تاریخ انتشار: یکشنبه 1399/02/14 - 09:32
کد خبر: 354441

آخرین مهلت داوطلبین آزمون دکتری برای تغییر حوزه امتحانی

متقاضیان آزمون دکتری برای تغییر حوزه امتحانی تا ساعت ۲۴ امروز مهلت دارند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛حدود یک ماه تا برگزاری کنکور دکتری باقی مانده است و سازمان شنجش آموزش کشور، فرصت دوباره‌ای برای ویرایش حوزه امتحانی داوطلبان فراهم کرد.

بنابر اعلام سازمان سنجش آموزش کشور، داوطلبان کنکور دکتری که پیش‌تر نگران مسیر رفت و آمدی خود به حوزه امتحانی‌شان بودند می‌توانند تا ساعت ۲۴ امروز، ۱۴ اردیبهشت ماه ۹۹ به سایت سازمان سنجش آموزش کشور به نشانی www.sanjesh.org مراجعه کنند و حوزه امتحانی خود را به نزدیکترین حوزه امتحانی محل سکونت‌شان تغییر دهند.

پس از تغییر حوزه امتحانی بیش از ۱۰ هزار داوطلب کنکور ارشد ۹۹ در مهلت مجدد ثبت‌نام و ویرایش اطلاعات، این بار نوبت داوطلبان کنکور دکتری است که درصورت تمایل حوزه امتحانی خود را تغییر دهند.

برخی از داوطلبان هنگام ثبت‌نام کنکور‌های ارشد یا دکتری که پیش از شیوع کرونا در کشور بود، حوزه امتحانی نزدیک به محل تحصیل یا خوابگاه خود را انتخاب کرده بودند که با شیوع کرونا و تعطیلی دانشگاه‌ها خوابگاه‌ها به شهرستان محل سکونت خود مراجعه کردند و اکنون آن‌ها برای رفت و آمد به حوزه امتحانی کنکورشان با مشکل مواجه هستند.

سازمان سنجش آموزش کشور برای رفع مشکلات دانشجویان کارشناسی ارشد چندی پیش مهلت مجدد ثبت‌نام و ویرایش اطلاعات از جمله ویرایش محل حوزه امتحانی را در روز‌های یکم تا سوم اردیبهشت ماه ۹۹ اعلام کرد و در آن مدت مشکل حدود ۱۰ هزار دانشجوی داوطلب کنکور کارشناسی ارشد رفع شد.

از حدود ۷۰۰ هزار داوطلبی که برای شرکت در کنکور کارشناسی ارشد سال ۹۹ ثبت‌نام کرده بودند در مهلت مجدد مشخص شده ۱۰ هزار و ۳۳۷ نفر حوزه امتحانی کنکور خود را تغییر داده‌اند.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
ایجاد فضای بی‌نظمی و بروز تنش‌های احتمالی در محیط دانشگاه، پیامد مستقیمِ سیاست‌های تجملی و عدم برخورد قاطع با جریان‌های انحرافی است
تصاویری از آیت الله سید مجتبی خامنه ای دو سال پیش که به عیادت مجروحان پیجری در بیمارستان های تهران رفتند
رفع موانع تولید و ساماندهی تجارت؛ محورهای قانون جدید کشاورزی
جنگ اقتصادی نیازمند ستاد مشترک و دیپلماسی فعال است
 دویست شب قدرت‌نمایی «ما»
فیلم | جنگ با ایران، وضعیت ذخایر نفت آمریکا را به شرایط بحرانی رسانده است
پشت پرده اتاق پیام‌رسانی ترامپ
تهران، میدان انقلاب، شب ۲۰۰ ام
برق در المان، بحران هزینه زندگی در انگلیس و کاهش رشد اقتصادی در ژاپن
مسئولیت سهل‌انگاری در امنیت دانشگاه بر دوش شماست
فیلم | بلاگردان ایران، حضرت آقا، خداحافظ...
خیابان محل آفرینش یک ملت متحد
رفتارهای متناقض آمریکا تغییر دکترین هسته‌ای ایران را توجیه‌پذیر می کند
پنج عامل خاموش فروپاشی خانواده؛ از خودخواهی تا توقعات نابجا
ایران در مسیر دو انقلاب!
نتایج نهایی آزمون‌ها پس از رسیدگی به اعتراض‌ها در سامانه «بینا» قابل مشاهده است
آغاز انتخاب کادر اجرایی کاروان‌های تمتع ۱۴۰۶
تهیه ۱۲ طرح عملیاتی برای رفع مسائل ذی‌نفعان تأمین‌اجتماعی
قیمت برخی محموله‌های فیزیکی نفت از ۱۳۰ دلار فراتر رفت
مخبر: دشمن در حوزه‌های مختلف در مقابل ایران شکست خورد
روابط ایران و چین با اراده رهبران دو طرف در سطح راهبردی هدایت می‌شود
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top