تاریخ انتشار: شنبه 1399/05/11 - 10:33
کد خبر: 365681

رئیس‌ دفتر رئیس‌جمهور: کسانی‌که درس نخوانده‌اند دنبال تعویق هستند!

رئیس دفتر رئیس جمهور گفت: داوطلبانی که کمتر مطالعه کرده‌اند و به دنبال یک فرصت برای افزایش مطالعات خود هستند، تأخیر در برگزاری آزمون سراسری را مطالبه می‌کنند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از دانشجو، محمود واعظی، رئیس دفتر رئیس جمهور گفت: قرار است آزمون سراسری با رعایت تمام دستورالعمل‌های بهداشتی برگزار شود.

رئیس دفتر رئیس‌جمهور در خصوص آخرین وضعیت برگزاری آزمون سراسری افزود: در خصوص برگزاری آزمون سراسری بحث‌های مختلفی صورت گرفته است، پیش‌بینی سازمان بهداشت جهانی و وزرای بهداشت جهان و متخصصان نشان می‌دهد، در پاییز امسال آنفلوآنزا و کرونا با هم وجود داشته باشد، ما خود را برای یک شرایط سخت‌تر در پاییز آماده می‌کنیم و اگر فکر می‌کردیم که وضعیت ما طی یکی دو ماه آینده بهتر از امروز می‌شود، آزمون سراسری را ممکن بود به تأخیر بیندازیم.

رئیس دفتر رئیس جمهور تصریح کرد: زمان آزمون را چندبار به تأخیر انداخته‌ایم، اما وضعیت بهتر نشده است.

وی با اشاره به اینکه گروهی از داوطلبان که آمادگی برگزاری کنکور را دارند، دولت و وزارت علوم را تحت فشار قرار می‌دهند تا آزمون برگزار شود؛ بیان کرد: گروه دوم نیز داوطلبانی هستند که کمتر مطالعه کرده‌اند و دنبال یک فرصتی هستند که مطالعات خود را بیشتر کنند و خواهان تأخیر در برگزاری آزمون سراسری هستند.

واعظی ادامه داد: چند بار آزمون را به تأخیر انداخته‌ایم، اما این بار کاری که وزارت بهداشت انجام داد، کاری فوق‌العاده بود، به این معنا که دستورالعمل‌های بهداشتی را رعایت کرد و به‌جای برگزاری آزمون همانند همه‌ساله، کنکور به‌جای دو روز در چهار روز برگزار می‌شود، همچنین تمام محل برگزاری آزمون ضدعفونی می‌شود و فاصله قرار گرفتن صندلی‌ها بیشتر از یک متر و بیست سانت خواهد بود و در ورودی‌ها و خروجی‌ها در محل برگزاری آزمون تجمع ایجاد نخواهد شد.

رئیس دفتر رئیس جمهوردر پایان خاطر نشان کرد: تمام داوطلبان کنکور همانند فرزندان دولت، وزارت علوم و وزارت بهداشت هستند و در خصوص سلامتی آن‌ها هم نگرانیم و به همین منظور با رعایت تمام پروتکل‌های بهداشتی آزمون سراسری برگزار می‌شود.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
عکس | ترامپ و ناوهایش، خامنه‌ای و بسیجی‌هایش
فیلم | خونریزی چشم یکی از دانشجویان، در ناآرامی‌های امروز دانشگاه تهران
فیلم | پرتاب سنگ به طرف دانشجویان امیرکبیر
فیلم | پرتاب سنگ به سمت دانشجویان دانشگاه شریف
دشمن دانشگاه مجازی می‌خواهد؛ ما نمی‌گذاریم
بیانیه بسیج دانشجویی دانشگاه شریف پیرامون اتفاقات روز گذشته
هشدار کمیته انضباطی دانشگاه علم و صنعت به دانشجویان درباره هنجارشکنی
نتایج پذیرش بدون آزمون دانشگاه آزاد در دو مقطع تحصیلی منتشر شد
رشد آرام قیمت طلا و سکه در بازار تهران
دبیران کارگروه‌های تخصصی کمیسیون بررسی علمی اعتراضات منصوب شدند
جزئیات و شرایط شرکت در هجدهمین المپیاد علمی علوم پزشکی دانشگاه آزاد
برخورد با منتشرکنندگان فیلم‌های تحریف‌شده از دانش‌آموزان برخی مدارس
اگر اعتراضات دانشجویی به خشونت منجر شود، از دانشجو حمایت نمی‌کنیم
‌شهادت ۲۲ دانش‌آموز در اغتشاشات اخیر
جزئیات اسکان دانشجویان دکتری وزارت بهداشت تربیت مدرس در خوابگاه
آزادی ۴ دانشجوی دانشگاه شهید بهشتی با پیگیری رئیس دانشگاه
آغاز ثبت نام جذب اعضای هیئت علمی دانشگاه آزاد
سهراب بختیاری زاده سرمربی تیم فوتبال استقلال شد + عکس
گفت‌وگوی گروسی و عراقچی درباره مذاکرات ایران و آمریکا
هوای تهران از ابتدای سال فقط ۶ روز پاک بوده است
تسهیلات رفاهی دستیاران پزشکی در ۱۴۰۵
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top