تاریخ انتشار: یکشنبه 1399/02/14 - 23:11
کد خبر: 354560

خاتمی؛ رهبر سیاسی در برزخ

معاون سیاسی حزب موتلفه گفت: جریان اصلاحات به یک‌پوست اندازی در سطح رهبری نیاز دارد و در حال حاضر رهبران این جریان سیاسی در محدوده سنی بالایی قرار دارند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از خبرگزاری دانشجو، کاظم انبارلویی معاون سیاسی حزب موتلفه اسلامی پیرامون عملکرد سیاسی رئیس دولت‌ اصلاحات، گفت: خاتمی از یک‌سو می‌خواهد که در دایره نظام باقی بماند و از سوی دیگر با حمایت از سرانه فتنه، فاصله خودش را با نظام داشته باشد. خاتمی رهبر سیاسی در برزخ است و مواضع شفافی ندارد و نمی‌تواند جریان اصلاحات را رهبری کند.

انبارلویی خاطرنشان کرد: جریان اصلاحات به یک‌پوست اندازی در سطح رهبری نیاز دارد و در حال حاضر رهبران این جریان سیاسی در محدوده سنی بالایی قرار دارند لذا اصلاح‌طلبان نیازمند به یک نوگرایی در ساختار خود هستند.

وی با اشاره به اینکه جریان سیاسی اصلاحات با بحران‌های جدی روبه‌رو است، اظهار داشت: این جریان سیاسی با مشکلات درون جناحی درگیر است و بحران‌هایی از قبیل عدم وجود رهبر واحد، مشکلات سازمانی و افول گفتمانی را در پیش روی خود می‌بیند. این جریان اگر نتواند چالش‌های موجود خود را برطرف کند، نقشی در آینده سیاسی کشور نخواهد داشت.

معاون سیاسی حزب موتلفه اسلامی ادامه داد: کارنامه ناکارآمد در مجلس و دولت، گریبان‌گیر این جریان سیاسی شده است. در یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی نظاره‌گر بودیم که اصلاح‌طلبان نتوانستند حول یک فهرست انتخاباتی متمرکز شوند و اختلافات جدی میان آنان پدید آمد.

انبارلویی درباره ناکارآمدی مجلس و دولت اصلاح‌طلب فعلی، تأکید کرد: اصلاح‌طلبان در تشکیل دولت و مجلس دهم، سهم بسزایی داشته‌اند اما متأسفانه نتوانستند پاسخ مناسبی به نیازهای معیشتی مردم بدهند و در عمل به شعارها و وعده‌های خود، ناکام بوده‌اند.

این فعال سیاسی اصولگرا افزود: همواره گفتمان اصلاحات بر مبنای روابط با غرب و علی‌الخصوص با آمریکا بناشده است ولی با شکست برجام و افتضاحی که ایجاد شد، دیگری توانی برای مذاکره ندارند.

عضو حزب موتلفه اسلامی گفت: تا زمانی که اصلاح‌طلبان نگاه خود را به بیرون از مرزهای کشور دوخته‌اند، توفیقات چندانی را نمی‌توانند به دست آورند. انتخابات ریاست جمهوری نیز در پیش است و اگر اصلاحات تغییر رویکرد ندهد، به سرنوشت سیاسی نامعلومی دچار خواهد شد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
ایجاد فضای بی‌نظمی و بروز تنش‌های احتمالی در محیط دانشگاه، پیامد مستقیمِ سیاست‌های تجملی و عدم برخورد قاطع با جریان‌های انحرافی است
تصاویری از آیت الله سید مجتبی خامنه ای دو سال پیش که به عیادت مجروحان پیجری در بیمارستان های تهران رفتند
رفع موانع تولید و ساماندهی تجارت؛ محورهای قانون جدید کشاورزی
جنگ اقتصادی نیازمند ستاد مشترک و دیپلماسی فعال است
 دویست شب قدرت‌نمایی «ما»
فیلم | جنگ با ایران، وضعیت ذخایر نفت آمریکا را به شرایط بحرانی رسانده است
پشت پرده اتاق پیام‌رسانی ترامپ
تهران، میدان انقلاب، شب ۲۰۰ ام
برق در المان، بحران هزینه زندگی در انگلیس و کاهش رشد اقتصادی در ژاپن
مسئولیت سهل‌انگاری در امنیت دانشگاه بر دوش شماست
فیلم | بلاگردان ایران، حضرت آقا، خداحافظ...
خیابان محل آفرینش یک ملت متحد
رفتارهای متناقض آمریکا تغییر دکترین هسته‌ای ایران را توجیه‌پذیر می کند
پنج عامل خاموش فروپاشی خانواده؛ از خودخواهی تا توقعات نابجا
ایران در مسیر دو انقلاب!
نتایج نهایی آزمون‌ها پس از رسیدگی به اعتراض‌ها در سامانه «بینا» قابل مشاهده است
آغاز انتخاب کادر اجرایی کاروان‌های تمتع ۱۴۰۶
تهیه ۱۲ طرح عملیاتی برای رفع مسائل ذی‌نفعان تأمین‌اجتماعی
قیمت برخی محموله‌های فیزیکی نفت از ۱۳۰ دلار فراتر رفت
مخبر: دشمن در حوزه‌های مختلف در مقابل ایران شکست خورد
روابط ایران و چین با اراده رهبران دو طرف در سطح راهبردی هدایت می‌شود
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top