تاریخ انتشار: سه شنبه 1399/02/16 - 10:01
کد خبر: 354742

اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل برگزار می‌کند؛

«طرح مطالعاتی بصائر» طرحی با ۱۰ بسته مطالعه و تفکر

با توجه به نگاه مقام معظم رهبری به جایگاه کتاب و کتاب خوانی در ایران و همچنین تاثیر آن در رشد و ارتقای فردی و اجتماعی، اتحادیه ی انجمن های اسلامی دانشجویان مستقل نهضت مطالعاتی بصائر را برای رشد دفاترعضو این اتحادیه درزمینه ی برگزاری سیر های مطالعاتی در نظر گرفته است.

به گزارش خبرنگار «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ با توجه به نگاه مقام معظم رهبری به جایگاه کتاب و کتاب خوانی در ایران و همچنین تاثیر آن در رشد و ارتقای فردی و اجتماعی، اتحادیه ی انجمن های اسلامی دانشجویان مستقل نهضت مطالعاتی بصائر را برای رشد دفاترعضو این اتحادیه درزمینه ی برگزاری سیر های مطالعاتی در نظر گرفته است. به طوری که با معرفی حوزه های مختلف و روش های موثر و ایجاد انگیزه و پیگیری اتحادیه در نقش ستادی سعی در کمک به نهضت کتاب و کتاب خوانی در هر دفتر عضو اتحادیه ی انجمن های اسلامی دانشجویان مستقل متناسب با شرایط همان دفتر دارد.

محورهای اصلی طرح بصائر

طرح کلی اندیشه اسلامی
مسائل معرفتی
تشکیلات
شخصیت ها
عقیدتی
مدیریت
کسب و کار
عدالت و عدالت خواهی
تمدن اسلامی

تیزر طرح مطالعاتی بصائر

توضیحات تکمیلی از زبان مسئول طرح

سیدایمان احمدی دبیر آموزش و تحقیقات اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه‌های سراسرکشور درباره این طرح گفت: برگزاری این طرح از ابتدای ماه مبارک رمضان آغاز شده و تا قبل از نشست سالانه اتحادیه ادامه خواهد شد.

احمدی اضافه کرد: پس از بررسی هایی که پیرامون کیفیت و میزان موفقیت طرح های مطالعاتی مختلف انجام دادیم، به این نتیجه رسیدیم که باید سازوکاری حساب شده برای برگزاری طرح های مطالعاتی تدارک ببینیم که متناسب با شرایط هر انجمن عضو اتحادیه قابل تطبیق، انعطاف پذیری و اجرا باشد.

این فعال دانشجویی گفت: در این طرح ما حدود 10 بسته مطالعه و تفکر در موضوعات مختلف، که هر بسته متناسب با میزان مطالعه روزانه و سختی متون، در سه سطح طراحی شده است را آماده کردیم.

وی افزود: در این طرح هر انجمن متناسب با نیاز و خواست اعضای دفتر خود می تواند یک یا چند گروه مطالعاتی تشکیل دهد، به طوریکه سرگروه هر کدام از آنها از خود آن انجمن خواهد بود. این گروه ها می توانند از بین این 30 مدل طراحی شده انتخاب کنند و یا با صلاحدید مربیان اتحادیه، این بسته ها را با هم ادغام و یا بنابر شرایط و نیاز دفتر خود بسته ی جدیدی خلق کنند.

احمدی خاطر نشان کرد: پس از تماس با دبیران دفاتر و توجیه ایشان نسبت به اهمیت و چگونگی این طرح، انجمن ها را میان مربیان اتحادیه تقسیم کردیم تا کار پیگیری و راهنمایی گروه های هر انجمن به طور متمرکز انجام شود.

دبیر آموزش و تحقیقات اتحادیه مستقل گفت: مربیان اتحادیه که از میان فعالین باسابقه دفاتر انتخاب شده اند، موظفند انجمن های زیر مجموعه خود را در برگزاری این طرح مطالعاتی راهنمایی و هدایت کنند.

وی اضافه کرد: در این طرح سعی شده است برای تثبیت مفاهیم مورد مطالعه و درگیرشدن بیشتر ذهن مخاطب، در هر بسته یک شیوه ی مناسب برای ارائه ی خروجی توسط شرکت کنندگان در نظر گرفته شود، از ساخت پاورپوینت ارائه کتاب و جلسات آنلاین مباحثه گرفته تا خلاصه نویسی و حاشیه نویسی در کتاب.

این دانشجوی تشکیلاتی اشاره کرد: این گروه های مطالعاتی پس از شکل گیری و ثبت اطلاعات، در 5 مرحله توسط مربیان اتحادیه رصد و ارزیابی خواهند شد و مربیان در تلاش اند در این مسیر آنان را یاری کرده و انگیزه ی آنان را بالا ببرند.

این فعال دانشجویی اظهار داشت: در پایان این طرح که زمان آن پیش از برگزاری نشست سالانه اتحادیه خواهد بود، نفرات و دفاتر برتر داوری و در یکی از ویژه برنامه های اتحادیه از آن ها تقدیر به عمل خواهد آمد و نیز جوایز نقدی نفیسی را برای برترین های این طرح در نظر گرفتیم. همچنین امتیازات کسب شده ی دفاتر در این طرح برای ارتقا سطح عضویت آن ها در اتحادیه لحاظ خواهد شد.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
وضعیت شیوع آنفلوانزا در کشور
اختلافات وزیر جنگ و ستاد ارتش صهیونیستی به رسانه ها کشیده شد
پرسپولیس حالا آماده قهرمانی در لیگ برتر ایران است
ادعای جدید وزیر جنگ آمریکا درباره ایران
واکنش رسانه‌های غربی به عقب‌نشینی مجدد ترامپ مقابل ایران
دو جاسوس موساد اعدام شدند
افزایش تورم و کاهش رشد اقتصادی آمریکا و اروپا بدلیل جنگ علیه ایران
آیا حماس واقعاً سلاح خود را تحویل خواهد داد؟ چه زمانی و چگونه؟
افت ۱۳ درصدی حمایت «ماگا» از جنگ با ایران در دو ماه / پلیتیکو: حتی وفادارترین حامیان ترامپ کاسه‌شان لبریز شد
جنگ آمریکا علیه ایران از کنترل خارج شده است
تفاهم با عمان به معنای بازگشایی تنگه هرمز نیست
حال علامه امینی وقتی از مسیر مشایه به نزدیک کربلا می‌رسید، منقلب می‌شد
شهیدی که مزارش سنگ قبر نمی‌پذیرد!
پارسال همراه بابا، امسال به یادش
۴۵۰ هزار فقره وام ازدواج پرداخت خواهد شد
بمب‌گذاری مقابل پاسگاه پلیس در پاکستان با بیش از ۱۷ کشته و زخمی
کاری که همه را زائر امام حسین (ع) می‌کند
رونمایی علی کریمی از عموی جدید سلطنت‌طلبان
اموال سردار آزمون همچنان در توقیف است
بیش از یک میلیون و ۸۰۰ هزار گذرنامه زیارتی صادر شد
۶۷ درصد آمریکایی‌ها با تصمیمات ترامپ علیه ایران مخالف هستند
ظرفیت پژوهشی هر عضو هیئت‌علمی از حمایت های بنیاد ملی علم اعلام شد
کلید نهایی پنجاه و سومین دوره آزمون دستیاری پزشکی منتشر شد
مهلت ثبت نام آزمون های دانشنامه و گواهینامه تخصصی و فوق تخصصی تمدید شد
تحمیل ۸۰۰ دانشجوی پزشکی به دانشگاه
طرح جدید تغذیه دانشجویان هنوز نهایی نشده
برخی دانشجویان بین الملل علاوه بر فارسی حتی به انگلیسی هم مسلط نیستند
توانمندسازی دانشجویان برای ورود به بازار کار دانش‌بنیان
باید از ظرفیت ایرانیان خارج کشور حداکثر استفاده را برد
اسامی منتخبان دور دوم انتخابات شورای صنفی دانشگاه تربیت مدرس اعلام شد
واکنش معاون وزیر بهداشت به رای دیوان عدالت اداری درباره انفصال از خدمت
شروط جدید وزارت بهداشت برای ایجاد رشته و دوره جدید علوم پزشکی
نخستین سامانه جامع شهدای دانشجو رونمایی می‌شود
پژوهشگران دانشگاه تهران عملکرد ترانزیستورهای نسل آینده را بهبود دادند
اختصاص پژوهانه وزارت علوم به ۵ آزمایشگاه تحقیقاتی دانشگاه امیرکبیر
نحوه انجام پروپوزال + چجوری یک پروپوزال بنویسیم «فوری و تخصصی»
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top