تاریخ انتشار: چهارشنبه 1399/05/08 - 11:07
کد خبر: 365442

با انتشار نامه بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی صورت گرفت؛

ابهام در عضویت دختر روحانی به عنوان عضو هیئت علمی یک دانشگاه

ابهام در عضویت دختر روحانی به عنوان عضو هیئت علمی یک دانشگاه

حدود 45 روز پیش برخی مطلعین از مسائل دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در تماس با این رسانه اعلام کردند که ظاهراً برخی مسئولان دانشگاه بنا دارند مریم روحانی دختر حجت‌الاسلام حسن روحانی رئیس‌جمهور را به عنوان عضو هیئت علمی گروه مهندسی بافت و علوم سلولی کاربردی این دانشگاه به خدمت بگیرند اما این مسئله مورد اعتراض برخی از مسئولان است.

به گزارش خبرنگار «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ روز گذشته خبرنگاری تسنیم با انتشار گزارشی مدعی شد  نام دختر حجت‌الاسلام روحانی رئیس‌جمهور به عنوان عضو جدید هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی درج شده؛ اما مسئولان این دانشگاه از توضیح برای شفاف‌سازی راجع به این موضوع طفره می‌روند.

در این گزارش به استناد تصاویری ادعا شده بود "حدود 45 روز پیش برخی مطلعین از مسائل دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در تماس با این رسانه اعلام کردند که ظاهراً برخی مسئولان دانشگاه بنا دارند مریم روحانی دختر حجت‌الاسلام حسن روحانی رئیس‌جمهور را به عنوان عضو هیئت علمی گروه مهندسی بافت و علوم سلولی کاربردی این دانشگاه به خدمت بگیرند اما این مسئله مورد اعتراض برخی از مسئولان است". در ادامه این گزارش تاکید شده "مراجعه به سایت دانشگاه در آن زمان نشان می‌دهد که چنین اتفاقی رخ نداده است و هنوز خانم مریم روحانی عضو هیئت علمی این دانشگاه محسوب نمی‌شود."

ابهام در عضویت دختر روحانی به عنوان عضو هیئت علمی یک دانشگاه

حالا بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، در نامه ای به زالی، رئیس این دانشگاه، خواستار شفاف سازی پرونده مریم روحانی، فرزند رئیس جمهور در جذب هیئت علمی این دانشگاه شد.

متن نامه به شرح زیر است:
«استاد ارجمند جناب آقای دکتر زالی
رئیس محترم دانشگاه
سلام علیکم

ابهام در عضویت دختر روحانی به عنوان عضو هیئت علمی یک دانشگاه

با صلوات بر محمد (ص) و آل پاکش، ضمن تشکر از زحمات جنابعالی در عرصه مقابله با کرونا، احتراماً با توجه به شایعات و شائبه‌هایی که در خصوص انتخاب خانم دکتر مریم روحانی، فرزند ریاست محترم جمهوری، به عنوان عضو هیئت علمی گروه مهندسی بافت و علوم سلولی کاربردی دانشکده فناوری‌های نوین پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، بدون طی شدن روال قانونی ایجاد شده است، من جمله عدم درخواست گروه مربوطه و تأیید رئیس دانشکده و نیز عدم ارتباط رشته تحصیلی ایشان (بیوتکنولوژی پزشکی) با گروه مذبور، از جنابعالی به عنوان رئیس دانشگاه و رئیس هیئت اجرایی جذب دانشگاه، تقاضا می‌گردد همچون همیشه که دأب جنابعالی بر شفافیت بودن است، در این خصوص روشنگری‌های لازم را مبذول فرمایید.

بسیج دانشجویی طبق وظیفه شرعی خود مبنی بر عدالتخواهی در حیطه آموزش، مطالبه‌گری در این موضوع را تا حصول نتیجه ادامه خواهد داد.

پیشاپیش از توجه جنابعالی متشکریم؛ و من الله التوفیق
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
شرایط گمرکی واردات و صادرات طی ۳ ماه آینده اعلام شد
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون وکالت ۱۴۰۵ کانون های وکلا تا ۱۱ مهر ماه
سخنگوی ارتش: آمریکا در منطقه مستأصل شده است/ پایگاه‌های آمریکایی دیگر قابل بازسازی نیستند
تأمین مستمر سوخت نیروگاه‌ها شرط اصلی عبور از فصل سرد سال
دانشگاه علم و فرهنگ در شاخص‌های نوآوری سایمگو بین ۱۰ دانشگاه برتر کشور است
مهلت ثبت‌نام در آزمون پذیرش متقاضیان پروانه کارآموزی وکالت تمدید شد
بنزین سوپر وارداتی ۱۱۱ هزار تومان معامله شد
گروسی: در حال حاضر گفتگوهای تمام عیاری میان ایران و آمریکا وجود ندارد
«گردهمایی دختران ایران» نماد حضور پرشور دانشجویان است
هشدار مدودف نسبت به رسیدن خطر وقوع جنگ جهانی به بالاترین سطح
پزشکیان: از ارائه برنامه‌ اصلاح الگوی مصرف برای تنظیم مقررات و قیمت‌گذاری استقبال می‌کنیم
دانشجویان انقلابی اجازه ایجاد فضای رادیکال در دانشگاه علامه را ندادند
کار دانشجویی با مهارت خودت در آویدگرد؛ تدریس آنلاین، کارگاه انجمن علمی و شب بازی
راهنمای انتخاب کالای خواب برای اتاق خواب مدرن
برند ساعت تیسوت
کتاب‌های الکترونیکی علوم غریبه؛ نگاهی به تاریخ، فرهنگ و متون کهن
اشتباهات رایج در خرید فالوور واقعی اینستاگرام
آموزش ترید؛ ۱۰ مهارت ضروری از شناخت بازار تا اجرای اولین معامله
عوامل آشوب‌طلب دانشگاه علامه شناسایی شدند/ ریاست دانشگاه و وزیر علوم در قبال لیدرهای آشوب‌طلب اقدام کنند
رئیس موسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام منصوب شد
پنج عضو هیئت علمی دانشگاه بجنورد در لیست ۵ درصد برتر دانشمندان جهان
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top