تاریخ انتشار: یکشنبه 1399/05/12 - 16:52
کد خبر: 365870

لغو مجدد مجوز ‌پروازهای ایران و افغانستان به ترکیه

دبیر انجمن شرکت‌های هواپیمایی گفت: کشور ترکیه ساعتی پیش مجددا اعلام کرد پروازهای کشورهای ایران و افغانستان تا اول سپتامبر 2020 به این کشور ممنوع است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ مقصود اسعدی سامانی در گفت‌وگو با فارس، اظهار داشت: با آنکه امروز مقرر شده بود از 14 مرداد مجددا پرواز شرکت‌های هواپیمایی ایرانی به ترکیه برقرار شود، ساعتی پیش کشور ترکیه به ما اعلام کرد که پروازهای ایران و افغانستان به این کشور تا‌ اول سپتامبر 2020 (11 شهریور 99) ممنوع است.

وی ادامه داد: کشور ترکیه جلوگیری از شیوع ‌بیماری کرونا را عامل این لغو مجوز پروازی اعلام کرده است.

اسعدی سامانی گفت: طبق اعلام کشور ترکیه لغو مجوز پروازهای ایران و افغانستان به ترکیه، به درخواست وزارت بهداشت و وزارت امور خارجه ترکیه انجام شده است.

روز 29 تیرماه امسال بود که دبیر انجمن شرکت‌های هواپیمایی به فارس گفت: شب گذشته (28 تیرماه)، کشور ترکیه اعلام کرد که از ساعت صفر بامداد 29 تیرماه پروازهای ایران و افغانستان اجازه ورود به ترکیه را ندارند، پیش از این برنامه‌ریزی شده بود که پروازهای ترکیش ایرلاین به شهرهای ما بیاید همچنین پروازهای شرکت‌های هواپیمایی داخلی به ترکیه انجام شود اما ترکیه با صدور این پیام، اجازه انجام پرواز از ایران و افغانستان به ترکیه را صادر نکرد.

پس از این موضوع، امروز 12 مرداد، بود که مقصود اسعدی سامانی به فارس گفت:‌ با اعلام کشور ترکیه، پروازهای شرکت‌های هواپیمایی ایرانی به ترکیه از روز سه‌شنبه 14 مرداد برقرار می‌شود اما در این پروازها فقط مسافرانی که «اقامت دائم» و «تابعیت» ترکیه را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ دارند امکان سفر به ترکیه دارند.

به گفته وی پروازهای ترکیه که پیش از این طبق مصوبه کشور ترکیه متوقف شده بود، از روز سه شنبه 14 مرداد برای شرکت‌های هواپیمایی داخلی مجددا برقرار خواهد شد و شرکت ماهان اولین‌ پرواز را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ انجام خواهد داد، البته کشور ترکیه اعلام کرده است که فقط مسافرانی که «اقامت دائم» ترکیه را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ دارند و «تابعیت این کشور» را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ دارند، امکان تردد به ترکیه برای آنها وجود دارد.

بنابراین گزارش بعد از ظهر امروز مجددا مجوز پرواز شرکت‌های هواپیمایی ایرانی و افغانستانی به ترکیه لغو شد.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
شرایط گمرکی واردات و صادرات طی ۳ ماه آینده اعلام شد
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون وکالت ۱۴۰۵ کانون های وکلا تا ۱۱ مهر ماه
سخنگوی ارتش: آمریکا در منطقه مستأصل شده است/ پایگاه‌های آمریکایی دیگر قابل بازسازی نیستند
تأمین مستمر سوخت نیروگاه‌ها شرط اصلی عبور از فصل سرد سال
دانشگاه علم و فرهنگ در شاخص‌های نوآوری سایمگو بین ۱۰ دانشگاه برتر کشور است
مهلت ثبت‌نام در آزمون پذیرش متقاضیان پروانه کارآموزی وکالت تمدید شد
بنزین سوپر وارداتی ۱۱۱ هزار تومان معامله شد
گروسی: در حال حاضر گفتگوهای تمام عیاری میان ایران و آمریکا وجود ندارد
«گردهمایی دختران ایران» نماد حضور پرشور دانشجویان است
هشدار مدودف نسبت به رسیدن خطر وقوع جنگ جهانی به بالاترین سطح
پزشکیان: از ارائه برنامه‌ اصلاح الگوی مصرف برای تنظیم مقررات و قیمت‌گذاری استقبال می‌کنیم
دانشجویان انقلابی اجازه ایجاد فضای رادیکال در دانشگاه علامه را ندادند
کار دانشجویی با مهارت خودت در آویدگرد؛ تدریس آنلاین، کارگاه انجمن علمی و شب بازی
راهنمای انتخاب کالای خواب برای اتاق خواب مدرن
برند ساعت تیسوت
کتاب‌های الکترونیکی علوم غریبه؛ نگاهی به تاریخ، فرهنگ و متون کهن
اشتباهات رایج در خرید فالوور واقعی اینستاگرام
آموزش ترید؛ ۱۰ مهارت ضروری از شناخت بازار تا اجرای اولین معامله
عوامل آشوب‌طلب دانشگاه علامه شناسایی شدند/ ریاست دانشگاه و وزیر علوم در قبال لیدرهای آشوب‌طلب اقدام کنند
رئیس موسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام منصوب شد
پنج عضو هیئت علمی دانشگاه بجنورد در لیست ۵ درصد برتر دانشمندان جهان
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top