تاریخ انتشار: یکشنبه 1399/02/07 - 11:42
کد خبر: 353583

اسکوچیچ بهترین گزینه تیم‌ملی نبود

ملی پوش سابق کشورمان در خصوص جدایی ویلموتس از تیم ملی گفت: او یک مربی درجه اول نبود و برای حضور در تیم ملی ایران هم انگیزه زیادی نداشت. وقت زیادی برای تیم ملی نمی گذاشت و شاید اگر روحیه و انگیزه کی روش را داشت می‌توانست نتایج بهتری بگیرد. ویلموتس مثل کی روش جار و جنجال نداشت و سکوت سیاست اصلی او بود. اما انگیزه لازم هم نداشت و این برای تیم ملی ما خوب نبود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مهر، علی لطیفی اظهار داشت: اگر مسابقات انتخابی جام جهانی ادامه پیدا می‌کرد به ضرر تیم ملی بود و باتوجه به شرایطی که در جدول برای ما پیش آمده بود احتمال این که نتوانیم از مرحله مقدماتی صعود کنیم زیاد می‌شد. اما این تعطیلی و وقفه ناخواسته به سود ما می‌شود و تیم ملی باید از این فرصت استفاده کرده و با خارج شدن از شوک دو شکست مقابل عراق و بحرین، مرحله بعدی بازی ها را با روحیه و شرایط بهتری آغاز کند.

ملی پوش سابق کشورمان در خصوص جدایی ویلموتس از تیم ملی گفت: او یک مربی درجه اول نبود و برای حضور در تیم ملی ایران هم انگیزه زیادی نداشت. وقت زیادی برای تیم ملی نمی گذاشت و شاید اگر روحیه و انگیزه کی روش را داشت می‌توانست نتایج بهتری بگیرد. ویلموتس مثل کی روش جار و جنجال نداشت و سکوت سیاست اصلی او بود. اما انگیزه لازم هم نداشت و این برای تیم ملی ما خوب نبود.

لطیفی با اشاره به انتخاب اسکوچیچ به عنوان جانشین ویلموتس بیان داشت: اسکوچیج یک یا دو لِوِل از ویلموتس پایین تر است و رزومه اش هم این را نشان می‌دهد. اما آنچه اسکوچیچ را از ویلموتس پیش می‌اندازد، انگیزه بیشتر او نسبت به ویلموتس است. اسکوچیچ شاید اسم و رسم ویلموتس را نداشته باشد اما خیلی بیشتر از او برای تیم ملی وقت می‌گذارد و همین که قرار نیست پروازی باشد و برای موفقیت انگیزه زیادی دارد امتیاز خاصی است.

وی افزود: این را نمی‌گویم که اسکوچیچ بهترین گزینه برای تیم ملی بود و این را هم نمی‌گویم که او گزینه بدی است. در شرایطی که فوتبال ما داشت شاید اسکوچیچ تنها گزینه موجود بود که باید به او اعتماد می کردیم.

پیشکسوت فوتبال در خصوص لیگ برتر و شرایط حاکم بر فوتبال نیز بیان داشت: به نظر می‌رسد کرونا فعلا قصد نابودی ندارد و قرار است مدت دیگری کشور را تهدید کند. پر واضح است تا زمانی که این ویرس مهلک از بین نرود نباید انتظار آغاز لیگ و حتی آغاز تمرینات گروهی را داشت. لذا نمی‌توان در این خصوص گمانه زنی کرد و باید صبر کرد دید در هفته‌های آینده چه اتفاقی می‌افتد و سر فرصت یک تصمیم عاقلانه و منصفانه در خصوص لیگ برتر گرفت.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
مهدی تارتار سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس شد
آقای حدادی اشتباه نکن!
راه جام جهانی ۲۰۲۸ را آغاز کردیم
امامین انقلاب در یک جمله می‌گویند ما می‌توانیم
ما در اوج واقع‌نگری هم نمی‌توانیم آرمان ها را کنار بگذاریم
ما باید مستقلا مدیریت بر تنگه‌هرمز را شروع بکنیم
روز دوم وداع با رهبر شهید
کمال شرف برای وداع با رهبر شهید انقلاب به تهران آمد
جامعه دانشگاهی بزرگترین مسئولیت را در تحقق آرمان‌های رهبر شهید دارد
وداع با رهبر شهید انقلاب در مصلای تهران
وداعی که جهانی شد
جزئیات برنامه اقامه نماز و تشییع رهبر شهید در شهر قم از زبان استاندار
تأثیرگذارترین صحنه در مراسم تشییع رهبر شهید از نگاه رسانه هندی
مردم ایران با پرچم‌های سرخ در مصلی حاضر شده‌اند
مانع بزرگ برای بازگشت اسکوچیچ به فوتبال ایران
فعالیت و حضور کسب‌وکارهای مجازی در مراسم تشییع رهبر شهید
تو که رفتی همه ما شدیم «فرزند شهید»
فیلم | در سیره اهل بیت سه نوع توافق‌نامه داریم
تکه‌ای از کربلا در قلب تهران
فیلم | برخیز به خونخواهی ...
فیلم | عهدنامۀ مردم با رهبر شهید در مصلی تهران
تعطیلی سازمان مرکزی و واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی در روز چهارشنبه
رهبر انقلاب محور وحدت هستند
پژوهشگاه ملی سرطان جهاددانشگاهی آماده خدمت‌رسانی به عزاداران رهبر شهید
روایتی از ۴ دهه ارتباط دانشگاه صنعتی شریف با رهبر قائد انقلاب
بسیج همه‌جانبه دانشگاه آزاد اسلامی در خدمت زائران امام شهید
سه شرط معافیت دانشجویان داروسازی از آزمون پایان دوره اعلام شد
دانش‌آموزان چه معلمی را حرفه‌ای می‌دانند؟
آیا اعتماد عمومی به علم کاهش یافته است؟
اجلاس معاونان آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه‌های کشور در اردبیل به کار خود پایان داد
امکان اسکان دانشجویان غیربومی دانشگاه شهید بهشتی در خوابگاه‌ها
دانشگاه محقق اردبیلی مسیر توسعه را با جدیت طی می‌کند
دعوت اندیشکده جهاددانشگاهی برای تدوین مدل بومی انسجام اجتماعی
مشارکت ۶۹ دانشگاه علوم پزشکی در مراسم تشییع رهبر شهید
مرحله کتبی آزمون پذیرش فلوشیپ پزشکی برگزار شد/ تغییر زمان مرحله شفاهی
هم‌افزایی وزارت علوم و دانشگاه‌های تهران جهت برگزاری تشییع رهبر شهید
مستندسازی مراسم رهبر شهید از سوی دانشجویان/ اسکان ۳ هزار زائر در دانشگاه
تشکیل مثلث صنعت، دانشگاه و نظام بانکی، کلید عبور از چالش‌های اقتصادی خراسان رضوی
اعلام زمان آغاز نقل و انتقال و میهمانی دانشگاه آزاد
مدیران باید با درک شرایط جنگی، از جریان علمی و نخبگانی کشور صیانت کنند
روند کاهشی تشکیل خانواده و ازدواج در میان دانشجویان طی سال های اخیر
معاون آموزشی وزیر علوم:دانشگاه باید کانون وحدت و بازسازی اجتماعی در جامعه باشد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top