تاریخ انتشار: چهارشنبه 1399/04/11 - 16:33
کد خبر: 361998

عدم تجهیز کلینیک «سینا اطهر» به سیستم اطفای حریق

رئیس شورای شهر تهران با اشاره به استنکاف چندین ساله کلینیک سینااطهر از اجرای دستورالعمل آتش‌نشانی گفت: در بازدید امروز مشاهده کردیم که گویا سیستم اطفای حریق این ساختمان در حال نصب بوده است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»، محسن هاشمی در گفت‌وگو با تسنیم، با اشاره به حادثه شب گذشته در کلینیک سینا اطهر اظهار کرد: صبح امروز بنده بازدیدی را از این ساختمان داشتم و در حین بازدید گپ و گفت‌وگویی را نیز با کارشناسان آتش‌نشانی و همچنین مسئولان شهرداری منطقه یک داشتم.

وی تصریح کرد: آنچه در این بازدید عنوان شد این بود که در سال 94 دستورالعمل آتش‌نشانی به مدیران کلینیک ابلاغ شده اما اقدامات مؤثر از سوی مسئولان کلینیک صورت نگرفته و در نهایت مجدداً در سال 96 این موضوع به مسئولان کلینیک اعلام می‌شود اما باز هم مسئولان کلینیک از آن استنکاف می‌کنند و توجهی به آن نمی‌کنند.

رئیس شورای شهر تهران خاطرنشان کرد: در سال 97 و با توجه به عدم رعایت مسائل ایمنی از سوی مسئولان کلینیک شهرداری تهران اقداماتی را برای پلمب این مجموعه انجام می‌دهد که در این زمینه مسئولان کلینیک اعلام می‌کنند که اقداماتی را در اسرع وقت برای نصب مسائل ایمنی در کلینیک انجام خواهند داد.

وی گفت: براساس آنچه در بازدید امروز به بنده اعلام شد گویا سیستم اطفای حریق در این بنا در حال نصب بوده است اما سیستم اعلام حریق در این بنا نصب شده بوده است.

هاشمی با اشاره به اینکه تمام اظهاراتی که گفته می‌شود برمبنای بازدید میدانی و صحبت‌های اعلام شده از سوی سازمان آتش‌نشانی است گفت: باید منتظر گزارش نهایی و دلیل یا دلایل این آتش‌سوزی باشیم و این موضوع به زمان نیاز دارد و قطعاً شورای شهر تهران پس از اخذ گزارش مربوطه آن را به  اطلاع عموم مردم  خواهند رساند.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
از گرندپریکس ارشمیدس تا پژوهشگر برتر خراسان رضوی؛ روایت یک نسل تازه از پژوهشگران ایرانی
مهندسیِ تحول؛ نقشه‌یِ راهِ مدیریتِ استراتژیک در نظامِ آموزشی
سالن‌ مطالعه دو دانشکده مهندسی دانشگاه صنعتی امیرکبیر باز طراحی شد
اولویت‌های استادان برای سال تحصیلی پیش‌رو بررسی شد
فانتزی‌زدگی و فردگرایی خانواده را تهدید می‌کند
عراق تسلیم خواسته ضد ایرانی آمریکا نشود
پست جنجالی خبرنگار صهیونیست و اشاره به عملیات «پیجر» در ایرلند!
حادثه برای پرواز دبی به تل‌آویو با ۱۵۰ مسافر اسرائیلی
اعلام رسمی پایان مأموریت نظامی ائتلاف آمریکا در عراق
تحرکات مخفی کاخ سفید در قبال عربستان و امارات
مهاجمان تیم ملی فوتبال بدون زهر هستند
خانه دوم‌مان را به دشمن نمی‌سپاریم / با تبعیت از رهبری از پیچ تاریخی پیش‌رو عبور می‌کنیم
سهمیه طرح «تورم صفر» بر اساس تعداد اعضای خانوار تعیین می‌شود
مواد اولیه دارو به اندازه کافی وارد کشور شده است
فعالیت سامانه‌های بارشی پاییز آغاز شد
اقتدار دریایی ایران پشتوانه امنیت خطوط کشتیرانی است
پایان کار فینالیست‌های تیراندازی بدون مدال
پایان واردات خودروهای لوکس با دستور رئیس‌جمهور
لیدرهای آشوب‌طلب دانشگاه علامه زیر ذره‌بین / مطالبه برخورد با هنجارشکنان
کلاس درس عمران دانشگاه خوارزمی در پل B۱ کرج
تحریم‌های جدید انگلیس علیه ایران اجرایی شد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top