تاریخ انتشار: دوشنبه 1399/03/19 - 00:12
کد خبر: 358695

ترامپ: حمایت تقریبا ۳۰۰ قاضی را به همراه دارم!

رئیس‌جمهور آمریکا به موضع‌گیری وزیر خارجه دوران «جورج بوش» علیه خود واکنش نشان داد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مهر، «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا امروز یکشنبه و پس از انتقاد «کالین پاول» وزیر امور خارجه دوران ریاست جمهوری «جورج بوش» از وی و اعلام حمایت از «جو بایدن» نامزد حزب دموکرات انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ آمریکا، در پیامی توئیتری نوشت: کالین پاول، شخص به واقع حقیری که مسئول ورود ما به جنگ‌های فاجعه آمیز در خاورمیانه بود به تازگی اعلام کرده به یک حقیر دیگر یعنی «جوبایدن» رای خواهد داد.

رئیس‌جمهور آمریکادر این خصوص نوشت: آیا پاول نگفت که عراق سلاح کشتار جمعی دارد؟ آنها این کار را نکردند، بلکه ما را به جنگ بردند.

«دونالد ترامپ» در توئیت دیگری اضافه کرد: شخصی لطفاً به پاول بگوید که من حمایت تقریباً ۳۰۰ قاضی را به همراه دارم که یک رکورد محسوب می‌شود، دو دیوان عدالت عالی به همراه دارم، ارتش تحلیل رفته را بازسازی کردم، بزرگترین قانون مالیاتی کشور را راه اندازی کردم و بخش بهداشت درمان را نجات دادم و اقدامات بسیار دیگر.

این در حالیست که «کالین پاول» وزیر خارجه دوران «جورج بوش» رئیس جمهور اسبق آمریکا که از جمهوریخواهان به شمار می آید، ساعاتی پیش تأکید کرد که در انتخابات ریاست جمهوری سال جاری میلادی این کشور از «جو بایدن» نامزد دموکرات‌ها حمایت خواهد کرد.

وزیر خارجه دوران «جورج بوش» در این خصوص اعلام کرد: من در موضوعات اجتماعی و سیاسی خیلی به جو بایدن نزدیک هستم. من به مدت ۳۵ تا ۴۰ سال با او کار کرده ام؛ اکنون وی نامزد انتخابات است و من به او رأی می دهم. ترامپ از قانون اساسی عدول کرده است.

گفتنی است، وی در دوران ریاست جمهوری «جورج بوش» به عنوان وزیر امور خارجه آمریکا به فعالیت خود ادامه داد.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
وضعیت کویت و بحرین، عبرتی برای خودباختگان داخلی است
پاسخ ایران به حملات زیرساختی، تصاعدی و شدید خواهد بود
مدنی‌زاده: به دنبال تقویت روابط تجاری با عراق هستیم
قالیباف: دشمن خودش را با نفت ۳ رقمی تنبیه کرده است
پاسخ کوبنده سپاه به حمله آمریکا در مسیر زائران اباعبدالله الحسین (ع)
مخبر: شعله‌های آتشی که آمریکا روشن کرده، دامن همه جهان را می‌گیرد
امیر اکرمی‌نیا: حملات تلافی‌جویانه وارد مرحله تازه‌ای می‌شود
دیدار دوجانبه پزشکیان و نخست وزیر عراق؛ تأکید بر تحکیم روابط راهبردی
اولویت‌های عجیب دولت در روزهای سخت جنگ؛ رئیس‌جمهور به جای مدیریت بحران، به فکر رفع فیلتر سایت فردوسی‌پور!
کلید اولیه آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵ منتشر شد
۵۳ شهید در پی حملات آمریکا به ایران
احتمال محرومیت بیرانوند پابرجاست
ولایتی: جمهوری اسلامی ایران در مرحله جدیدی از بازدارندگی قرار دارد
قالیباف: اگر امنیت ما تامین نباشد هیچ زیرساختی ایمن نخواهد بود
اخطار می‌دهیم که از مسیرهای جایگزین تنگه هرمز استفاده نکنید
وضعیت مطلوب ذخایر خون و داروهای حیاتی در مناطق درگیر جنگ
عراقچی: دکترین دفاعی ما روشن است؛ چشم در برابر چشم
سردار موسوی: زیرساخت بزنید خاموشی خودتان قطعی است
پزشکیان: ایران، پاکستان را کشوری دوست و برادر می‌داند
پیام بقایی به مناسبت خاکسپاری تکه‌های تازه پیدا شده کودکان میناب
پزشکیان: سفر نخست‌وزیرعراق نقطه عطفی در توسعه روابط دو کشور است
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top