تاریخ انتشار: دوشنبه 1399/02/08 - 11:27
کد خبر: 353718

ایجاد 200 هزار فرصت شغلی برای مددجویان کمیته امداد

معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد خاطرنشان کرد: در سال گذشته بالغ بر 230 هزار فقره مشاوره در حوزه اشتغال و همچنین 152 هزار مورد آموزش در این حوزه انجام شده است؛ در حوزه دامداری نیز اقدامات خوبی از سوی کمیته امداد صورت گرفته است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از تسنیم؛ حجت‌الله عبدالملکی امروز در نشست خبری خود با اشاره به اینکه سال گذشته 4 هزار و 710 میلیارد تومان تسهیلات در حوزه اشتغال کمیته امداد استفاده شده است، اظهار کرد: از این رقم 2 هزار و 853 میلیارد تومان از طریق شبکه بانکی، 325 میلیارد تومان منابع صندوق قرض‌الحسنه، 1300 میلیارد تسهیلات اشتغال روستایی و 211 میلیارد تومان از سایر منابع استفاده شده است.

وی تصریح کرد: کمیته امداد در حوزه اشتغال برنامه‌های متعددی  دارد ضمن اینکه تسهیلات یکی از 7 آیتم کمیته امداد در حوزه اشتغال است و در واقع نظارت‌های مستمری بر اشتغال‌های ایجاد شده از سوی مددجویان و نیازمندان انجام می‌گیرد.

معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد خاطرنشان کرد: در سال گذشته بالغ بر 230 هزار فقره مشاوره در حوزه اشتغال و همچنین 152 هزار مورد آموزش در این حوزه انجام شده است؛ در حوزه دامداری نیز اقدامات خوبی از سوی کمیته امداد صورت گرفته است.

عبدالملکی ادامه داد: سال گذشته از ظرفیت کارآفرینان برای ایجاد اشتغال در کمیته امداد استفاده شده و 24 هزار فرصت شغلی از این طریق ایجاد شد همچنین در سال جاری بنا داریم این رقم را به 100 هزار اشتغال برسانیم.

وی با اشاره اینکه امسال 200 هزار فرصت شغلی ایجاد خواهد شد، گفت: 6 هزار و 200 میلیارد تومان تسهیلات در این بخش در نظر گرفته شده است که امیدواریم بانک‌ها در این بخش همکاری کنند و این تسهیلات را در اختیار کمیته امداد قرار بدهند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
چگونه یک ایده دانشجویی را به یک کسب‌وکار واقعی تبدیل کنیم؟
سنگ عقیق سلیمانی داوودی اصل چیست؟
اپ برنامه ریزی روزانه چطور به مدیریت درس و کارهای دانشجویان کمک می کند؟
موثرترین روش های پاک کردن موی حیوان خانگی از روی فرش
بهترین شرکت سئو در تهران (۵ مورد از بهترین‌ها)
چگونه در بازار مسکن منطقه ۲۲ کلاه سرمان نرود؟ هشدارهای قبل از معامله
مهارت‌های ضروری برای استخدام در مشاغل اداری
مقایسه فروشگاه های کالای دیجیتال از نظر قیمت، تنوع و خرید اقساطی
حمله ایران معماری هوش مصنوعی امارات را تغییر داد
قالیباف قانون ملی توسعه هوش مصنوعی را ابلاغ کرد
سهمیه ویژه کنکور برای آسیب‌دیدگان جنگ نیازمند بازنگری است
سویه جدید کووید در کشور فراگیر شد
جایگاه جهانی ایران در پیوند سلول‌های بنیادی چشم
تمدید دوماهه حمل‌ونقل عمومی رایگان در تهران با ۱۱ رأی موافق
نسخه مجلس برای حمایت از معیشت مردم
جزئیات حمله آمریکا به یک کشتی کانتینربر در آب‌های شهرستان قشم
ثبت ۳۰۲ هزار دادخواست مطالبه خسارات جنگ/ ۱۲۶ هزار و ۶۰۰ مورد مستندسازی از خسارات
پزشکیان: ایران هیچ‌گاه متجاوز نبوده/ اگر دنبال سلاح هسته‌ای بودیم عضو «ان‌پی‌تی» نمی‌شدیم
پزشکیان: نقش بریکس در دفاع از حاکمیت ملی، تمامیت ارضی و ممنوعیت توسل به زور مؤثرتر شود
بازگشایی مرزهای مسافری شلمچه و چذابه
دو کاتالیست راهبردی پالایشگاهی و پتروشیمی آماده ورود به صنعت شدند
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top