۰ با حضور شرکت‌های فناور، استارتاپ‌ها، شتابدهند‌ه‌ها و مراکز رشد، منتورها و مشاوران، مخترعان، پارک‎های فناوری، دانشگاه‌ها، صندوق‌های جسورانه و سرمایه‌گذارن، ارائه‌کنندگان فضای کار اشتراکی، ارائه دهندگان خدمات تجاری‌سازی، برگزارکنندگان رویدادهای کارآفرینی، کارگزاران تبادل (بروکرهای) فناوری و رسانه‌های استارتاپی در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران برگزار خواهد شد. علاقمندان به شرکت در این نمایشگاه می‌توانند از ۱۰ اسفند تا ۲۵ فروردین ماه با استفاده مراجعه به وب‌سایت اینوتکس، در این نمایشگاه ثبت‌نام کنند.

زیست‌بوم نوآوری و فناوری زیر یک سقف
نمایشگاه اینوتکس با اهداف اصلی «توسعه همکاری و مشارکت بین بازیگران کلیدی زیست‌­بوم نوآوری و فناوری»، «جذب سرمایه برای استارتاپ‌­ها و شرکت‌­ها و نیز معرفی فرصت­‌های نوین سرمایه­‌گذاری» و «شبکه‌سازی بین‌المللی و تولید محتوای ناب آموزشی» برگزار می‌شود و محلی برای گردهمایی کلیه اجزای اکوسیستم نوآوری و فناوری کشور و رویدادی برای ملاقات متخصصان و کارشناسان، کارآفرینان، سرمایه‌گذاران، مخترعان و سیاست‌گذاران است. این نمایشگاه بر سه حوزه «هوشمند‌سازی»، «دیجیتال»، و «توسعه پایدار» تمرکز می‌کند. افراد و شرکت‌های حاضر در اینوتکس، امکان ارتباط رودررو با نقش‌آفرینان مؤثر زیست‌بوم نوآوری و فناوری از قبیل کارآفرینان، مسئولان دولتی و چندین هزار نفر بازدیدکننده خواهند داشت و در مرکز توجه آن‌ها و رسانه‌ها قرار می‌گیرند. اطلاع از آخرین تغییرات نوآوری منطقه، آموزش آخرین استراتژی‌های کارآفرینی با حضور فعال کارشناسان و صاحب‌نظران ملی و بین‌المللی، یافتن بازار جدید برای محصولات و خدمات، باتوجه به حضور هزاران بازدیدکننده و کشف فرصت‌های نوین سرمایه‌گذاری در بخش‌های مختلف فناوری و نوآوری برای سرمایه‌گذاران و نیز جذب سرمایه برای استارتاپ‌ها و شرکت‌ها، از دیگر فرصت‌هایی است که برای شرکت‌کنندگان در نمایشگاه اینوتکس وجود دارد.
پیش‌بینی شده تا اینوتکس ۲۰۲۰ میزبان بیش از ۱۸ هزار نفر بازدیدکننده باشد که با حضور ۵۰۰ شرکت، استارتاپ و سرمایه‌گذار برگزار خواهد شد. ضمنا باید به برگزاری بیش از ۶۰۰ جلسه‌ی B2B و ۲۰ پیش رویداد و رویداد اشاره کرد.

اینوتکس ۲۰۲۰ متفاوت از سال‌های قبل
در اینوتکس ۲۰۲۰ بخش‌های مختلفی اعم از ایرانیان مقیم خارج از کشور، پاویون فن‌بازار (Reverse Expo)، بخش بازی‌سازها، ستادهای توسعه فناوری، طرح‌های کلان ملی فناوری و بخش ویژه نمایش فناوری برگزار خواهد شد. دبیرخانه نمایشگاه به منظور کاهش هزینه‌های سفر و اقامت برای استارتاپ‌هایی که از شهرهای دور به منظور شرکت در نمایشگاه و دریافت کانتر ثبت‌نام می‌کنند، برای اولین‌بار امکان فروش کانترهای نمایشگاهی را به‌طور روزانه ایجاد کرده است. به گونه‌ای که استارتاپ‎ها در صورت نیاز می‎توانند کانترهای نمایشگاهی را به‌طور روزانه رزرو کنند. دبیرخانه اینوتکس ۲۰۲۰ تخفیف‌های ویژه‌ای را نیز در نظر گرفته است. متقاضیان با ثبت‌نام اولیه در سایت نمایشگاه می‌توانند از جزئیات این تخفیف‌ها مطلع شده و جهت دریافت آن‌ها اقدام کنند.

بازاریابی، برندینگ و شبکه‌سازی
نمایشگاه اینوتکس از سه بخش نمایشگاهی، رویدادهای تجاری و ترویجی و رویدادهای جانبی تشکیل شده است. تمامی بازیگرانی که به نحوی بر زیست‌بوم نوآوری و فناوری کشور موثرند در نمایشگاه حضور فعال دارند. اینوتکس استیج،  اینوتکس پیچ، اینوتکس تلنت، اینوتکس بتل و ریورس پیچ اینوتکس رویدادهای بخش تجاری و ترویجی نمایشگاه اینوتکس را تشکیل می‌دهند.
اینوتکس استیج طی ۳۰ ساعت، شامل برنامه‌هایی مانند سخنرانی‌های الهام بخش توسط افراد شناخته‌شده و تأثیرگذار داخلی و بین‌المللی، پنل‌های داغ و کاربردی و بررسی فرصت‌ها و چالش‌های حوزه نوآوری و فناوری است.
رویداد اینوتکس پیچ کار خود را در شش استان از دی ماه سال ۹۸ آغاز کرده است. در این رویداد استارتاپ‌های استان‌های سیستان و بلوچستان، آذربایجان غربی، اصفهان، خوزستان، گیلان و تهران در حضور سرمایه‌گذران به رقابت پرداختند. تیم‌های برتر هر شهر، علاوه بر دریافت کمک هزینه رفت و برگشت به رقابت نهایی در تهران هم‌زمان با نمایشگاه اینوتکس و اقامت در طول مدت برگزاری نمایشگاه، می‌توانند به‌صورت رایگان در نمایشگاه اینوتکس غرفه دریافت کنند. در نهایت سه تیم اول از جوایز نقدی اینوتکس بهره‌مند خواهند شد.
تیم های برتر اینوتکس پیچ در نهایت روی استیج این نمایشگاه به رقابت خواهند پرداخت. این رقابت در اینوتکس ۲۰۲۰ متفاوت از سال‌های گذشته خواهد بود و تیم‌های منتخب با به چالش کشیدن کسب‌وکار یکدیگر در قالب رویداد «اینوتکس بتل» به رقابت می‌پردازند.
«اینوتکس تلنت» هم یک رویداد شتابدهی شغلی است که شرکت‌ها و جوانان به ‌ویژه دانشجویان و تازه فارغ‌التحصیلان را در کنار یکدیگر جمع می‌کند و در نهایت به ایجاد فرصت‌های شغلی مناسب منجر خواهد شد.
رویداد دیگری که در اینوتکس ۲۰۲۰ برگزار می‌شود، «ریورس پیچ اینوتکس» است. رویدادی که طی آن سازمان‌ها و صنایع بزرگ به معرفی نیازهای فناورانه خود می‌پردازند. استارتاپ‌ها و شرکت‌های فناور با حضور در این رویدادها می‌توانند مشتری بزرگی را برای محصولات خود بیابند. حضور کارگزاران تبادل فناوری در نمایشگاه، تسهیل‌گر این ارتباط خواهد بود.
کافه سرمایه، پاویون مشاوران، تجربه فناوری، اینو جوان و هاب رسانه‌ای رویدادهای جانبی اینوتکس ۲۰۲۰ هستند. «کافه سرمایه» فرصتی ویژه برای صاحبان شرکت‌های نوپا و استارتاپ‌ها جهت مذاکره با سرمایه‌گذارن است. در «پاویون مشاوران» استارتاپ‌ها و بازدیدکنندگان می‌توانند از منتورهای شناخته شده اکوسیستم نوآوری در زمینه‌هایی مانند بازاریابی، توسعه محصولات، فنی و منابع انسانی مشاوره بگیرند. در بخش «تجربه فناوری» تکنولوژی‌های جدیدی که به‌زودی وارد زندگی عموم جامعه می‌شود، معرفی شده و افراد می‌توانند خود با این فناوری‌ها کار کرده و از نزدیک آن‌ها را تجربه و لمس کنند. «اینو جوان» مخصوص نوجوانان زیر ۱۵ سال است. در این بخش نوجوانان به حل مسائل خلاقانه و یادگیری مبانی کارآفرینی خواهند پرداخت. این بخش هم دارای یک فضای نمایشگاهی و رویداد بازی به‌صورت روزانه است. در بخش «هاب رسانه‌ای» رسانه‌های فعال در اکوسیستم نوآوری و فناوری به مخابره اخبار پرداخته و در بخش دیگری از آن، امکان رونمایی از محصولات جدید و انعقاد رسمی قراردادهای همکاری و مشارکت برای مشارکت­کنندگان اینوتکس فراهم خواهد بود.

استقبال از هشت دوره قبل نمایشگاه اینوتکس
طی سال‌های گذشته، هشت دوره از نمایشگاه اینوتکس با بیش از ۱۴۰۰ شرکت و استارتاپ و بازدید بیش از ۴۰ هزار نفری مخاطبان و انعقاد ۱۴۰ تفاهم نامه برگزار شده است. تاکنون ۲۵ کشور نیز در این نمایشگاه شرکت کرده‌اند. متوسط سن بازدیدکنندگان هشتمین دوره نمایشگاه اینوتکس ۲۹.۱ سال بوده است. ۲۵ درصد شرکت‌کنندگان دوره مذکور بانوان بوده و ۷۵ درصد آن‌ها را آقایان تشکیل داده بودند. پیش‌بینی شده است در اینوتکس ۲۰۲۰ تعداد شرکت‌کنندگان خانم بیشتر شود.

اتاق فکری چند جانبه
اتاق فکر نهمین دوره از نمایشگاه ۲۰۲۰ با ترکیببی از بازیگران زیست‌بوم نوآوری و فناوری کشور تشکیل شده است. اکبر قنبرپور معاون توسعه نوآوری پارک فناوری پردیس و رئیس اینوتکس ۲۰۲۰، سید علی هزاوه معاون امور فناوری پارک فناوری پردیس، سجاد عباسی فشمی دبیر نمایشگاه اینوتکس ۲۰۲۰، سید داوود متولی دبیر رویداد پردیس سامیت، اکبر هاشمی رئیس هیئت مدیره سراوا، حسام حسینی یزدی مدیرعامل شرکت اثنا اثر نوآور، راحله میلادی مدیرعامل شتاب‌دهنده تیک، رضا غیابی مدیرعامل شرکت فرصت‌آفرین نوآور، محمدرضا علومی بروکر فناوری استان یزد، محمدمهدی شریعتمدار مدیرعامل [اپلیکیشن] جبییت، محمود کریمی مدیرعامل پلنت و حسین خسروی مدیرعامل شتاب‌دهنده وی‌کست، از اعضای اتاق فکر این دوره از نمایشگاه اینوتکس هستند.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
مدیریت حرفه ای پژوهش دانشگاهی؛ کلید موفقیت در پایان نامه و مقالات علمی
۶ لکه‌ی سرسخت فرش (و نحوه‌ی مقابله با آنها)
راهنمای جامع تیغ اره دیسکی؛ بررسی انواع، کاربردها و معیارهای انتخاب
ایمن ترین روش تمیزکردن لکه های فرش وقتی کودک دارید
دانلود صرافی اوربیت (برای اندروید و آیفون)
عایق حرارتی دیوار خارجی و داخلی برای جلوگیری از گرما و سرما
انقلاب خاموش در صنایع سلولزی: نقش پوشش‌های چندلایه و کاغذهای سیلیکونی در توسعه بسته‌بندی‌های هوشمند و پزشکی ایران
روش های مختلف انتخاب رشته و مقایسه با بهترین مشاور کنکور
همبستگی اجتماعی در بزرگترین اجتماع جهان
اطاعت از رهبری، شرط ضروری پیروزی در میدان مبارزه با دشمن است
۲ کشتی متخلف در مسیر ناایمن تنگه هرمز دچار حادثه شدند
دو پایگاه مهم آمریکا در کویت، آماج حملات پهپادهای ارتش قرار گرفت
چرا فینال آرژانتین و اسپانیا متفاوت است؟ ۶ نکته‌ای که باید بدانید
نتایج نهایی آزمون دکتری سال ۱۴۰۵ در دهه اول مرداد اعلام می شود
ترامپ خطرناک تر از سلاح کشتار جمعی است
خلأ قانونی برگزاری جلسات مجازی مجلس برطرف شد
چرا دلار با تشدید تنش‌های سیاسی گران شد؟
نیروهای مسلح به هرگونه وحشی‌گری پاسخی ویرانگر خواهند داد
سربازان آمریکایی حتی یک ثانیه را هم برای فرار از دست ندهند
رهگیری و انهدام یک فروند پهپاد MQ۹ در اهواز
چند هدف تیم ملی والیبال ایران برابر ترکیه
نتایج نهایی آزمون دکتری سال ۱۴۰۵ در دهه اول مرداد اعلام می شود
از اجرای طرح نوین تغذیه تا بازسازی روانی-اجتماعی دانشگاه‌ها در دوران پساجنگ
بازدید رهبر شهید از پژوهشگاه رویان نماد قدردانی از جامعه علمی کشور بود
ضربه تازه دولت ترامپ به دانشجویان بین‌المللی
آغاز یازدهمین دوره طرح ملی گفتمان نخبگان علوم انسانی
برگزاری کنکور ارشد ۱۴۰۵ برای توان‌خواهان و زندانیان
آزمون کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۵ در سلامت و آرامش برگزار شد
پرونده آزمون ارشد ۱۴۰۵ بسته شد
داوطلبان آزمون دستیاری فریب فروشندگان سؤال را نخورند
درخشش مرکز بین المللی زبان دانشگاه امیرکبیر در ارزیابی وزارت علوم
چگونه مدارس و دانشگاه‌های ایران به اهداف نظامی تبدیل شدند؟
معاون وزیر علوم از حذف واسطه‌ها در چرخه تغذیه دانشگاه‌ها خبر داد
دعوت از اعضای هیئت‌علمی برای مشارکت در «پویش خردورزی ملی برای ایران برخاسته»
داوطلبان آزمون دستیاری فریب فروشندگان سؤال را نخورند
آغاز فرآیند ثبت‌نام کاروان اربعین هیئت دانشجویی دانشگاه الزهرا (س)
درخشش مرکز بین المللی زبان دانشگاه امیرکبیر در ارزیابی وزارت علوم
پرداخت وام‌های دانشجویی در انتظار رفع مشکلات بانکی
تغییر زمان برگزاری ۳۸ آزمون دانشگاه شریف به دلیل قطع ناگهانی برق
امشب آخرین فرصت دریافت کارت آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵
برگزاری آیین بزرگداشت رهبر شهید انقلاب در دانشگاه تهران
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top