تاریخ انتشار: دوشنبه 1399/04/09 - 20:59
کد خبر: 361661

اورژانس اجتماعی زمان و مکان ندارد.

محمود علی‌گو با اشاره به پائین بودن مجازات‌ها در قانون حمایت از زنان اظهار کرد: ما معتقد هستیم مجازات ها در این قانون باید تشدید می شد تا اثر گذاری بیشتری داشته باشد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از برنا؛ محمود علی‌گو، سرپرست امور آسیب دیدگان اجتماعی سازمان بهزیستی، در برنامه زنده اینستاگرامی با موضوع «حریم امن من در خانه» که با همکاری معاونت زنان و خانواده رئیس جمهوری برگزار شد، گفت: اورژانس اجتماعی زمان و مکان ندارد و در تمام نقاط شهر و در تمام ساعات شبانه روز فعال است و شهروندان می توانند ضمن تماس با شماره 123 از خدمات آن استفاده کنند.

اورژانس اجتماعی زمان و مکان ندارد.

او افزود: اورژانس اجتماعی متشکل از 4 بخش است. این اورژانس به زنان با شرایط اجتماعی حاد و افرادی که قصد خودکشی دارند و یا اقدام به خودکشی کرده اند و سایر شهروندان آزار دیده و سکونت گاه های غیر رسمی خدمات ارائه می دهد.

علی‌گو ضمن تشریح نحوه عملکرد اورژانس اجتماعی اظهار کرد: فرایند خدمات رسانی با اطلاع رسانی آغاز می شود و خدمات رسانی نیز در این حوزه به سه قسمت فوری، حاد و  اورژانسی تقسیم می شوند. پس از حضور اورژانس اجتماعی در محل با حکم قضایی و در صورت نیاز با حضور مامورین انتظامی فرد آسیب دیده از محل بحرانی جدا می شود.

این مقام مسئول در بهزیستی ادامه داد: پس از جداسازی فرد در محل‌های مخصوص به تثبیت می‌رسد و خدمات مشاوره ای و درمانی لازم را دریافت می کند و این عمل فارغ از هر اتفاقی که برای او رقم خورده است شکل می گیرد.

او با اشاره به پیامک هایی که برای افراد در خصوص آشنایی با مرکز اورژانس ارائه شد، خاطرنشان کرد: در مورد پیامک نیز باید گفت که این امر با کمک وزارت ارتباطات شکل گرفت. خط 1480 قابلیت دسترسی به بهزیستی را فراهم کرده است. تماس هایی که در این عرصه گرفته شد کمک کرد تا مردم از فشارهای روانی و اجتماعی که بر آن ها تحمیل می شود کاسته شود.

سرپرست امور آسیب دیدگان اجتماعی سازمان بهزیستی گفت: این نکته حائز اهمیت است که ما چه رویکردی نسبت به حوزه زنان و مسایل آن ها داریم. در قبال مسایل اجتماعی نمی توان گفت که صرفا یک نهاد وجود دارد و آن نهاد یک وظیفه مشخص دارد. باید وارد مدل های فرهنگی پیشگیرانه شد. مداخله های قضایی بسیار خوب و مفید است اما باید در کنار آن اقدامات دیگری نیز انجام شود.

علی‌گو با انتقاد از عملکرد ضعیف برخی نهادها در عرصه آسیب های اجتماعی افزود: تا وقتی که صرفا به مداخله اکتفا کنیم نتیجه زیادی حاصل نمی شود و همان آسیب ها تکرار می شوند. وقتی آسیب ها تشدید می شود به این معنا است که برخی نهادها کار خود را به خوبی انجام نمی دهند. اتفاقی که در معاونت زنان رقم خورد یک اتفاق خوب بود که با رویکرد پیشگیرانه تنظیم شد .

سرپرست اورژانس اجتماعی کشور در پایان با اشاره به پایین بودن مجازات ها در قانون حمایت از زنان اظهار کرد: ما معتقد هستیم مجازات ها در این قانون باید تشدید می شد تا اثر گذاری بیشتری داشته باشد اما همین هم خیلی خوب است.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
تورهای مسافرتی آفری
اعتراف تازه رسانه‌های رسمی رژیم صهیونیستی درباره حمله ایران
۵ تکنیک [تست شده] برای تمیز کردن کیف چرم طبیعی و مصنوعی
سرمربی پرسپولیس جایگزین حمید مطهری در تیم ملی ؟
معلم‌های سلبریتی که نمی‌شناسید! +فیلم
کلاهبرداری اینترنتی خودش را خواننده سرشناس جا زد
دریافت هرگونه هدیه از سوی کارمندان دولت ممنوع
حادثه در ایستگاه راه‌آهن اهواز/ ۴ نفر مصدوم شدند
واکنش وزیر کشور به گزارش ادعایی درباره مرگ نیکا شاکرمی
افت ۳ هزار و ۹۰۲ واحدی شاخص بورس در روز پایانی هفته
بیکاران به زودی از طریق سامانه‌ای شناسایی می‌شوند
طالبان حق‌آبه هیرمند را رهاسازی کرد
اعلام جرم دادستانی علیه برخی فعالان رسانه‌ای درباره پرونده نیکا شاکرمی + جزئیات
دیدار تیم ملی والیبال دانش‌آموزی ایران با رهبر انقلاب +عکس
جزییاتی جدید از پرونده بابک زنجانی
بسته ویژه اینترنت رایگان برای معلمان
واکنش رهبرانقلاب به خیزش دانشجویی در جهان +فیلم
یحیی گل‌محمدی رفت تا فصل بعد؟
رهبر انقلاب: الگوهای جامعه معلمین باید به‌ عنوان قهرمان معرفی شوند +فیلم
۷ جاذبه دیدنی که شما را به سبزوار می‌کشاند
تنها مرکز چاپ نمایشگاهی در تهران
۵ جراح بینی برتر شهر مشهد در سال ۱۴۰۳
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر فلسطین چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟




مشاهده نتایج
go to top