تاریخ انتشار: یکشنبه 1399/05/05 - 13:17
کد خبر: 365049

۱۴ طرح اقتصادی در دستور مجلس قرار دارد

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی از قرار گرفتن ۱۴ طرح اقتصادی و معیشتی در اولویت نمایندگان مجلس در دوره یازدهم خبر داد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از تسنیم، حجت‌الاسلام سیدجواد حسینی‌کیا عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم با ابراز تأسف از نبود برنامه‌ریزی صحیح از سوی دولت برای حل مشکلات اقتصادی و معیشتی، گفت: امروز مردم برای رفع نیازهای اولیه‌شان دارای مشکلاتی هستند که باید برای رفع آنها اقدامات جدی صورت گیرد.

وی افزود: مجلس تلاش خواهد کرد با تسهیل قوانین و برداشتن موانع، زمینه شکوفایی و رشد اقتصادی را فراهم کند که این مسئله تا حدی بسیاری  به رفع دغدغه‌های معیشتی مردم کمک می‌کند.

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس یکی از راه‌های دولت برای جبران کسری بودجه را اخذ مالیات به روش‌های مختلف عنوان کرد و گفت:  مجلس در این باره تلاش می‌کند تا با همکاری دولت، اخذ مالیات مدیریت شود، زیرا دهک‌های پایین جامعه تحت فشار اقتصادی بسیاری هستند که نباید با اقدامات نسنجیده آسیب بیشتری به آنها وارد شود.

حجت‌الاسلام حسینی‌کیا ادامه داد: شناسایی خلاءهای قانونی در عرصه اقتصاد، به‌خصوص در حوزه صادرات، از دیگر اقداماتی است که برای رفع مشکلات اقتصادی و معیشتی مردم در دستور کار نمایندگان مجلس قرار گرفته است.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس در پایان خاطرنشان کرد: نمایندگان مجلس در دوره یازدهم، 14 طرح را برای بهبود وضع معیشتی و اقتصادی مردم، به‌خصوص اقشار کم‌درآمد و آسیب‌پذیر در تهیه کرده‌اند که در اولویت رسیدگی و بررسی قرار گرفته است.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
گروه‌های سرود به زیر ساخت‌ها می‌روند
حمله دشمن آمریکایی به یک لنج باری متعلق به اهالی سیریک در دریای عمان
تکرار تاریخ پس از ۱۶ سال
نیروهای مسلح به هرگونه تهدید پاسخ پشیمان کننده خواهند داد
دروغ‌های نتانیاهو نمی‌تواند جنایات گسترده وی را پنهان کند
هشدار امنیتی سفارت آمریکا در اردن به اتباع خود
سقف افزایش شهریه دانشگاه‌های غیردولتی بر اساس نرخ تورم تعیین می شود
تهاجم پهپادی ارتش علیه ناوگان پنجم آمریکا در بحرین
تلاش ترامپ برای دور زدن دموکرات‌ها
«دیپلماسی اجبار»؛ آمریکا بار دیگر میز مذاکره را منفجر کرد
۲ فروند کشتی متخلف در تنگه هرمز مورد اصابت قرار گرفت
داروی دیابت خطر سرطان سینه را ۳۰ درصد کاهش می دهد
جنگنده F۱۶ دشمن متواری شد
تنگه هرمز به‌طور کامل مسدود شد
محل استقرار جنگنده‌های آمریکایی منهدم شد
تنگه مقدس هرمز را ناامن می‌کنید؟! منطقه را برایتان جهنم می‌کنیم!
معمای بی‌پاسخ «از کرخه تا راین» / پس از جنجال حذف سکانس تشییع امام خمینی(ره)، نسخه کامل فیلم به پلتفرم‌ها بازگشت
 ۱۱ سوال فنی ناظر به متن توافق احتمالی ایران و آمریکا
حذف روشنفکران تراز انقلاب اسلامی 
آتش سوزی انبار کالا حوالی میدان قیام در منطقه ۱۲ تهران
ادامه تجاوزات رژیم صهیونیستی به مناطق جنوبی لبنان
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top