تاریخ انتشار: دوشنبه 1399/01/18 - 20:43
کد خبر: 351271

پیام رهبر استقلال‌طلبان کالیفرنیا به مردم ایران

رهبر استقلال‌طلبان کالیفرنیا در پیامی خطاب به مردم ایران گفته که در صورت استقلال این ایالت از آمریکا «جمهوری کالیفرنیا» سیاست خارجی مستقلی از واشنگتن در پیش خواهد گرفت.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس، «مارکوس روئیز اوانز»، رهبر گروه موسوم به «Yes California»، از جنبش‌های استقلال‌طلبی ایالت کالیفرنیا پیامی ویدئو خطاب به مردم ایران منتشر کرده است.

او درابتدای این فایل ویدئویی که دوشنبه منتشر شده می‌گوید: «این پیامی از سوی جمهوری استقلال‌یافته آینده کالیفرنیا به مردم جمهوری اسلامی ایران است.»

اوانز در ادامه تأکید می‌کند: «امروز نه به عنوان یک آمریکایی بلکه به عنوان یک کالیفرنیایی با شما صحبت می‌کنم. من همانند بسیاری دیگر از ملی‌گرایان کالیفرنیا خودم را یک آمریکایی در معنای سنتی آن نمی‌دانم.»

او با بیان اینکه کالیفرنیا جامعه‌ای کاملاً مجزا از آمریکا است گفته که این ایالت صاحب تاریخی است که قدمت آن از تاریخ آمریکا بیشتر است. 

رهبر جنبش استقلال‌طلبان کالیفرنیا در ادامه می‌گوید: «بنابراین، نیازی به ذکر این نیست که وقتی کالیفرنیا به یک کشور مستقل تبدیل شود، جمهوری کالیفرنیا سیاست خارجی‌اش را خودش، مستقل از خواست واشنگتن تنظیم خواهد کرد.»

وی تصریح می‌کند: «کالیفرنیایی‌ها مردمی صلح‌دوست هستند و با سیاست‌های نظامی و امپریالیستی واشنگتن مخالفند.»

او با تأکید بر اینکه بعضی از تظاهرات‌های بزرگ علیه حمله آمریکا به عراق در ایالت کالیفرنیا سازمان‌دهی شده‌اند می‌گوید: «ما به ساختن پل اعتقاد داریم نه دیوار.»

اوانز در بخش دیگری از پیام خود تصریح می‌کند: «کالیفرنیا میزبان بزرگترین جمعیت ایرانی‌هایی است که در خارج از این کشور زندگی می‌کنند و این مایه افتخار ما است. ایرانی‌های کالیفرنیا بخش مهمی از فرهنگ و هویت ما هستند.»

وی گفت: «کالیفرنیای استقلال‌یافته قادر خواهد بود سیاست‌های خودش را در مسائلی که برای مردم ایران اهمیت دارند تنظیم کند. مسائلی مانند کشور اسرائیل، جنگ داخلی در سوریه، به رسمیت شناخت فلسطین، غنی‌سازی اورانیوم و توسعه انرژی هسته‌ای توسط ایران و حضور نیروهای غربی از آن جمله‌اند.»

او تأکید می‌کند: «مردم زیادی در بسیاری از کشورها ایالات متحده و به طور خاص دولت این کشور را به دلیل سیاست خارجی تهاجمی، نظامی و امپریالیستی آن دوست ندارند. ما کالیفرنیایی‌ها دیگر نمی‌خواهیم با این سیاست‌ها شناخته شویم.»

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
وقتی تنها یک قطعه از پیکر باقی مانده بود
بازگشت به مدرسه پس از تعطیلی/ چرا برخی کودکان مقاومت می‌کنند؟
دویستمین شب بعثت مردم تهران امشب برگزار می‌شود
استارشیپ با ۲۶ ماهواره برای نخستین بار به مدار زمین می رود
آمادگی ۵۰۰ نیروی عملیاتی تهران برای مقابله با سیلاب
پیام هشدارآمیز یمن خطاب به خلبانان سعودی: مراقب باشید
ترفـیع استادان پیام‌نور مشروط شد/ جزئیات امتیازهای جدید اعلام شد
زاکانی: فرهنگسراها باید حلقه پیوسته مساجد، مدارس و خانواده باشند
ال‌نینو بیشترین اثر را در پاییز دارد
صادق: ۷۰۰ هزار متقاضی واقعی در انتظار مسکن هستند
تغییر مسیر هواپیمای نتانیاهو به آمریکا به دلایل امنیتی
آمادگی ۲۶ درصد داوطلبان جان فدا برای کار نظامی
افتتاحیه کنگره بین‌المللی پزشکی هسته‌ای در تبریز +عکس
هشدار وزیر علوم درباره دیکتاتوریِ نامرئی حاصل از هوش مصنوعی
روایت جدید از هزینه‌کرد ۱.۵ میلیارد تومانی در شرکت بارز/چرا هزینه مراسم به حساب مدیر حراست واریز شد؟
دویست شب مجاهدت مردم خیابان
هدف‌گیری امنیت ملی در شرایط جنگی
لطفا دست از تخریب شهید مظلوم بر دارید!
پیام سردار موسوی در آستانه دویستمین شب بعثت ملت
ابرپروژه عربستان تکه‌تکه شد
کنکوری متفاوت در راه است
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top