تاریخ انتشار: شنبه 1399/04/21 - 12:00
کد خبر: 363127

توصیه‌های دنباله‌دار پیشکسوت باتعصب استقلال؛ اینبار به سعادتمند

پیشکسوت آبی‌پوشان گفت: با این که استقلال با شرایط خوبی به تراکتور نرسید اما باز هم به پیروزی این تیم امیدوارم.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» محمد نوری اظهار داشت: حاشیه پیرامون استقلال در هفته‌های اخیر زیاد بوده و متاسفانه این حواشی به روحیه و توان فنی و بدنی تیم لطمه زده است. شاگردان مجیدی با یکی دو جلسه تمرین نصفه و نیمه و بدون تعدادی از بازیکنان اصلی شان باید به مصاف تراکتوری بروند که گویا کاملا آماده است. اما با این وجود معتقدم شانس استقلال برای پیروزی در بازی امشب نه تنها کم نیست، بلکه زیاد هم هست.

عضو پیشین کمیته فنی استقلال بیان داشت: همین نفراتی که قرار است امشب به میدان بروند توانایی فنی بالایی دارند و احتمالا این حاشیه‌ها در این روزهای اخیر انگیزه آنها را برای این بازی مضاعف کرده است. مثلا من خبر دارم دیاباته برای این بازی بسیار پر انگیزه است و همین می‌تواند یک ابزار مهم برای برتری استقلال باشد.

پیشکسوت آبی پوشان سپس به برخی حواشی پیش آمده برای حجت نظری عضو هیات مدیره استقلال اشاره کرد و گفت: سابقه شناخت من از نظری به حضور او در هیات مدیره استقلال بر نمی‌گردد و از خیلی قبل تر او را می‌شناسم. بهانه آشنایی من با او هم «هوادار» بودنش بود. زمانی که نظری خیلی جوان تر از الان بود و هیچ مسئولیتی نداشت یک هوادار دو آتشه استقلال بود و الان هم که مسئولیت دارد چیزی از علاقه و تعصبش به این تیم کم نشده. ای کاش از این «نظری»ها بیشتر داشتیم و قطعا در این صورت تیم شرایط بهتر و پایدار تری داشت.

نوری سپس با اشاره به رفت و آمد زیاد در سطوح مختلف مدیریت استقلال گفت: سعادتمند باید در مشورت گرفتن از مشاورانش دقت بیشتری کند و بداند از مشاورانش در چه حوزه‌ای مشورت بگیرد. شاید این مشاوران در یکسری امور توانمندی‌هایی داشته باشند، اما فوتبال یک تخصص است و اگر فردی سی سال در حوزه دیگری کار کرده و مدیر موفقی بوده و از فوتبال هیچ شناختی ندارد، برای تعیین تکلیف اتفاقات فوتبالی نمی‌تواند مشاور مناسبی باشد.

وی افزود: درحال حاضر به فرد خاصی اشاره نمی‌کنم اما اگر لازم شد اسم هم می‌آورم. فعلا فقط به این نکته بسنده می‌کنم که مشاوران باید چارچوب خودشان را بشاسند و یک مشاور نباید اختیاراشت هم اندازه و یا حتی در پاره‌ای مواقع بیشتر از مدیر عامل باشد. این موضوع به باشگاه صدمه خواهد زد.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
لحظه اعلام شهادت قهرمان سوخو ۲۴ ارتش به خانواده او
حالا تابوت هم جزئی از تجهیزات سربازان آمریکایی است
فیلم| روایت حمله به خوابگاه دانشجویی اهواز از زبان یکی از دانشجویان
فیلم | حملۀ دشمن آمریکایی به دانشگاه اهواز از زبان شاهدان عینی
ایران این اقدام دلقک اوکراینی را بی‌پاسخ نمی‌گذارد
این زنجیره باطل را پاره کنید
توقف رانندگی در آلمان بدلیل بسته شدن تنگه هرمز
رمزگشایی از بیکاری فارغ التحصیلان دانشگاهی
بیش از ۶۰ هزار کودک در غزه والدین خود را از دست داده‌اند
حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر
پاسخ حتمی است
نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا دیدار کرد
انهدام چهار هسته‌ عملیاتی گروهک‌ تروریستی-تکفیری در جنوب شرق کشور
آمارهای زیست مجازی کودکان
آمریکا تحریم‌های جدیدی علیه ایران اعمال کرد
نکاتی برای انبارکردن صحیح فرش
نگهداری روتین فرش ها بین شستشو
دیزاین خانه با موکت؛ بهترین ترکیب میان زیبایی و کارایی
علت روشن نشدن پکیج ایران رادیاتور چیست؟
پل B۱ کرج با تغییراتی در سازه، ترمیم می‌شود
معرفی نمایندگی ایران رادیاتور کرج
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top