تاریخ انتشار: چهارشنبه 1399/02/24 - 10:39
کد خبر: 355792

شرایط جدید انتخاب دانشجویان نمونه کشوری

معاون امور دانشجویان سازمان امور دانشجویان گفت: از دانشگاه ها خواسته ایم شیوه انتخاب دانشجویان نمونه را با توجه به شرایط جدید به معاونت دانشجویان داخل سازمان را ارائه کنند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مهر، محمدرضا علم در زمینه شیوه انتخاب دانشجویان نمونه با توجه به شرایط جدید گفت: از دانشگاه ها خواسته ایم تا نظرات خود را در این خصوص به معاونت دانشجویان داخل سازمان ارایه کنند.

وی ادامه داد: از معاونان دانشجویی دانشگاه ها خواسته ایم که هر برنامه و نظری در خصوص چگونه برگزار شدن و انتخاب دانشجویان نمونه با توجه به شرایط جدید دارند ارسال کنند.

معاون امور دانشجویان داخل سازمان امور دانشجویان گفت: فراخوان دانشجویان نمونه مرداد ماه سال جاری خواهد بود برهمین اساس تا آن زمان دانشگاه ها فرصت دارند برنامه و نظرات خود را در خصوص شیوه انتخاب دانشجویان نمونه در شرایط جدید اعلام کنند.

تمامی دانشجویان دانشگاه‌های دولتی، غیرانتفاعی و پژوهشگاه‌های تابعه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، همچنین دانشگاه‌های، پیام نور و فرهنگیان می‌توانند در این جشنواره دانشجویان نمونه کشوری شرکت کنند.

تمام مراحل ثبت نام و مرحله داوری دانشگاهی و داوری مرحله کشوری در سامانه الکترونیکی انجام می‌پذیرد و فرآیند داوری جشنواره دانشجوی نمونه در دو مرحله دانشگاهی و کشوری صورت می‌گیرد.

در مرحله نخست انتخاب دانشجویان نمونه، دانشجویان متقاضی در سطح دانشگاه به رقابت می‌پردازند و آن دسته از دانشجویانی که برترین امتیازات را بر اساس آیین‌نامه و صرف نظر از حد نصاب‌های آن کسب کرده‌اند، به عنوان برگزیدگان دانشگاهی مورد تقدیر دانشگاه قرار می‌گیرند و آن تعداد از متقاضیان که شرایط معرفی به مرحله دوم را کسب کرده‌اند به دبیرخانه مرکزی معرفی می‌شوند.

سال گذشته علاوه بر دانشجویان دانشگاه های تحت پوشش وزارتخانه های علوم و بهداشت دانشجویان دانشگاه آزاد نیز در  مراسم دانشجویان نمونه کشوری انتخاب و تقدیر شدند.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
وزارت امور خارجه: مقاومت لبنان تا محاکمه عاملان ترور ادامه دارد
ادعای جدید ترامپ برای تأثیرگذاری بر بازارهای انرژی کشورش
ادعای مقام آمریکایی: ایران نمی‌تواند برنامه تسلیحات هسته‌ای داشته باشد!
نبویان: دعوای اصلی آمریکا با ایران بر سر اصل اسلام است
اولیانوف: درباره ایران باید پیوسته به راه‌حلی مبتنی بر مذاکره اندیشید
پزشکیان: همه ظرفیت‌های کشور برای افزایش تاب‌آوری فعال شود
مراسم دومین سالگرد شهادت سیدحسن نصرالله +عکس
قالیباف: قیمت نفت اثبات کننده دروغ‌های بنگاه فریب‌کاری آمریکاست
عارف: برای عبور از زمستان به همراهی مردم نیاز داریم
عراقچی: حتی اگر کار به جنگ آخرالزمانی کشیده شود، استوار خواهیم ایستاد
سفر نتانیاهو به امارات و دیدار با «بن زاید»
دیدار و گفتگوی عراقچی با وزیر خارجه بورکینافاسو
بیانیه وزارت خارجه در محکومیت حمله به زیرساخت‌ها و اهداف غیرنظامی یمن
امنیت پایدار کشتیرانی در هرمز خارج از چارچوب تهران ممکن نیست
تنگه هرمز نه‌تنها باز نیست بلکه شکارگاه نیروی دریایی سپاه است
ترامپ باز هم مدعی پیروزی در جنگ با ایران شد
امکان تحصیل بدون آزمون مدال‌آوران بازی‌های آسیایی ناگویا فراهم شد
جدول توزیع مدال‌ها در پایان روز هشتم/ کاروان ایران هشتم شد
روایت دختر شهیدنصیرزاده از واکنش پدرش به احترام زارع به پرچم ایران
هواشناسی تهران هشدار زرد افزایش وزش باد صادر کرد
دستور وزیر نیرو برای استفاده مدیران آب و برق از خودروهای برقی
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top