تاریخ انتشار: دوشنبه 1399/03/12 - 18:37
کد خبر: 358072

خطر تعلیق بیخ گوش فدراسیون فوتبال!

یک رسانه انگلیسی ادعا کرد فدراسیون جهانی فوتبال(فیفا) با رد اساسنامه جدید فدراسیون فوتبال ایران، کشورمان را تهدید به تعلیق کرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، پذیرفته نشدن اساسنامه اصلاح شده فدراسیون فوتبال کشورمان از سوی فدراسیون جهانی فوتبال،در سایت insidethegames بازتاب پیدا کرد و این رسانه انگلیسی در این باره نوشت، فیفا اساسنامه اصلاح شده ارسالی از سوی فدراسیون فوتبال جمهوری اسلامی ایران (FFIRI) را نپذیرفته و تهدید کرده است در صورت رعایت نکردن قوانین فیفا، این فدراسیون را به حالت تعلیق درخواهد آورد.

فیفا پیش از این به دلیل نگرانی از دخالت احتمالی دولت در فدراسیون فوتبال ایران، مانع برگزاری انتخابات ریاست این نهاد شد.

فدراسیون فوتبال ایران اوایل ماه جاری اساسنامه به روز شده خود را به نهاد حاکم بر فوتبال جهان ارسال کرد، اما این اساسنامه اکنون رد شده، زیرا هنوز هم از قوانین فیفا پیروی نمی‌کند. به ایران تا ۵ ژوئن مهلت داده شده است تا مقررات فیفا را رعایت کند در غیر این صورت با تعلیق روبرو خواهد شد.

فیفا در نامه‌ای به فدراسیون فوتبال ایران به هشت مسئله‌ای اشاره کرده که هنوز هم باید حل و فصل شود، از جمله کاهش نقش وزیر ورزش ایران در امور داخلی فدراسیون. همچنین در اساسنامه اصلاح شده به استقلال فدراسیون فوتبال از دولت ایران اشاره‌ای نشده است.طبق قوانین فیفا، فدراسیون ملی فوتبال باید مستقل از دولت ملی باشد.

انتخابات به تعویق افتاده و مجمع عمومی قرار است در تاریخ ۶ اکتبر برگزار شود، اما در صورت ادامه مذاکرات با فیفا ممکن است این امور دوباره به تعویق بیفتد.

انتخابات ریاست فدراسیون فوتبال ایران در پی استعفای مهدی تاج رئیس پیشین این فدراسیون در ماه دسامبر، برگزار می‌شود. در حال حاضر حیدر بهاروند ریاست موقت فدراسیون فوتبال ایران را بر عهده دارد.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
راهنمای خرید چمدان خلبانی: همه نکاتی که قبل از خرید باید بدانید
نمایندگی لورچ کرج؛ اعزام فوری تعمیرکار به تمام مناطق کرج
خدمات فوری امداد خودرو ساوه غلامی
تعمیرکار تلویزیون پاناسونیک در تهران: خدمات تخصصی و حرفه ای برای دستگاه شما
فیفا کوتاه آمد/ داور جنجالی به جام جهانی برگشت
اولین شب مراسم عزاداری ماه محرم در جوار محل عروج قائد شهید
بیانیه فدراسیون درباره شایعه مطرح شده از سوی وزیر دولت آمریکا
ترکیب تیم ملی بلژیک مقابل ایران اعلام شد
حال و هوای تماشاگران ایرانی در آستانه بازی تیم ملی با بلژیک
ترکیب هجومی با ترس از خط دفاع
عربستان برابر اسپانیا چهارتایی شد
عارف: نوسان روزانه قیمت‌ها بیش از گرانی، مردم را تحت فشار روانی قرار داده است
قالیباف: تهدیدهای آمریکایی‌ها را به جایی حساب نمی‌کنیم /آماده پاسخ هستیم
ترکیب تیم ملی فوتبال ایران مقابل بلژیک
سهم مدارس و دهک‌های اقتصادی در کنکور زیر علامت سؤال
بیانیه شدیدالحن حزب الله علیه مذاکره با آمریکا
همان‌گونه که جسم به روزی مادی نیاز دارد، روح نیز به معرفت محتاج است
امروز بیش از هر زمان دیگری به وحدت و انسجام نیاز داریم
موسوی‌نژاد: پیام رهبری، سندِ «استیصال دشمن» است نه «سازش ایران»
دیدار وزرای خارجه ایران و سوئیس در بورگن‌اشتوک +عکس
تفاوت‌ بلژیک با نیوزیلند برای ایران
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top