تاریخ انتشار: شنبه 1399/02/13 - 22:05
کد خبر: 354400

شاخص بورس حباب ندارد

مشاور سابق رییس جمهوری گفت: در برخی از سهم‌ها، قیمت‌ها غیرمنطقی و به صورت حبابی رشد کرده‌اند اما جریان کلی معاملات و شاخص بورس حباب ندارد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از ایرنا، اکبر ترکان، مشاور سابق رییس جمهوری اظهار کرد: در بازار شاهد تعدادی از سهام هستیم که قیمت آنها از طریق بازارسازی افزایش پیدا کرده‌اند؛ مسوولان بورس باید از طریق نظارت‌هایی که انجام می‌دهند اینگونه سهم ها را تحت کنترل قرار دهند.

وی به روند معاملات این روزهای بازار سهام اشاره کرد و گفت: اکنون بازار طلا، ارز و مسکن در وضعیتی نیستند که بتوانند نقدینگی‌های سرگردان در کشور را به سمت خود جلب کنند.

وی ادامه داد: با توجه به روند خوبی که بورس در سال ٩٨ از خود نشان داد و نیز به دلیل رکود موجود در بازارهای موازی، سرمایه‌گذاران به دنبال این هستند تا سرمایه‌های در اختیار خود را به سمت بورس سوق بدهند؛ تاکنون هم بازدهی خوبی را از این بازار  کسب کردند.

مشاور سابق رییس جمهوری اظهار داشت: رونق بازار بورس، جذب سرمایه‌گذاران به بازار سرمایه و ورود گسترده نقدینگی به این بازار به نفع کشور خواهد بود و از این طریق شاهد اتفاقات خوبی در کشور و اقتصاد کشور خواهیم بود.

وی گفت: اگر سرمایه‌ها وارد بورس شوند شاید به دلیل برخی از ریسک‌های موجود سود کمتری را کسب کنند اما ارزش آنها حفظ خواهد شد و از اطمینان خاطر بیشتری نسبت به سایر بازارها برخوردار است.

وی گفت: هر چه تورم در کشور افزایش یابد افراد به دنبال بازاری می‌روند که بتوانند ضمن حفظ ارزش سرمایه‌های خود به کسب سود بپردازند، در این زمینه بورس از جمله بازارهایی است که می‌تواند به خوبی به حفاظت از پس اندازهای مردم بپردازد.

ترکان به آزادسازی سازی سهام عدالت اشاره کرد و گفت: آزادسازی سهام عدالت که با تصمیم رهبر معظم انقلاب صورت گرفت اقدام بسیار خوبی بود تا سهام را به صاحبان خود تحویل دهند، در مورد این سهام مردم باید تصمیم‌گیری کنند و به تصمیم نهایی در مورد معامله، داد و ستد یا نگهداری آن برسند.

مشاور سابق رییس جمهوری با تاکید بر اینکه بزرگ شدن بازار سرمایه به عنوان اتفاقی مثبت برای کشور تلقی می‌شود، گفت: برخی از خبرسازی‌های غیرواقعی از سوی افرادی که به دنبال دشمنی با این بازار هستند می‌تواند به منظور جلوگیری از رونق معاملات بورس، ضربه‌ای را به این بازار وارد کند.

وی به تاثیر این اتفاق در رونق بازار بورس اشاره کرد و گفت: آزادسازی سهام عدالت منجر به تقویت و افزایش داد و ستدهای بورس می‌شود، در صورت انجام داد و ستد سهام عدالت معاملات افزایش می یابد که این موضوع به نفع بورس خواهد بود.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
احتمال غیبت مدافع پرسپولیس مقابل خیبر
پزشکیان: اگر خودتحریمی نکنیم، دشمن نمی‌تواند ما را به زانو درآورد
امتیاز ویژه برای طلایی‌های آسیایی کشتی در انتخابی
نتانیاهو حمله به فرودگاه ریاض را محکوم کرد
رضایی: ترامپ با استخدام اشرار به قاچاق روی آورده است
حمله جدید موشکی به ریاض؛ ترمینال ۴ فرودگاه «ملک خالد» در آتش سوخت
نکونام: فردا میهمان هستیم نه میزبان؛ خبری از رقابت برابر نیست
رقابت ۵ فرنگی‌کار ایرانی در روز اول مسابقات امیدهای جهان
مخبر: ایران قطعا فراتر از مرزهایش به دشمن ضربه می‌زند
یزد دوشنبه عزای عمومی اعلام شد
۴ عملیات ویژه نیروهای مسلح یمن در عمق خاک عربستان
کشمکش وزارت ورزش و شرکت توسعه بر سر تعطیلی باشگاه انقلاب
ورود سامانه بارشی جدید به کشور از سه‌شنبه
خدمت به خانواده شهدا نباید در حد وظیفه اداری باقی بماند
ایران جزو ۱۲ کشور برتر دنیا در صنعت فضایی است
هزینه ۵ خارجی پرسپولیس در ازبکستان خبرساز شد
۱۳ میلیون ایرانی پزشک خانواده دارند
فدراسیون پاسخ خداداد عزیزی را داد؛ پیگیر بودیم و هستیم
همتی: فروپاشی اقتصادی با بیانیه سیاسی تحقق نمیابد
وقوع حادثه برای یک نفتکش در سواحل عمان
ارّه خاویر میلی بر ریشه ۳۳ هزار کسب‌وکار آرژانتینی
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top