تاریخ انتشار: شنبه 1399/03/24 - 13:17
کد خبر: 359355

صدای کارگران در مجلس یازدهم شنیده می‌شود

نماینده مردم تهران در مجلس از تشکیل فراکسیون کارگری در مجلس یازدهم خبر داد و گفت: بررسی قرارداد‌های کار در اولویت بررسی این فراکسیون قرار دارد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ به نقل از ایلنا، اقبال شاکری در این خصوص، اظهارکرد: جامعه کارگری با مسائل مختلفی رو‌به‌رو هستند که ازجمله آنها می‌توان به بحث قرارداد‌های کار اشاره کرد. موضوع قرارداد‌های کار یک بحث تخصصی است و نمایندگان مردم در مجلس یازدهم در نظر دارند به این موضوع ورود پیدا کرده و مشکلات را رفع کنند.

وی با بیان اینکه برآورد‌ها نشان می‌دهد حدود ۱۰ میلیون نفر در کشور مشاغل رسمی دارند اما بدون قرارداد یا با قرارداد‌های بسیار کوتاه مدت کار می‌کنند، بیان کرد: این موضوع به ویژه در روستا‌ها و شهر‌های کوچک نمود زیادی دارد. برای احقاق حق این افراد و رسیدگی به وضعیت آنها لازم است مداخلاتی صورت گیرد.

نماینده مردم تهران در مجلس، تصریح کرد: به ویژه در بحث بیمه تامین اجتماعی باید ورود کرد و وضعیت کارگران غیررسمی را ساماندهی کرد.

او با تاکید بر اینکه مجلس یازدهم به محض تشکیل کمیسیون‌های تخصصی، وضعیت کارگران به ویژه در بحث قرارداد‌های کار را در دستور کار قرار می‌دهد، گفت: باید به این موضوع به گونه‌ای ورود کنیم که هم دغدغه کارگران و هم دغدغه کارفرمایان است.

شاکری همچنین از تشکیل فراکسیون کارگری در مجلس یازدهم خبر داد و عنوان کرد: حدود ۷۰ تا ۸۰ نماینده مجلس در این فراکسیون حضور خواهند داشت. این فراکسیون تشکیل جلسه می‌دهد و با برگزاری انتخابات اعضای هیات رئیسه آن مشخص می‌شود. هدف این است که در این فراکسیون مسائل مختلف کارگری ازجمله همان قرارداد‌های موقت کار مورد بررسی قرار گیرد و ساماندهی شود.

او گفت: از سازمان‌های مردم نهاد، انجمن‌ها و تشکل‌های مرتبط با مسائل کار درخواست داریم در مورد موضوعات مختلف این حوزه طرح‌های خود را به نمایندگان مجلس ارائه کنند تا تصمیمات مناسب در این زمینه اختصاص یابد.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
به ابهامات خبری و چندصدایی در جامعه پایان دهید / افکار عمومی نباید از رسانه‌های دشمن اخبار مذاکرات را بشنود
دانشگاهیان آزاده جهان مقابل این جنایت‌ها سکوت نخواهند کرد
میدان و دیپلماسی دوشادوش هم آماده برای هر وضعیتی
اطلاعیه فدراسیون فوتبال در مورد لیست ۲۶ نفره تیم ملی برای جام جهانی
نبرد سنگین میان نیروهای مقاومت لبنان و نظامیان صهیونیست
ایران در شاخص مقالات پراستناد جهان به رتبه ۶ رسید
بلوف‌های هالیوودی آمریکا و صهیونیست‌ها در برابر ملت ایران شکست خورد/ در هر توافقی باید تمام خطوط قرمز تعیین شده رعایت شود
کسب موفقیت تازه دانشگاه علوم پزشکی شیراز در نظام رتبه‌بندی جهانی QS در سال ۲۰۲۶
پرسپولیس رسما از آسیا جا ماند
گروسی: با ایران گفت‌وگوی حداقلی داریم/ ان‌پی‌تی در خطر است
مدیریت تنگه هرمز توسط نیروهای مسلح ایران با اقتدار کامل اعمال می‌شود
روزبه چشمی جام جهانی را از دست داد
رشد ۳۵.۵ درصدی تسهیلات بانکی در فروردین ۱۴۰۵
هزار و ۳۶۰ واحد آسیب‌دیده در جنگ نیازمند احداث مجدد هستند
کاظمی: پیشنهادات تاثیر قطعی معدل در کنکور ارائه شد
دستورالعمل اجرایی ثبت‌نام دانش‌آموزان در سال تحصیلی آینده ابلاغ شد
تمرکز شهرداری تهران بر اشتغال‌زایی ۴۰ هزار زن سرپرست خانوار
۵ نکته طلایی که قبل از خرید پشه بند باید بدانید
معرفی کتاب جنبش دانشجویی دهه ۱۹۶۰
از سلامت روان تا رفاه اجتماعی؛ الزامات افزایش تاب‌آوری در جامعه پس از جنگ
تجرد تحمیلی؛ بحرانی که آینده جمعیت ایران را نشانه رفته است
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top