تاریخ انتشار: دوشنبه 1399/05/06 - 16:55
کد خبر: 365220

زیباکلام از سال ۵۲ فقط با مارکسیست‌ها کار می‌کرد

عباس سلیمی نمین در واکنش به سخنان زیباکلام گفت: زیباکلام و حسین باقرزاده که نماینده سازمان بود، در انگلیس بودند. زیباکلام در سال 52 مارکسیست شد و در واقع هر دو یک سرنوشت پیدا کردند و بعد از فاصله کوتاهی هر دو لیبرال شدند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نثل از فارس؛ روز یکشنبه، روزنامه «شرق» مطلبی با عنوان «واکنش زیباکلام به یادداشت اخیر ‌سلیمی‌نمین؛ دلیل نفرتش روایتم از رضاشاه است» منتشر کرد که با واکنش عباس سلیمی‌نمین مواجه شد. سلیمی‌نمین پنجشنبه گذشته در روزنامه سازندگی در یادداشتی موضوعاتی را علیه صادق زیباکلام مطرح کرده بود که او نیز در مطلبی که در روزنامه «شرق» منتشر شد، به آنها پاسخ داد. حالا سلیمی‌نمین با «شرق» درباره مسائل پیش‌آمده دراین‌باره گفت‌وگو کرده که مهمترین بخش‌های آن را در ادامه می‌خوانید.

- هیچ محققی در عرصه پژوهش با نفرت عمل نمی‌کند و اگر این‌گونه رفتار کند، خود را خراب کرده است. نفرت باعث کوری آدم شده و طبیعتا نمی‌تواند یک بحث محققانه را مطرح کند.

- بحثی در روزنامه سازندگی مطرح شده و ایشان (صادق زیباکلام) اتهاماتی را به امام خمینی(ره) زده‌اند که جعل تاریخ بوده است، من هم در همان روزنامه پاسخ ایشان را دادم و مسئولان روزنامه هم اعلام کردند که بحث شما مستدل است.

- اگر او می‌خواهد ثابت کند که من با ایشان دشمنی دارم، باید در همان روزنامه ثابت می‌کرد که سندهای من غلط است.

-علی‌القاعده آقای زیباکلام نیز باید به روزنامه سازندگی پاسخ می‌دادند، من تعجب می‌کنم که چرا روزنامه «شرق» وارد این موضوع شده است.

- آقای زیباکلام آمده در روزنامه دیگری حرف دیگری می‌زند که خوانندگان روزنامه سازندگی متوجه نشوند که او چه گفته است.

- ایشان در آن قضیه جعل تاریخ کرده‌اند، روند مارکسیست‌شدن سازمان از سال 52 و در نشست کرج شروع شد و آنها این موضوع را رسما در سال 54 اعلام کردند.

- سازمان از سال 52 رسما مطالعات مارکسیستی و حذف مطالعات دینی را در دستور کار خود قرار داد که با اعتراض زیاد نیروها مواجه شد.

زیباکلام فقط با مارکسیست‌ها کار می‌کرد

- توافقی بین چریک‌های فدایی خلق و مجاهدین خلق صورت گرفت و چریک‌های فدایی به مجاهدین پیشنهاد داد که مطالعات مارکسیتی را در دستور کار سازمان قرار دهید و ما هم متقابلا مطالعات اسلامی را دستور کار قرار می‌دهیم. سازمان، این کار را کرد اما چریک‌های فدایی خلق چنین نکردند و فریبکارانه رفتار کردند و هرگز آموزش‌های مارکسیستی را حذف نکردند و هرگز متون اسلامی را در سازمان خود به بحث نگذاشتند. این اقدامات از سال 52 شروع شد. آقای زیبا‌کلام از همان سال در برادفورد ارتباطات خود را با بچه‌های مسلمان قطع کرد و فقط با مارکسیست‌ها کار می‌کرد.

- همین الان همه نیروهایی که در برادفورد زندگی می‌کردند، حی و حاضر هستند و می‌توانند شهادت دهند و اگر خواستید اسامی آنها را عنوان می‌کنم.

- آقای زیباکلام در اینجا دروغ می‌گوید؛ اولین باری که مارکسیست‌شدن او عنوان شد، در مجله «چشم‌انداز ایران» در بیشتر از 15 سال پیش بود و این موضوع قبل از بحث‌های بدون سندی است که او درباره رضاخان مطرح می‌کند.

زیباکلام و حسن باقرزاده خیلی زود لیبرال شدند

- ایشان و آقای حسین باقرزاده که نماینده سازمان بود، در انگلیس بودند و آقای زیباکلام در سال 52 مارکسیست شدند و در واقع هر دو یک سرنوشت پیدا کردند و بعد از فاصله کوتاهی از مارکسیست‌شدنشان، هر دو لیبرال شدند.

- آقای باقر‌زاده در همان‌جا مجله «ایرانشهر» را منتشر کرد و مواضع لیبرالی پیدا کرد و درباره آقای زیباکلام نیز همین روند را شاهد هستیم.

- وقتی این بحث در مجله چشم‌انداز ایران مطرح شد، آقای زیباکلام هیچ جوابیه‌ای برای آن نداشت و آن را تکذیب نکرد.

- آقای زیباکلام نیز به جرم ارتباط با سازمان بعد از بازگشت به ایران دستگیر شد. حال این بحث‌ها چه ربطی به رضاخان دارد را متوجه نمی‌شوم.

- چطور ایشان به آقای موسوی‌خویینی‌ها نسبت دروغ می‌دهد اما نمی‌گوید که نسبت به ایشان نفرت دارد؟

- حرف‌های من در روزنامه سازندگی بحث‌های تاریخی و مستند است که خوشبختانه حاج حسن‌آقای خمینی هم آن را خوانده بودند و با من تماس گرفتند و گفتند بسیار مطلب محترمانه و دقیقی از لحاظ تاریخی است و در سایت جماران نیز آن را منتشر کردند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
خواسته بخش زیادی از مردم، انتقام خون رهبر شهید است
رهبری بر اساس تعهد رئیس‌جمهور اجازه تفاهم را صادر کردند / امروز دستاورد عملی این تفاهم برای ملت چیست؟
سراب‌نامه اسلام‌آباد به هیچ آبی نمی‌رساند
نهاد متولی امنیت، تماشاچی و منفعل است
مدیریت جدید تنگه هرمز» سرمایه ملی ایران است
حضور حداد عادل در کنار مزار رهبر شهید و خانواده ایشان
تلفیق شعارهای سیاسی با باورهای مذهبی در مراسم تشییع قائد شهید امت
خشم آمریکا از مراسم تشییع در عراق
تداوم حملات رژیم صهیونیستی به مناطق مختلف جنوب لبنان
دبیرکل فدراسیون فوتبال برکنار شد
حضور در برنامه ماهواره‌ای جنجالی کار دست فیروز کریمی داد!
پل ریلی آق‌قلا ۲۴ ساعت پس از حمله دشمن به مدار خدمت بازگشت
فرایند ثبت نام حج تمتع ۱۴۰۶ اعلام شد
پرداخت حقوق به خانواده شهدای جنگ رمضان ابلاغ شد
بدرقه‌ میلیونی قائد شهید امت، لرزه بر اندام قاتلان مردم ایران انداخت
آزادی بیان به سبک آمریکایی
ادعای ورود ۱۰ فروند هواپیمای عربستان به ناوگان هوایی کشور کذب است
انتقام خواست ملّت ما است و به‌طور حتمی باید صورت بگیرد
لیست مازاد پرسپولیس مشخص شد
اروپا احتمالا با پرداخت عوارض در تنگه هرمز موافقت می کند
ملت عراق ثابت کرد راه امام خامنه‌ای را دنبال می کند
اعضای شورای مرکزی سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی منصوب شدند
کسب مقام نخست تیم ملی المپیاد ریاضی ظرفیت بالای جامعه علمی ایران را به نمایش گذاشت
برنامه سرویس‌های دانشجویی دانشگاه شهیدبهشتی در ایام فرجه امتحانات
ضرورت ساماندهی جذب دانشجویان بین‌الملل و توسعه آموزش‌های آزاد
یک استاد دانشگاه: خودباوری علمی شرط تبدیل دانشگاه به پیشران پیشرفت کشور است
دانشگاه شیکاگو علیه هوش مصنوعی
پارک‌های فناوری سنتی به پارک‌های سرمایه‌سازی تغییر ماموریت می‌دهند/ایجاد حساب سرمایه‌ساز
تفویض بخشی از خدمات صندوق نوآوری به پارک‌های علم و فناوری
شبکه‌سازی انجمن‌های علمی دانشجویی، کلید حل مسائل کشور است
ضرورت ساماندهی جذب دانشجویان بین‌الملل در دانشگاه امیرکبیر
تسهیل اسکان دانشجویان کارشناسی و تمدید مهلت ثبت‌نام خوابگاه تابستان
آغاز انتخاب واحد ترم تابستان دانشگاه پیام نور از ۲۲ تیر
شرایط پذیرش دانشجوی بین‌المللی غیربورسیه در دانشگاه علامه اعلام شد
پیام تبریک معاون علمی برای قهرمانی تیم ملی المپیاد ریاضی ایران در چین
آزمون ارتقاء دستیاران تخصصی دندانپزشکی ۱۹ شهریور برگزار می شود
دعوت‌شدگان مصاحبه دکتری استادمحور دانشگاه تربیت مدرس مشخص شدند
دانشجویان دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی برای زائرین رهبر شهید سنگ تمام گذاشتند / اسکان و اطعام بیش از هزار زائر از هفت استان کشور
برپایی موکب «فدا» توسط فعالان اقتصاد دیجیتال در تشییع رهبر شهید
تعیین زمان امتحانات نهایی و کنکور در اختیار مراجع اجرایی است
اتصال هدفمند نخبگان به نیازهای ملی و صنعتی؛ رویکرد جدید بنیاد ملی نخبگان
برگزاری امتحانات پایان ترم دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد از ۲۰ تیر به‌صورت «حضوری»
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top