تاریخ انتشار: دوشنبه 1399/04/23 - 11:47
کد خبر: 363452

جدال لژیونرهای ایرانی در لیگ پرتغال

امشب در لیگ برتر پرتغال شاهد یک نبرد هیجان‌انگیز بین لژیونرهای موفق این لیگ خواهیم بود و عابدزاده با ماریتیمو می‌خواهد مانع گلزنی طارمی با ریوآوه شود که این روزها خیلی آماده است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» امشب در لیگ برتر پرتغال شاهد یک نبرد هیجان‌انگیز بین لژیونرهای موفق این لیگ خواهیم بود و عابدزاده با ماریتیمو می‌خواهد مانع گلزنی طارمی با ریوآوه شود که این روزها خیلی آماده است. تیم ماریتیمو ساعت ۲۲:۳۰ امشب از هفته سی و دوم رقابت‌های لیگ برتر پرتغال در خانه خود به مصاف تیم ریوآوه می‌رود.

ماریتیمو که امیر عابدزاده سنگربان ملی‌پوش کشورمان را در اختیار دارد در حال حاضر با ۳۷ امتیاز از ۳۱ بازی در مکان دوازدهم جدول ۱۸ تیمی لیگ پرتغال قرار دارد و از طرفی تیم ریوآوه هم با ۵۰ امتیاز مکان پنجم را به خود اختصاص داده است. این روزها امیر عابدزاده از ماریتیمو و مهدی طارمی از تیم ریوآوه در اوج آمادگی قرار دارند به طوری که کلین‌شیت‌های پی‌درپی عابدزاده و گلزنی‌های پی در پی طارمی سروصدای زیادی در لیگ پرتغال داشته است.

ماریتیمو هفته گذشته موفق شد تیم باویستا را یک- صفر شکست دهد. قبل از آن هم بنفیکا را برده بودند که امیر عابدزاده درخشش فوق العاده‌ای در آن بازی حساس داشت و در تیم منتخب هفته هم قرار گرفت. طارمی هم در خط حمله تیم ریوآوه به گلزنی‌هایش مقابل پورتیموننزه ادامه داد و توانست تعداد گل‌هایش را در لیگ پرتغال به عدد ۱۴ برساند و رتبه چهارم جدول گلزنان را به دست آورد و در راه آقای گلی شرایط خوبی را سپری کند.

جدال امشب طارمی در خط حمله ریوآوه با عابدزاده درون دروازه ماریتیمو بسیار جذاب و دیدنی خواهد بود و باید دید آیا طارمی موفق به گلزنی می‌شود و می‌تواند دروازه امیر را باز کند یا اینکه عابدزاده جوان دروازه تیمش را بسته نگه می‌دارد و دوباره کلین‌شیت می‌کند. ریوآوه با طارمی اگر امشب بازی را ببرد در همان مکان پنجم باقی خواهد ماند چراکه فاصله امتیاز این تیم با تیم براگا ۶ امتیاز است، اما در صورت شکست مقابل یاران عابدزاده چه بسا جای خود را در جدول به تیم فامالیکو بدهد.

اما شرایط برای تیم ماریتیمو بسیار مساعد است چراکه در صورت برد در این بازی خانگی می‌تواند دو الی سه پله در جدول رده‌بندی بالا بیاید. امشب لیگ پرتغال شاهد جدال مهاجم و سنگربان تیم ملی ایران خواهد بود و جدال ایرانی‌ها در هفته سی و دوم لیگ پرتغال قطعاً دیدنی و جذاب از آب درخواهد آمد.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
گل دوم ایران به نیوزیلند توسط محبی+فیلم
گل تساوی ایران مقابل نیوزیلند +فیلم
عضویت ۳۵۰ گروه مردمی در توان‌افزا
۲ رکورد رامین رضاییان در جام جهانی
رهبر شهید نسبت به خانواده و امور مربوط به حوزه زنان حساسیت بالایی داشتند
تاثیر خواب کافی در کاهش اضطراب دوران بارداری
گزارش تصویری دیدار تیم های ملی ایران و نیوزیلند
یک امتیاز سهم ایران در اولین بازی/ خط حمله قوی اما دفاع شکننده
قلعه‌نویی: آماده‌ایم/ با تمام توان برای مردم ایران بازی خواهیم کرد
جام جهانی و نیمکتی که دست از سر مدافع پرسپولیس برنمی‌دارد
ترکیب تیم ملی فوتبال ایران برای دیدار با نیوزیلند
پیام احساسی تیم ملی پیش از نبرد با نیوزلند؛ هیچ جا مثل ایران نمی‌شود
خلاصه بازی اسپانیا ۰ - کیپ ورد ۰
نبیه بری: توافق ایران و آمریکا به سود همه طرف‌هاست
رایزنی وزیر خارجه قطر و گوترش درباره توافق ایران و آمریکا
پزشکیان: جزئیات تفاهم‌نامه در زمان مناسب ارائه خواهد شد
پیش‌فروش بلیت قطارهای مسافری تیرماه از ۲۷ خرداد آغاز می‌شود
جزییات مذاکرات روز جمعه در ژنو از زبان عراقچی
کمبود فضای ذخیره‌سازی در شمال تهران؛ چالشی پنهان در دل خانه‌های مدرن
رژیم سالم خوری، لیست خوراکی ها و نحوه اجرا
سینا صنعت؛ مرجع تخصصی تجهیزات برق صنعتی
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top