تاریخ انتشار: سه شنبه 1399/03/27 - 10:05
کد خبر: 359797

پیش‌بینی نرخ ۲۲درصدی تورم واقعی نیست!

رئیس اتاق بازرگانی تهران با اشاره به اینکه اعلام تورم ۲۲درصدی واقعی نبوده و افزایش قیمت‌های اخیر نشان‌دهنده این موضوع است، گفت: تصمیمات غیرتخصصی در بخش صادرات، باعث خروج صادرکننده واقعی شده است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ به نقل از خبرآنلاین، مسعود خوانساری در سیزدهمین نشست هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی تهران در صبح امروز با اشاره به افتتاح پنجره واحد کسب و کار و استمرار این موضوع، اظهار داشت: انشالله ثبت همه شرکتها و برندها در این پنجره انجام شود، تا بتوانیم در شرایط فعلی کمک حال کسب و کارها باشد.زیرا یکی از راه های رشد اقتصادی برطرف کردن موانع کسب و کار است.

وی ادامه داد: پیش بینی  رشد اقتصادی سال جدید منفی ۵.۳ درصد است و با توجه به اینکه در سال گذشته نیز منفی بود و اگر امسال  نیز این افت ادامه داشته باشد، اقتصاد ١٦.١ درصد کوچک خواهد شد. مرکز پژوهش های مجلس پیش بینی ۱۸۵ هزار میلیارد تومان کسری بودجه را داشته  که باید ببینیم چه تدبیری اندیشیده شده است.

رئیس اتاق بازرگانی تهران با اشاره به پیش بینی تورم ۲۲ درصدی برای سال جاری گفت: با توجه به افزایش قیمتهای دو ماه اخیر در اغلب کالاها، نشان دهنده تورم بالاتر بوده و این ۲۲ درصد واقعی نبوده و نیاز به تدبیر جدی دارد تا اقتصاد و بنگاه ها بیش از این لطمه نبینند.

خوانساری تصریح کرد: در شرایط فعلی هزینه های جاری دولت از جمله حقوق کارمندان تغییری نیافته و طبق روال پرداخت می شود، اما در بخش خصوصی عدم پرداخت چندماهه حقوق به کارگران و یا تعدیل نیرو رخ داده که این امر نشان می دهد، مشکلات اقتصادی بیشتر گریبان بخش خصوصی را گرفته و دولت کمتر آسیب دیده است.

وی با اشاره به انتشار اوراق قرضه برای جبران کسری بودجه خاطر نشان کرد: در سال گذشته ٩٧٥  هزار میلیارد تومان تسهیلات پرداخت شده که به دلیل انتشار اوراق قرضه میزان تسهیلات کاهش یافت و اگر قرار است اوراق قرضه ای که امسال نیز منتشر می شود، مجدد بانک های خریدار آن باشند،  تسهیلاتی که قرار است بانکها پرداخت کنند،کاهش می یابد.بنابراین لازم است تصمیماتی در این خصوص اتخاذ شود.

خوانساری با اشاره به صادرات غیر نفتی  گفت: صادرات غیر نفتی یکی از منابع اصلی درامدی کشور است و در دوماهه ابتدایی سال جاری شاهد کاهش با ٤٨.٧درصد صادرات نسبت به مدت مشابه سال قبل هستیم. بنابراین علاوه بر تأثیر کرونا بر کاهش صادرات، تصمیمات اشتباه در این حوزه و عدم استفاده از نظر متخصصان در این خصوص تأثیر بیشتر نسبت به کرونا دارد.

وی با اشاره به اینکه صادرکننده واقعی در حال خارج شدن از این چرخه است، تأکید کرد: بعد از انتقادها معمولا صحبت های خوبی شده و حرف از رانت خواری می شود ولی درست نیست. همچنین در شرایط فعلی، بازار سرمایه این روزها رونق خوبی داشته و از ابتدای سال تا کنون یک  میلیون و ۴۰۰ هزار نفر جدید وارد بورس شدند که این تعداد علاوه برسهام عدالت است.

رئیس اتاق بازرگانی تهران ادامه داد:در  راستای کمک به بازار سرمایه لازم است بروکراسی موجود برای ورود به شرکت کاهش پیدا کند زیرا در حال حاضر ورود یک شرکت به بورس یک سال زمان بر است و همچنین لازم است شفافیت بیشتر نسبت به قیمت شرکتها وجود داشته باشد.

به گفته خوانساری، در خصوص خودرو هفته گذشته اقدامی بی نظیر رخ داد زیرا برای ٢٥هزار خودرو ٧ میلیون نفر ثبت نام کردند.

وی با اشاره به حمایت دولت از کسب و کارهای آسیب دیده از کرونا، گفت: در این  فهرست واحدهایی دیده نشده و لازم است تغییری در این رسته ها ایجاد و بنگاه های اقتصادی و تولیدی نیز به فهرست اضافه شود. همچنین استمهال فهرست بیمه این واحدها، با توجه به اینکه تصویب شده ولی عملیاتی نمی شود، لازم است دراین خصوص اقداماتی انجام شود.

وی در پایان افزود، امیدواریم با توجه به اینکه سال جهش تولید است با توجه به موانع موجود و شرایطی که شیوع ویروس کرونا ایجاد کرده، با تدابیر لازم، اگر جهشی رخ نمی دهد، حداقل بتوانیم افزایش تولید را در سال جاری شاهد باشیم.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
مقاومت از میدان انقلاب تا میدان آزادی ملت‌های مظلوم به پیروزی رسید
تنفس بگیرید و دوباره حمله کنید
پوستر بازی تیم ملی در مقابل نیوزیلند منتشر شد
جدال پویا اسدی و بیژنی در وزن ۵۵ کیلوگرم
برگزاری مراسم عزاداری دهه اول محرم در مساجد دانشگاه‌ها +جزئیات
جزئیات تعطیلات تابستانی دانشگاه آزاد اسلامی اعلام شد
وام نهضت ملی مسکن به ۸۵۰ میلیون تومان برای ۱۶۰ هزار واحد افزایش یافت
فیلم | پزشکیان: اگر دانشگاهیان به میدان بیایند، از بحران‌ها عبور می‌کنیم
استفاده از اکانت رئیس‌جمهور برای انتشار مواضع ضد مردمی/ رویکرد غیرحرفه‌ای رسانه دولت
ریزش همزمان طلا، سکه و دلار
جزئیات جدید از متن تفاهم آمریکا درباره تنگه هرمز
امکان ارتقای اساتید از طریق آموزش ممکن شد
در لبنان می‌مانیم و به حملات ادامه می‌دهیم!
ایران مانع اعطای دستاورد نمادین به ترامپ شد
هیچ وقت نباید خسته شویم
کنایه طارمی به خبرنگاران!
فیلم | خلاصه بازی ساحل عاج ۱ - اکوادور ۰
توافق ایران و آمریکا حاکمیت لبنان را حفظ می‌کند
نبویان: طرح تنگه هرمز منتفی شده است
خطر ایجاد موج جدید مالباختگان ملکی در اثر اختلال کانون سردفتران در اجرای قانون الزام به ثبت رسمی
فیلم | خلاصه بازی سوئد ۵ - تونس ۱
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top