تاریخ انتشار: یکشنبه 1399/04/08 - 12:06
کد خبر: 361405

امتحانات آنلاین دانشگاه علامه برگزار شد

معاون آموزشی دانشگاه علامه‌طباطبائی گفت: در مجموع ۶ هزار و ۲۸۶ دانشجو در ۳۹۲ آزمون برگزار شده در روز نخست امتحان‌های آنلاین این دانشگاه حضور پیدا کردند. حدود ۴۰ نفر هم در آزمون‌های امروز غایب بوده‌اند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ به نقل از دانشجو،شجاع احمدوند معاون آموزشی دانشگاه علامه‌طباطبائی در باره برگزاری نخستین روز آزمون‌های مجازی دانشگاه علامه طباطبائی گفت: امتحان‌ها در چهار بازه زمانی ۸ تا ۱۰ صبح، ۱۰ تا ۱۲ ظهر، ۱۳ تا ۱۵ و ۱۵ تا ۱۷ بعد از ظهر برگزار شد. در مجموع برای برگزاری آزمون‌های امروز با مشکلی مواجه نشدیم و این نتیجه کار گروهی و طراحی چرخه کامل و حساب شده برای این کار بود که تقریباً در هیچ دانشگاهی به این منظمی پیگیری و اجرا نشد.

وی ادامه داد: در مجموع ۶ هزار و ۲۸۶ دانشجو در ۳۹۲ آزمون برگزار شده در روز نخست امتحانات حضور پیدا کردند که از این تعداد ۴ هزار و ۵۱۷ دانشجو در مقطع کارشناسی، یک هزار و ۴۹۸ دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد و ۲۲۳ دانشجوی در مقطع دکتری در حال تحصیل هستند. حدود ۴۰ نفر هم در آزمون‌های امروز غایب بوده‌اند.

احمدوند با بیان اینکه اگر اختلالی در سیستم ایجاد می‌شد هم مسئولان دانشگاه و هم دانشجویان دچار نگرانی می‌شدند، افزود: مهمترین دغدغۀ ما، برگزاری آزمون ساعت ۸ تا ۱۰ صبح بود به این دلیل که ۲ هزار و ۲۲۱ دانشجو در این بازه زمانی امتحان داشتند که با تلاش همکاران واحد فناوری، استادان و همکاری ارزنده دانشجویان بدون مشکل برگزار شد. بازخورد‌هایی هم که از دانشجویان و استادان پس از برگزاری آزمون دریافت کردیم مثبت بود و این باعث خوشحالی است و امیدواریم تا روز آخر امتحان‌ها همین شرایط حفظ شود و با کمترین مشکل از این مرحله عبور کنیم.

وی با اشاره به مشکلات جزئی که برای چند نفر از دانشجویان پیش آمده بود، گفت: این مشکلات شامل فراموش کردن رمز عبور و نحوه بارگذاری فایل‌ها بود که توانستند با برقراری تماس با کارشناسان مشخص شده، مشکل را برطرف و آزمون خود را با موفقیت به پایان برسانند.

معاون آموزشی دانشگاه علامه طباطبائی در پایان با اعلام اینکه اطلاعات هر امتحان به طور کامل در سامانه ثبت و ضبط می‌شود؛ خاطرنشان کرد: مسیر ورود دانشجو، لحظه اتصال به سیستم، زمان اختصاص داده به هر سوال و زمان حضور دانشجو در آزمون در سامانه ضبط می‌شود و امکان هر گونه اطلاعات غلط را محدود می‌کند. آموزش مجازی سرمایه‌ای است که امیدواریم بتوانیم با برنامه ریزی دقیق‌تر در ترم‌های آینده از این سرمایه به نحو احسن استفاده و بخشی از آموزش را از این طریق پیگیری کنیم.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
رایزنی تلفنی عبدالعاطی با همتای ایتالیایی درباره تحولات منطقه
پسر ترامپ پس از تهدید به ترور، خانه‌نشین شد
برلین: به جنگ غیرمسئولانه علیه ایران پایان دهید
اعطاء وام تسهیلات اشتغال زایی به سربازان ماهر منقضی خدمت
فرمانده پلیس راه: ترافیک در محورهای مازندران سنگین است
قالیباف: ثمره وحدت چشاندن طعم شکست به دشمن بود
وحدت بین مجلس و دولت، یک ضرورت راهبردی است/ رویای بازگشایی تنگه هرمز دشمن، محقق نخواهد شد
مجلس خبرگان: همه بخش‌های حاکمیت از رهنمودهای رهبری تبعیت محض داشته باشند
سرپرست وزارت دفاع: از ساختن قدرت دفاعی ایران دست نخواهیم کشید
مهلت ثبت‌نام آزمون صلاحیت حرفه‌ای مشاوران کسب و کار سال ۱۴۰۵ تمدید شد
طرح مخفی آمریکا برای لیبی؛ شکستی که در راه است
انتخاب اعضای هیات مدیره استقلال به تعویق افتاد
عرضه دلار در بانک‌ها ۲۵ برابر تقاضا/ بازار با کمبود عرضه مواجه نیست
سازمان بسیج مستضعفین: هم‌افزایی دولت، ملت و نهادها، کلید طلایی گشایش مشکلات کشور است
وزیر کشور: در تاریخ معاصر سندی مثل تفاهم‌ ایران و آمریکا به نفع مردم ما نیست
جدیدترین آمار گیشه ۳ میلیون نفری سینما در روزهای پایانی تابستان
مخبر: ملت استوار ایران، محاصره را به شکست محاصره‌گر بدل می‌کند
واکنش عراقچی به تلاش‌های بیهوده آمریکا برای دستکاری بازار جهانی انرژی
جهش ۱۳۰ هزار واحدی بورس در تعطیلات/ شاخص از ۶.۵ میلیون واحد گذشت
نیکزاد: مسئولیت ما، تقویت همدلی و اعتماد عمومی است
چاپ مقاله علمی پژوهشی؛ راهنمای کامل انتشار مقاله در مجلات معتبر داخلی
مهلت ثبت‌نام آزمون صلاحیت حرفه‌ای مشاوران کسب و کار سال ۱۴۰۵ تمدید شد
آغاز انتخاب رشته داوطلبان آزمون کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۵ دانشگاه آزاد
آغاز پیش‌ ثبت نام خوابگاه‌های دانشجویی دانشگاه الزهرا (س) از امروز
زمان‌بندی انتخاب واحد نیم‌سال اول دانشگاه آزاد اسلامی اعلام‌ شد
رشته روابط بین المل و دیپلماسی با ۹۰ درصد تغییر به دانشگاه ها ابلاغ شد
۵ شهریور آخرین مهلت اعلام علاقه‌مندی به آزمون‌های عملی کنکور ۱۴۰۵
تقویم آموزشی ۱۴ دانشگاه برتر کشور/ شروع کلاس‌ها از اواخر شهریور
آغاز انتخاب رشته داوطلبان مجاز آزمون کارشناسی‌ارشد ۱۴۰۵ از ۵ شهریور
اعلام نتایج تکمیل ظرفیت دوازدهمین امتحان مشترک دستگاه‌های اجرایی
افتتاح دفتر تبادل علم و فناوری جهان اسلام در دانشگاه صنعتی امیرکبیر
نتایج اولیه آزمون کارشناسی‌ارشد ۱۴۰۵ منتشر شد
دستگیری ۸۴ متخلف و کلاهبردار کنکور سراسری/ شناسایی ۲ نفر پس از تصویربرداری از سؤالات کنکور
آغاز ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان دکتری پیام نور از ۷ شهریور
قراردادهای بلندمدت دانشگاه‌ها برای حل مسائل کلان کشور
دفاع وزیر علوم از طرح جدید تغذیه/ دانشجو متوجه هیچ تغییری نمی‌شود
بزرگداشت شهیده سیده بشری خامنه‌ای در دانشگاه صنعتی شریف برگزار شد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top