تاریخ انتشار: یکشنبه 1399/04/15 - 21:24
کد خبر: 362466

معاون هماهنگ‌کننده سپاه:

بسیاری از مردم دنیا که خواستار نجات از سلطه غرب هستند

معاون هماهنگ کننده سپاه با اشاره به روحیه «اخلاص» و «ساده‌زیستی» شهید انصاری گفت: امروز تفکر انقلاب اسلامی در میان مردم دنیا ترویج یافته و بسیاری از مردم دنیا خواستار آزادی، نجات از سلطه غرب و نژادپرستی هستند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از تسنیم ، سردار محمدرضا نقدی عصر امروز در حاشیه برگزاری یادواره شهدای ترور 15 تیرماه سال 1360 در گیلان از جمله‌ «علی اخوین انصاری» و «علیرضا نورانی» اظهار داشت: امسال شاهد هستیم که یادواره شهید انصاری و نورانی با توجه به شیوع کرونا در شرایط متفاوت و از طریق رسانه برگزار شد.

معاون هماهنگ‌کننده سپاه پاسداران با اشاره به ویژگی‌های شخصیتی تنها استاندار شهید کشور «علی اخوین انصاری» خاطرنشان کرد: شهید انصاری تندیس اخلاص بود و با تمام وجود برای تعالی جامعه، اسلام و پیشبرد آرمان‌های بزرگ الهی خدمت و از همان دوران نوجوانی مبارزات سیاسی و مذهبی خود را آغاز کرد.

سردار نقدی با بیان اینکه شهید انصاری به‌سبب مبارزات انقلابی‌اش تحت تعقیب دشمنان قرار گرفت ولی این سبب نشد که از مبارزات خود دست بکشد، گفت: این شهید بزرگوار حتی زمانی‌که در آمریکا تحصیل می‌کرد، علیه رژیم شاه فعالیت‌های چشمگیری داشت و پس از آن به لبنان آمد و با شهید چمران ملاقات کرد و در زمان پیروزی انقلاب نیز دفاع از رساله دکترای خود را نیمه‌تمام گذاشته و به ایران بازگشت زیرا می‌دانست که این انقلاب به او نیاز دارد.

معاون هماهنگ‌کننده سپاه پاسداران خاطرنشان کرد: شهید انصاری امروز تنها استاندار شهید کشور است و این مزد اخلاص و فداکاری‌اش در قِبال انقلاب است؛ در آن شرایط سخت به مردم خدمت می‌کرد و به تعلقات دنیا وابستگی نداشت و مردم به او بسیار احترام می‌گذاشتند و او نیز با مردم بسیار رفیق و مأنوس بود.

وی با اشاره اخلاص، ساده‌زیستی، روحیه خدمت به مردم و رفتار بسیار خوب شهید انصاری با بسیجیان، پاسداران و مردم گفت: در آن‌ زمان، ضدانقلاب‌ها طی برنامه‌ای از پیش تعیین شده می‌خواستند در یکی از خیابان‌های رشت تجمع کنند در همین زمان شهید انصاری از پشت رادیو به مردم گیلان گفت که این‌ها می‌خواهند علیه انقلاب تجمع کنند برعلیه آنان به‌پاخیزید و در مقابلشان بایستید.

سردار نقدی افزود: همزمان با فراخوان انقلابی این شهید بزرگوار بسیاری از مردم، جوانان انقلابی و ولایتمدار گیلان و حتی روستاییانی که با بیل و داس آمدند و در آن خیابان جمع شدند و آن خیابان به‌حدی از جمعیت پرشور انقلابی پُر شد که ضد انقلاب حتی جرأت تحرک در آن روز پیدا نکرد.

معاون هماهنگ‌کننده سپاه پاسداران یاد شهید بزرگوار علیرضا نورانی معاون عمرانی شهید انصاری را نیز گرامی داشت و خاطرنشان کرد: شهید انصاری به عشق اسلام، انقلاب و مردم خدمت می‌کرد و حتی وصیت‌نامه‌اش سرشار از دعوت به اسلام است؛ او بارها تهدید به ترور شد حتی روز قبل از شهادتش تهدیدش کردند تاجایی‌که به همسرش گفت« که من احساس می‌کنم فردا شهید می شوم» اما همچنان در مراسمات و سخنرانی‌ها شرکت می‌کرد و می‌گفت ما را از شهادت نترسانید من هر روز غسل شهادت می‌کنم.

معاون هماهنگ‌کننده سپاه پاسداران با بیان اینکه امروز لازم است که افکار و رفتار شهدایی همچون شهید انصاری و نورانی در بین مسئولان و مردم احیا شود، خاطرنشان کرد: امروز برای ایستادگی در مقابل ابرقدرت‌ها باید بتوانیم از زندگی و رفتار شهیدان انصاری و نورانی درس بگیریم و مسیر آنان را ادامه دهیم.

سردار نقدی افزود: امثال شهید انصاری‌ها در شرایطی مقابل نفاق و استکبار جهانی ایستادگی کردند که انقلاب اسلامی تنها بود اما امروز تفکر انقلاب اسلامی در میان مردم دنیا ترویج یافته است و بسیاری از مردم دنیا که خواستار آزادی، نجات از سلطه غرب و نژادپرستی هستند از انقلاب اسلامی نیز حمایت می‌کنند.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
آماده‌باش پلیس راهور در مسیر زائران مشهد مقدس
تهران گرم‌تر می‌شود
پیام تبریک فرمانده کل سپاه امیر سرتیپ حیدری
پیام تبریک نماینده ولی فقیه در سپاه بابت انتصابات اخیر
رییس عقیدتی سیاسی ارتش، انتصاب فرماندهان عالی‌رتبه نیروهای مسلح را تبریک گفت
شرور قمه‌کش تهرانی دستگیر شد
تماس تلفنی وزیر امور خارجه کشورمان با رئیس اتحادیه میهنی کردستان عراق
سردار محبی: آمریکا حتی یک شناور جنگی هم در خلیج فارس ندارد
بقائی: آیا جهان در حال بازگشت به دوران «غرب وحشی» است؟
سردار نقدی: همه تسلیحات نظامی ما امروز بومی هستند
هر اقدام زمینی دشمن در نطفه خفه می‌شود/ آمادگی ایران برای نبردی طولانی
واکاوی راهبردی سیره حسنی؛ از همراهی امام حسین (ع) تا زمان‌بندی الهی شهادت
پیام انتصاب رضایی و فرماندهان
اثر جدید کمال شرف، کاریکاتوریست یمنی
اعتراض خبرنگاران آمریکایی به «طعمه‌شدن» در پی ترس ترامپ از ایران
شب رحلت پیامبر(ص) و شهادت امام حسن(ع) در حرم رضوی +عکس
مصمم به افزایش تجارت با پاکستان به ده میلیارد دلار هستیم
دلیل تلاش عربستان برای منصرف کردن ترامپ از حمله به ایران
سردار نقدی: همه تسلیحات نظامی ما امروز بومی هستند
اسکان زائران بارگاه منور رضوی در دهه آخر صفر +عکس
عزیزی: مقاومت ایران معادلات دشمن را برهم زد
دانش ارتباطات راهبرد اصلی جلوگیری از شکاف‌های اجتماعی
اعلام جزئیات برگزاری و نحوه‌ دریافت کارت‌ شرکت در کنکور و پذیرش دانشجو-معلم
سهمیه مناطق جنگی در آزمون ارشد علوم پزشکی اعلام شد
مهلت ثبت‌نام آزمون‌های خارج از کشور علوم پزشکی تمدید شد
برگزاری آزمون سراسری با حضور ۴۸۷ داوطلب در اردستان
دانشگاه‌های بحران‌زده انگلیس در تیررس سرمایه‌گذاران اروپایی
کدام مقالات علمی بیشترین نقش را در ثبت اختراعات داشته‌اند؟
سرپرست صندوق رفاه دانشجویان تغییر کرد
پیوند میان دانشگاه و محیط‌زیست از مسیر انجمن‌های علمی تقویت می‌شود
اعلام زمان ثبت‌نام فراخوان جذب اعضای هیئت‌علمی پیمانی وزارت بهداشت
شکست سنگین دانشگاه کمبریج مقابل استاد افشاگر
انتشار فراخوان پیش‌ثبت‌نام طرح ملی «کیمیا»؛ شبکه ملی توانمندسازی فعالان فرهنگی و هنری دانشگاه‌ها
منتظری: مناظره دانشجویی قدرت تحلیل در جنگ شناختی را تقویت می‌کند
تسهیلات دانشجویان علوم پزشکی ۱۵ درصد افزایش یافت
مهلت ثبت‌نام آزمون‌های خارج از کشور علوم پزشکی تمدید شد
مناظره دانشجویی؛ بستری برای رشد و پختگی دانشجویان
سهمیه مناطق جنگی در آزمون ارشد علوم پزشکی اعلام شد
مجوز ۵ رشته تحصیلی جدید در دانشگاه ایلام صادر شد
محرومیت ۱۰ ساله ۳ داوطلب متخلف آزمون دستیاری ۱۴۰۵
۸۰ روز تا کنکور ارشد وزارت بهداشت؛ یا قبول می‌شی یا نه!
نتایج آزمون ورودی پایه دهم مدارس نمونه دولتی و تکمیل ظرفیت سمپاد اعلام شد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top