تاریخ انتشار: شنبه 1399/01/02 - 11:09
کد خبر: 349621

کرونا سلاح بیولوژیک آمریکاست

رای الیوم نوشت شیوع کرونا نتیجه حمله بیولوژیک برنامه‌ریزی شده و اداره شده به شیوه‌ای سازمان یافته از جانب برخی طرف‌های بین‌المللی است.

خبرنامه دانشجویان ایران: روزنامه اینترنتی رای الیوم در یادداشتی نوشت، با توجه به شکست مفتضحانه آمریکا در به زانو درآوردن چین و ایران و انزوای بین‌المللی آن‌ها شکی نیست که انتشار ویروس کرونا سلاح بیولوژیک آمریکا برای مقابله با دشمنان خود باشد.

در گزارش رای الیوم آمده است در سایه افزایش موج ناگهانی انتشار ویروس کرونا که از سه ماه پیش جهان را درنوردید و با آثار فاجعه بار این ویروس بر وضعیت بهداشت و اقتصاد جهان به ویژه در کشور‌هایی که در خط مقدم دشمنی با آمریکا هستند همچون چین و ایران و دیگر کشورها، بیشتر نشانه‌ها و احتمالات درباره انتشار این بیماری همه‌گیر حاکی است که گسترش این ویروس به هیچ عنوان تصادفی یا یک رویداد طبیعی نیست، بلکه نتیجه حمله بیولوژیک برنامه ریزی شده و اداره شده به شیوه‌ای سازمان یافته از جانب برخی طرف‌های بین‌المللی است که آمریکا در رأس آن‌ها قرار دارد؛ آمریکایی که جهان، امروز به آن به عنوان متهم اصلی و درجه یک این حمله بیولوژیکی می‌نگرد.

این گزارش می‌افزاید که این رویداد واقعا یک حمله بیولوژیک است و شکی در آن نیست، چه بسا آمریکا عامل نخست اجرای چنین حمله فاجعه باری باشد. چون این موضوع برای کشوری که قانون، بشریت و زندگی را زیر پا می‌گذارد مسئله عجیب یا جدیدی نیست. چراکه آمریکا در طول چند دهه گذشته، تاریخی پُر از جنایت در نابودی بشریت در جهان داشته است.

ویروس کرونا با نام علمی (کووید-۱۹) که اواخر سال گذشته میلادی در شهر ووهان چین شیوع یافت و تا به امروز اکثر کشورهای جهان را درگیر کرده؛ تاکنون ۲۷۶۱۱۳ نفر را آلوده کرده است. از این میان ۹۱۹۵۲ نفر بهبود یافته‌اند، اما متاسفانه حدود یازده هزار نفر نیز جان خود را بر اثر ابتلا به این ویروس از دست داده‌اند.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
فیلم | خضریان: دشمن نه تنها به دنبال توافق نیست، بلکه در حال طراحی یک تهاجم وسیع است
فیلم | میناب به ایران جان داد
 گزارش تصویری | از کلاس عشق تا مکتب ایثار
تعیین اعضای جدید شورای مرکزی انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه الزهرا (س)
علوم انسانی وقتی با واقعیت‌ها قهر می‌کند فاجعه رخ می‌دهد
گروه‌های سرود به زیر ساخت‌ها می‌روند
حمله دشمن آمریکایی به یک لنج باری متعلق به اهالی سیریک در دریای عمان
تکرار تاریخ پس از ۱۶ سال
نیروهای مسلح به هرگونه تهدید پاسخ پشیمان کننده خواهند داد
دروغ‌های نتانیاهو نمی‌تواند جنایات گسترده وی را پنهان کند
هشدار امنیتی سفارت آمریکا در اردن به اتباع خود
سقف افزایش شهریه دانشگاه‌های غیردولتی بر اساس نرخ تورم تعیین می شود
تهاجم پهپادی ارتش علیه ناوگان پنجم آمریکا در بحرین
تلاش ترامپ برای دور زدن دموکرات‌ها
«دیپلماسی اجبار»؛ آمریکا بار دیگر میز مذاکره را منفجر کرد
۲ فروند کشتی متخلف در تنگه هرمز مورد اصابت قرار گرفت
داروی دیابت خطر سرطان سینه را ۳۰ درصد کاهش می دهد
جنگنده F۱۶ دشمن متواری شد
تنگه هرمز به‌طور کامل مسدود شد
محل استقرار جنگنده‌های آمریکایی منهدم شد
تنگه مقدس هرمز را ناامن می‌کنید؟! منطقه را برایتان جهنم می‌کنیم!
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top