تاریخ انتشار: چهارشنبه 1399/04/25 - 16:55
کد خبر: 363864

انتخاب ناظرین مجمع نمایندگان تهران در شوراها و کمیته‌های استانی

سخنگوی مجمع نمایندگان استان تهران از انتخاب ناظرین این مجمع و کمیته‌های استانی خبر داد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ علی خضریان در گفتگو با مهر، از انتخاب ناظرین مجمع نمایندگان استان تهران و کمیته‌های استانی در نشست امروز (چهارشنبه) این مجمع خبر داد و گفت: این نشست با ریاست حجت‌الاسلام سیدرضا تقوی در محل کمیسیون تلفیق با حضور اعضای مجمع برگزار شد.

وی افزود: در این نشست ناظران مجلس از بین نمایندگان استان تهران در شورای برنامه‌ریزی و توسعه، هیئت حل اختلاف و رسیدگی به شکایات، شورای معادن، شورای فرهنگ عمومی، کمیته هماهنگی اشتغال و شورای نظارت بر مدارس و مراکز آموزشی و پرورشی غیردولتی استان انتخاب شدند.

سخنگوی مجمع نمایندگان استان تهران اظهار داشت: «غلامحسین رضوانی» و «اقبال شاکری» به عنوان ناظران مجلس در شورای برنامه ریزی و توسعه استان تهران، «مهدی شریفیان» و «حسن نوروزی» به عنوان ناظران مجلس در هیئت حل اختلاف و رسیدگی به شکایات استان تهران، «فرهاد بشیری» و «مجتبی توانگر»  به عنوان ناظران مجلس در شورای معادن استان تهران، «زهره سادات لاجوردی» به عنوان ناظر مجلس در شورای فرهنگ عمومی، «روح الله ایزدخواه» به عنوان نماینده ناظر در مجلس در کمیته هماهنگی اشتغال استان و «سیدعلی یزدی خواه» به عنوان نماینده ناظر در شورای نظارت بر مدارس و مراکز آموزشی و پرورشی غیردولتی و آموزشگاه های علمی آزاد شهر تهران و استان تهران انتخاب شدند.

خضریان گفت: همچنین در این نشست تعدادی از اعضای مجمع گزارشی از دیدارهای مردمی و بازدید از مناطق و محله‌های استان و پیگیری‌های انجام شده را ارائه کردند.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
قول سخنگوی دولت برای پیگیری مسئله جابه‌جایی اموال هنرهای ملی
همسر مصطفی تاجزاده از ملاقات با او در اوین خبر داد
رفیعی: رهبر شهید اعتقاد داشتند حضور بانوان در همه عرصه‌ها بویژه عرصه علمی ضروری است
نامه قالیباف به پزشکیان برای ارائه لایحه اصلاح قانون بودجه
پیام تبریک دادستان کل کشور به امیر سرتیپ کیومرث حیدری
بازدید کمیسیون بهداشت از پژوهشگاه ملی سرطان جهاددانشگاهی
سهم ۳ درصدی مسکن از تسهیلات؛ معمای ساخت‌وساز در بن‌بست منابع بانکی
طرح نحوه برگزاری تجمعات و راهپیمایی ها به کجا رسید؟
عقدی که نه شرعی است و نه قانونی
تاکید وزیر علوم بر مشورت با شوراهای صنفی در اجرای طرح تغذیه دانشجویان
روند افزایشی سرطان روده بزرگ در کشور
ایران جنایات رژیم صهیونیستی علیه لبنان را به شدت محکوم کرد
موشک چین در هوا منفجر شد
«میدان، مذاکره، مردم؛ روایت مقاومت چند لایه مردم ایران»
کندوان و آزادراه تهران - شمال یک‌طرفه شد
ترامپ به دنبال توافق با ایران است
اصرار سپاهان برای جذب مدافع پرسپولیس
منافقین دهه شصت در لباس پهلوی
فرار ترامپ با کامیون حمل غذا!
۹ درصد ظرفیت پالایش جهان خارج از مدار / اقتصاد جهانی در انتظار شوک فرآورده‌ها
ماجرای آزمون بهداشت‌کاران دهان و دندان و چرخه ابطال مصوبات و قوانین
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top