تاریخ انتشار: جمعه 1399/04/06 - 10:28
کد خبر: 361093

کاهش سهم نمره آزمون پایان ترم

معاونان آموزشی ۱۳ دانشگاه بزرگ درباره فعالیت آموزشی سال تحصیلی آینده بیانیه ای صادر کردند در این‌ بیانیه بر کاهش سهم نمره آزمون پایان ترم تاکید کردند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ به نقل از مهر، ۱۳ دانشگاه بزرگ کشور در خصوص برنامه ریزی برای انجام مناسب‌تر فعالیت‌های آموزشی و برگزاری سال تحصیلی آینده بیانیه‌ای صادر کردند که به شرح زیر است:

«دانشگاه های بزرگ کشور با درک مشکلات کشور از یکسو و آگاهی از مسئولیت‌های خطیر خود از سوی دیگر، به این نتیجه رسیده‌اند که تدوین اصول مشترکی برای برنامه ریزی در چارچوب مصوبات مراجع قانونی به انتظام بهتر امور و انجام مناسب‌تر فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی در نیمسال اول سال تحصیلی آینده منجر می‌شود.

به همین دلیل با توجه به عدم قطعیت‌ها در ارتباط با گستردگی و چگونگی شیوع بیماری در ماه‌های آینده و نیز تغییرات غیرقابل پیش بینی در مصوبات ستاد ملی مقابله با کرونا، برنامه ریزی این دانشگاه‌ها برای نیمسال اول سال تحصیلی آینده، مبتنی بر برنامه ریزی برای بدترین شرایط و آمادگی برای برگشت به روال‌های عادی در صورت اقتضاست.

بر این اساس، برگزاری نیمسال اول سال تحصیلی آینده در این دانشگاه‌ها، با توجه به اصول و سیاست‌های زیر خواهد بود:

برنامه ریزی برای ارائه کلیه دروس نظری در نیمسال اول سال تحصیلی آینده با فرض اجتناب ناپذیر بودن آموزش الکترونیکی در نیمسال مذکور است. این، بدان معناست که اساتید باید:

محتوای دروس ترم آینده خود را با فرض الکترونیکی بودن آموزش تهیه کرده و آمادگی‌های لازم برای استفاده از سامانه‌های مورد استفاده در دانشگاه را داشته باشند.

پیش بینی و آمادگی لازم برای ارزیابی دانشجویان به صورت مستمر در طول نیمسال و کاهش سهم نمره آزمون پایان ترم در تعیین نمره نهایی را داشته باشند.

آمادگی داشته باشند تا متناسب با شرایط و در صورت اقتضا، فعالیت‌های آموزشی خود را از الکترونیکی به حضوری تغییر دهند.

بخشی از فعالیت‌ها در طول تابستان، معطوف به ارتقای زیر ساخت‌ها و امکانات سخت افزاری و نرم افزاری برای آموزش و ارائه خدمات الکترونیکی خواهد بود که امید است از سوی وزارت متبوع مورد حمایت قرار گیرد.

برای کاهش اثرات منفی شرایط فعلی بر فعالیت‌های علمی در دانشگاه‌ها، نکات زیر مد نظر قرار می‌گیرند:

به منظور انجام مؤثرتر کارهای پژوهشی و راهنمایی دانشجویان، بخصوص دانشجویان تحصیلات تکمیلی، اعضای هیأت علمی، حضور حداکثری در محل کار خود داشته باشند. هر گونه کاهش حضور برنامه ریزی شده اساتید، منوط به وجود الزامات اعلام شده توسط ستاد ملی مقابله با کرونا و اعلام رسمی دانشگاه خواهد بود.

مواردی نظیر برگزاری جلسات گروه‌های آموزشی، امتحان جامع دانشجویان دکتری و دفاعیه‌های پروپوزال، پایان نامه و رساله، حتی الامکان بصورت حضوری با رعایت مصوبات ستاد ملی مقابله با کرونا برگزار شوند. البته لازم است زیرساخت‌های لازم برای انجام این فعالیت‌ها بصورت غیر حضوری فراهم و آماده بهره برداری باشد تا در صورت ضرورت مورد استفاده قرار گیرند.

برنامه ریزی و مساعدت لازم برای حضور دانشجویان بومی در دانشگاه، بخصوص در مقاطع تحصیلات تکمیلی، به نحوی سازگار با امکانات دانشگاه و مصوبات ستاد ملی مقابله با کرونا، از فعالیت‌های مهم و شاخص در نیمسال اول سال تحصیلی آینده خواهد بود.

برنامه ریزی و مساعدت لازم برای حضور دانشجویان غیر بومی در دانشگاه، بخصوص در مقاطع تحصیلات تکمیلی، به نحوی سازگار با مصوبات ستاد ملی مقابله با کرونا و با همکاری معاونت‌های دانشجویی و فرهنگی، سیاست مهم دیگری در نیمسال اول سال تحصیلی آینده خواهد بود.

علیرغم وجود مشکلات متعدد در هر دو حوزه برنامه ریزی و اجرا، باید تلاش شود که از تعلیق و انباشتگی فعالیت‌ها، به خصوص در ارتباط با برگزاری دروس عملی و یا انجام اقدامات لازم برای دانش آموختگی، اجتناب شده و بخشی از ظرفیت‌های خوابگاهی و رفاهی دانشگاه در طول تابستان و نیز نیمسال اول سال تحصیلی آینده به این امور اختصاص یابد.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
راهبرد «حفظ خیابان»؛ از میدان جنگ تا میدان اقتصاد
نشست وزیر امورخارجه با سفرا و روسای نمایندگی‌های خارجی و بین‌المللی
نقش کودکان شهید میناب با لباس تیم ملی بر دیوارنگاره میدان راه‌آهن
وزیر نیرو: تأمین برق صنایع در اولویت است
وصیت حاج‌قاسم روی دیوارنگاره انقلاب نقش بست
برافراشته شدن پرچم عزا در حرم علوی +عکس
بازیکنان تیم ملی دیگر حق اشتباه ندارند
فراخوان دانشگاه صنعتی امیرکبیر برای ارزیابی اختراعات
آیا مهدی طارمی هم به سرنوشت مهدی ترابی گرفتار شده است؟
مراسم نخستین سالگرد شهید فریدون عباسی برگزار شد
دانشگاه شهید بهشتی ترم تابستان ۱۴۰۵ را برگزار نمی‌کند
ونس: رویکردمان را در قبال ایران تغییر خواهیم داد
ترامپ: متن توافق با ایران در یک جلسه رسمی منتشر می‌شود
کامالا هریس: جنگ ترامپ علیه ایران یک جنگ انتخابی بود
دانشمندان هسته‌ای با وجود محدودیت و ترور به بالاترین سطوح علمی رسیدند
وزیر اقتصاد: رقم کالابرگ دهک‌های پایین افزایش می‌یابد
اطلاعیه شماره ۴ ستاد تشییع امام شهید حضرت آیت‌الله خامنه‌ای
دوران پساجنگ نیازمند حکمرانی جدی‌تر در حوزه زنان و خانواده است
گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و عمان
 «باید برخاست»، شعار محوری و «مشت گره‌کرده»، نشان رسمی مراسم «بدرقه آقای شهید ایران»
خودروی سردار آزمون در کرمان توقیف شد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top