تاریخ انتشار: دوشنبه 1399/03/12 - 12:17
کد خبر: 358013

تأثیر اعتراضات آمریکا روی قیمت طلا!

قیمت طلا روز دوشنبه با شورش مردم در شهرهای بزرگ آمریکا که به نگرانی‌ها پیرامون روابط تجاری آمریکا و چین افزود و تقاضا برای خرید دارایی‌های امن را تقویت کرد، افزایش یافت.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ به نقل از ایسنا، بهای هر اونس طلا برای تحویل فوری در معاملات روز جاری بازار سنگاپور ۰.۹ درصد رشد کرد و به ۱۷۴۱ دلار و ۶۱ سنت رسید.

در بازار معاملات آتی آمریکا، هر اونس طلا با ۰.۳ درصد افزایش، به ۱۷۵۷ دلار و ۵۰ سنت رسید.

به گفته مایکل کارتی، استراتژیست ارشد بازار در شرکت سی ام سی مارکتس، در حال حاضر به نظر می‌رسد نگرانی‌ها نسبت به ناآرامی در آمریکا روی جو بازار تاثیر منفی گذاشته است و افزایش تنش‌های ژئوپلیتیکی میان آمریکا و چین هم از قیمت طلا پشتیبانی کرده است.

معترضان در پی مرگ یک سیاه پوست در بازداشت پلیس آمریکا، به خیابان‌ها ریختند و موج اعتراضات، شکاف سیاسی و نژادی عمیقی در این کشور ایجاد کرده است.

جمعیت فشرده در خیابان‌ها و معترضانی که از ماسک استفاده نمی‌کنند، نگرانیها را نسبت به تشدید شیوع بیماری کووید ۱۹ که تاکنون جان بیش از ۱۰۱ هزار آمریکایی را گرفته، برانگیخته است.

در این بین در آسیا، مطبوعات دولتی چین و دولت هنگ کنگ به وعده دونالد ترامپ، رییس جمهور آمریکا برای پایان دادن به جایگاه ویژه هنگ کنگ در صورت تصویب قوانین امنیت ملی جدید چین برای این منطقه به شدت اعتراض کردند.

طلا در شرایط ابهامات سیاسی و مالی به پناهگاه مطمئن دارایی تبدیل می‌شود. موجودی طلای اس پی دی آر گلد تراست که بزرگترین صندوق سرمایه گذاری قابل معامله در بورس تحت پشتوانه طلا در جهان است، روز جمعه با ۰.۳ درصد افزایش، به ۱۱۲۳.۱۴ تن افزایش یافت که بالاترین میزان در هفت سال اخیر بود.

بر اساس گزارش رویترز، عامل دیگری که از افزایش قیمت طلا پشتیبانی کرد، افت ۰.۳ درصدی شاخص دلار در برابر ارزهای رقیب بود.

در بازار سایر فلزات ارزشمند، هر اونس نقره برای تحویل فوری با ۲.۵ درصد افزایش، به ۱۸ دلار و ۲۹ سنت صعود کرد. هر اونس پالادیم برای تحویل فوری با ۰۹ درصد افزایش، به ۱۹۶۱ دلار و ۵۰ سنت رسید. هر اونس پلاتین برای تحویل فوری ۰.۴ درصد افزایش یافت و در ۸۴۱ دلار و ۳۷ سنت ایستاد. بهای هر اونس نقره برای تحویل فوری با ۰.۸ درصد افزایش، ۱۷ دلار و ۳۴ سنت معامله شد.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
روند بازگشت حجاج به کشور بدون وقفه تداوم دارد
حملات پهپادی همزمان حزب الله و انصارالله به شمال و جنوب اسرائیل
تصمیم ملی در اردوی تیم فوتبال امید
زمین‌لرزه ۵ ریشتری سرگز هرمزگان را لرزاند
زاخارووا: تمامی عاملان حمله به قطار کریمه شناسایی و مجازات خواهند شد
اسپانیا: هیچ راه‌حل نظامی برای تنش‌ها در غرب آسیا وجود ندارد
حزب‌الله تجمعات ارتش رژیم صهیونیستی را در جنوب لبنان هدف گرفت
محسن رضایی: اجازه دخالت هیچ طرف سومی در تنگه هرمز را نمی‌دهیم
فیلم | خطای محاسباتی تفکیک آمریکا از رژیم صهیونیستی
شنیده شدن صدای انفجار در اقلیم کردستان عراق
گوترش خواستار پایبندی به آتش‌بس در ایران، لبنان و غزه شد
توصیه مهم سید مجید موسوی: مردم حضور در خیابان را حفظ کنند
موج حملات به نتانیاهو به داخل لیکود هم کشیده شد
قاآنی: مقاومت از هرمز تا باب‌المندب کمربند امنیتی می‌سازد
فیلم | استاد دانشگاه: کار دانشگاه مماس شدن با نظام مسائل کشور است
تداوم تجاوزات صهیونیست‌ها به جنوب لبنان
احمدیان: صدای خروشان ملت ایران را در آسمان تل‌آویو بشنوید
مقام ایرانی: توافق بدون رفع تحریم‌ها و آزادسازی دارایی‌ها غیرممکن است
مبلمان میسونی، هارمونی اصالت خانه های کلاسیک
راهنمای جامع حقوقی سنندج: استراتژی های دفاعی و انتخاب وکلای متخصص در دعاوی ملکی و خانواده
نوسانات برق قاتل خاموش کمپرسور اسکرو و راهکارهای حفاظت از سرمایه
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top