تاریخ انتشار: شنبه 1399/04/07 - 14:07
کد خبر: 361265

کره شمالی آمریکا را به حمله اتمی تهدید کرد

کره شمالی اعلام کرد سلاح اتمی تنها راه باقی مانده در مقابله با تهدیداتی است که از سوی دولت دونالد ترامپ دریافت می‌کند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از باشگاه خبرنگاران، دولت کره شمالی آمریکا را به استفاده از سلاح اتمی تهدید کرد.

کره شمالی با تهدید به استفاده از سلاح اتمی علیه آمریکا اعلام کرد این تنها راه باقی مانده در مقابله با تهدیداتی است که از سوی دولت دونالد ترامپ دریافت می‌کند.

دولت کره شمالی روز جمعه در بیانیه‌ای اعلام کرد دولت پیونگ یانگ به منظور از بین بردن تهدیدات هسته‌ای از سوی آمریکا، تمامی تلاش خود از طریق مذاکره و نیز قوانین بین المللی بکار گرفت، اما همه این تلاش‌ها بیهوده پایان یافت. کره شمالی تاکید کرد تنها گزینه باقی مانده در مقابل تهدید هسته‌ای استفاده از سلاح هسته‌ای است.

خبرگزاری رسمی دولت کره شمالی روز جمعه اعلام کرد: هیچ کشوری در دنیا تاکنون به اندازه کره شمالی از تهدیدات هسته‌ای آسیب ندیده است. برای مردم ما، تهدید هسته‌ای اصلاً مفهومی انتزاعی نیست، بلکه تجربه واقعی و ملموس است.

پیشتر کره جنوبی و آمریکا از کره شمالی خواستند تا تعهدات خود برای خلع سلاح هسته‌ای و خلع تسلیحاتی را که در مذاکرات قبلی وعده آن را داده، اجرایی کند؛ همچنان که این دو کشور هم پیمان اعلام کردند به ادامه مسیر دیپلماتیک با هدف دستیابی به خلع تسلیحاتی کره شمالی ادامه خواهند داد. این در حالی است که آمریکا پس از نشست چندباره سران پیونگ‌یانگ و واشنگتن، از عمل به وعده‌های خود سر باز زده و در نهایت موجب بی‌نتیجه ماندن این مذاکرات شده است.

همچنین یک ژنرال عالی‌رتبه نیرو‌های هوایی آمریکا اخیرا اعلام کرد ارتش آمریکا به طور مداوم گزینه‌ها برای پاسخ به تهدیدات کره شمالی را بررسی می‌کند و دائما در حال یافتن گزینه‌هایی برای مقابله با تهدیدات نظامی کره شمالی است.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
خلاصه بازی اسپانیا ۰ - کیپ ورد ۰
نبیه بری: توافق ایران و آمریکا به سود همه طرف‌هاست
رایزنی وزیر خارجه قطر و گوترش درباره توافق ایران و آمریکا
پزشکیان: جزئیات تفاهم‌نامه در زمان مناسب ارائه خواهد شد
پیش‌فروش بلیت قطارهای مسافری تیرماه از ۲۷ خرداد آغاز می‌شود
جزییات مذاکرات روز جمعه در ژنو از زبان عراقچی
کمبود فضای ذخیره‌سازی در شمال تهران؛ چالشی پنهان در دل خانه‌های مدرن
رژیم سالم خوری، لیست خوراکی ها و نحوه اجرا
سینا صنعت؛ مرجع تخصصی تجهیزات برق صنعتی
برای ساخت کارخانه آسفالت از کجا باید شروع کنیم ؟
چگونه با یک کمد دیواری مناسب، فضای خانه را دو برابر کنیم؟
چگونه شامپوفرش بکشیم؟
کالاس: از پاکستان و قطر برای کمک به توافق ایران-آمریکا تشکر می‌کنیم
راهنمای انتخاب بهترین دستگاه‌های پرکن برای خطوط تولید
آیا ملک قولنامه‌ای قابل توقیف است
مومنی: رهبری داهیانه و حضور مردم از عوامل پیروزی بودند
پزشکیان: تیم مذاکره‌کننده از چارچوب‌های تعیین‌شده رهبری عدول نمی‌کند
مقام آمریکایی: آماده کاهش تحریم‌ها علیه ایران هستیم
وزیر خارجه عمان: توافق آمریکا و ایران پیروزی دیپلماسی است
نخستین تمرین پرسپولیس زیر نظر اوسمار برگزار شد
خوش‌خدمتی دوباره فیفا به ترامپ/ رئیس‌جمهور آمریکا جام قهرمانی را اهدا می‌کند
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top