تاریخ انتشار: دوشنبه 1399/03/26 - 16:18
کد خبر: 359714

تسهیلات کرونایی به شرکت‌های هواپیمایی داده شد؟

درحالی که بر اساس اعلام معاون سازمان هواپیمایی قرار بود با تکمیل ثبت نام شرکت‌های هواپیمایی در سامانه کارا، بانک عامل به آن‌ها معرفی و تسهیلات در نظر گرفته شده برای هر یک از ایرلاین‌ها پرداخت شود، این موضوع به گفته دبیر انجمن شرکت‌های هواپیمایی محقق نشده و برخی از این شرکت‌ها نتوانسته‌اند حقوق نیروهای خود را طی ماه‌های گذشته بپردازند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ به گزارش ایسنا، چندی پیش مرتضی دهقان، معاون هوانوردی و امور بین‌الملل سازمان هواپیمایی گفته بود: برای حمایت از بخش حمل و نقل هوایی و زیربخش‌های تعریف شده آن ۲۴۰۰ میلیارد تومان از سوی ستاد مقابله با کرونا تصویب شده و تخصیص یافته است و همه ایرلاین‌ها و زیربخش‌های حمل‌ونقل هوایی می‌توانند اطلاعات خود را در سامانه کارا تکمیل کنند تا بانک عامل برای ارائه تسهیلات به آن‌ها معرفی شود.

اما به نظر می‌رسد هنوز این اتفاق نیفتاده است؛ چرا که مقصود اسعدی سامانی، دبیر انجمن شرکت‌های هواپیمایی در این باره به ایسنا گفت: با وجود این که شرکت‌های هوایپمایی در سامانه کارا اطلاعات خود را تکمیل کرده‌اند و مشکلی از طرف آنها وجود ندارد، هنوز بانک‌های عامل به آنها معرفی نشده و تسهیلاتی به آنها پرداخت نشده است.

وی افزود: به نظر می‌رسد که مشکل از سمت وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و سامانه کارا باشد؛ چرا که ایرلاین‌ها هنوز با وجود شرایط سختی که در آن قرار دارند نتوانسته‌اند بانک‌های عامل خود را بشناسند.

دبیر انجمن شرکت‌های هواپیمایی ادامه داد: در پی بروز این مشکلات با وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی نیز مذاکراتی انجام شده و پیگیری‌های کردیم که شخص وزیر قول پیگیری داده است.

وی تصریح کرد: شرکت‌های هواپیمایی در ایام شیوع ویروس کرونا با ضرر و زیان سنگینی مواجه شدند و برخی از آنها نتوانستند در ماه‌های گذشته حتی حقوق پرسنل خود را پرداخت کنند اما  به توصیه‌های دولت توجه کردند و هیچ‌گونه تعدیل نیرو نداشته‌اند. البته باید به این نکته توجه کنیم که تاب آوری این ایرلاین‌ها درشرایط کنونی بسیار کم شده است؛ بنابراین امیدواریم هر چه سریعتر تسهیلات در نظر گرفته شده که خط اعتباری آن از سوی ستاد ملی مقابله با کرونا مصوب شده است، پرداخت شود.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
شکل گیری سلامت معنوی کودک در سال‌های ابتدایی زندگی
آغاز ثبت‌نام آزمون استخدامی افراد دارای معلولیت بهزیستی
نتایج اولیه کنکور ۱۴۰۵ فردا و نتایج نهایی ارشد اواخر مهر اعلام می‌شود
دختر بجنوردی رتبه اول کنکور ۱۴۰۵ در گروه علوم انسانی را کسب کرد
فراجا نماد پلیس مقتدر و متکی به پشتوانه مردمی است
واکنش سازمان غذا و دارو به کیفیت واکسن آنفلوانزا
دو یزدی در جمع رتبه‌های تک‌رقمی کنکور ۱۴۰۵
از وجود تبر تا حضور یک عمانی در پرواز اسرائیل
فضای مجازی چگونه پرخاشگری را عادی می‌کند؟
از سقوط سهام در اروپا تا رکود در اقتصاد آمریکا
طارمی و آزمون‌هایی که گل نمی‌زنند
جراحی زیبایی از منظر فقه و فرهنگ ایرانی
ثبت یک رکورد جدید در تعداد بازداشت‌ها
سیاوش جمشیدی، از اراذل و اوباش مسلح اعدام شد
دو ورزشکار ایرانی با رأی دادگاه عالی کره از اتهامات وارده تبرئه شدند
مترو تهران در شرایط اضطراری قابلیت پناهگاهی دارد
قوانین فرزندآوری به درستی اجرا نمی‌شود
دختران ایران در ناگویا رکورد تاریخی زدند
زنان ایران توان ایستادن بر قله‌های جهان را دارند
چالش خنداندن همزمان کودک و بزرگسال
ایران در مسیر خودکفایی ۲ واکسن حیاتی با ارزبری ۲۰ میلیون دلاری
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top