تاریخ انتشار: یکشنبه 1399/04/22 - 14:09
کد خبر: 363330

خط فقر در تهران چقدر است؟

استاندار تهران گفت: خط فقر به تعریف مرکز آمار در تهران ۴.۵ میلیون تومان و در کل کشور دو میلیون تومان است و از طرفی ۱۲ درصد خانوارهای نیازمند کشور در استان تهران سکونت دارند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از بازار، انوشیروان محسنی بندپی پیش از ظهر یکشنبه در شورای زکات استان تهران که در استانداری برگزار شد با اشاره به اینکه ۱۲ درصد خانوارهای نیازمند کشور در استان تهران سکونت دارند، اظهار داشت: با توجه به شرایط اقتصادی متأثر از کرونا ایجاد تحرک پویاسازی و مولد سازی در کنار بهره گیری از آموزه‌ای دینی و فرهنگ سازی در خصوص پرداخت زکات برای رفع مشکلات نیازمندان بسیار راه گشا است.

محسنی بندپی افزود: خط فقر به تعریف مرکز آمار در تهران ۴.۵ میلیون تومان و در کل کشور دو میلیون تومان است و از طرفی ۱۲ درصد خانوارهای نیازمند کشور در استان تهران سکونت دارند.

استاندار تهران گفت: با همکاری پایگاه ایرانیان اقدام به شناسایی افراد یا خانوارهایی که به هر دلیلی تحت پوشش هیچ نهاد حمایتی قرار ندارند کرده ایم تا اولاً به این قشر نیز کمک کنیم و ثانیاً آنها نیز کمک‌های مومنانه را به صورت هدفمند دریافت کنند.

وی عنوان داشت: طرح دوفوریتی مجلس برای اخذ مالیات از خانه‌های خالی طرح اثربخشی است و در صورت اختصاص بخشی از درآمدهای اجرای این طرح برای رسیدگی به نیازمندان طرح مطلوب است.

محسنی بندپی گفت: تعامل با صنف طلا و جواهر با توجه به افزایش قیمت طلا در روزهای اخیر برای پرداخت زکات شرعی در شرایط فعلی که شرایط سخت اقتصادی نابرابری‌هایی را بین اقشار ضعیف رقم زده ضروری است.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
فیلم | خضریان: دشمن نه تنها به دنبال توافق نیست، بلکه در حال طراحی یک تهاجم وسیع است
فیلم | میناب به ایران جان داد
 گزارش تصویری | از کلاس عشق تا مکتب ایثار
تعیین اعضای جدید شورای مرکزی انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه الزهرا (س)
علوم انسانی وقتی با واقعیت‌ها قهر می‌کند فاجعه رخ می‌دهد
گروه‌های سرود به زیر ساخت‌ها می‌روند
حمله دشمن آمریکایی به یک لنج باری متعلق به اهالی سیریک در دریای عمان
تکرار تاریخ پس از ۱۶ سال
نیروهای مسلح به هرگونه تهدید پاسخ پشیمان کننده خواهند داد
دروغ‌های نتانیاهو نمی‌تواند جنایات گسترده وی را پنهان کند
هشدار امنیتی سفارت آمریکا در اردن به اتباع خود
سقف افزایش شهریه دانشگاه‌های غیردولتی بر اساس نرخ تورم تعیین می شود
تهاجم پهپادی ارتش علیه ناوگان پنجم آمریکا در بحرین
تلاش ترامپ برای دور زدن دموکرات‌ها
«دیپلماسی اجبار»؛ آمریکا بار دیگر میز مذاکره را منفجر کرد
۲ فروند کشتی متخلف در تنگه هرمز مورد اصابت قرار گرفت
داروی دیابت خطر سرطان سینه را ۳۰ درصد کاهش می دهد
جنگنده F۱۶ دشمن متواری شد
تنگه هرمز به‌طور کامل مسدود شد
محل استقرار جنگنده‌های آمریکایی منهدم شد
تنگه مقدس هرمز را ناامن می‌کنید؟! منطقه را برایتان جهنم می‌کنیم!
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top