تاریخ انتشار: شنبه 1399/05/25 - 08:57
کد خبر: 367137

واعظی آینده برجام را پیش‌بینی کرد!

رئیس دفتر رئیس‌جمهور گفت: قطعا آمریکا در قطعنامه جدید موفق نخواهد بود به این علت که برخی از کشورها مثل روسیه و چین که برای برجام زحمت کشیدند حاضر نیستند، برجام به راحتی توسط رویکرد خصمانه آمریکا از بین رود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» محمود واعظی، رئیس دفتر رییس جمهور در رابطه با تلاش آمریکا برای نقض قطعنامه ۲۲۳۱ و واکنش دولت گفت: این اقدام آمریکا اتفاق جدیدی نیست، آمریکا از زمانی که ترامپ بر سر کارآمد همواره این هدف را دنبال می کرد. آمریکا در مرحله اول به هدف خود نرسید مجبور به خروج از برجام شد، ترامپ فکر می کرد اگر از برجام خارج شود بهتر می‌تواند علیه برجام و برای نابودی این توافق هسته ای کار کند. رییس جمهور آمریکا از اردیبهشت ۹۷ تا به امروز هر کاری توانست انجام داد چه در بعد اقتصادی، چه در بعد امنیتی، چه در بعد اجتماعی و طبقاتی و جنگ روانی و خوشبختانه موفق هم نبود و دنیا هم با او، همکاری نکرد.

او ادامه داد: قطعنامه هفته گذشته که به آن خیلی امید داشتند و افراد خود را به کشورهای مختلف برای حمایت فرستادند اصلا رای نیاورد و طبق گفته خودشان، دو نفر از ۱۵ نفر به آن پیوستند و در روز سه شنبه بیست و یکم مرداد ماه، قطعنامه قبلی را پس گرفته و قطعنامه دیگری را پیشنهاد دادند. باید تلاش کنیم این قطعنامه جدید هم به سرنوشت قبلی دچار شود. قطعنامه جدید مقداری ماهیتش با قطعنامه قبلی از نظر انشا و ظاهر متفاوت است.

رئیس دفتر رییس جمهور بیان کرد: اکنون که آمریکا با تحریم نتوانسته به اهداف خود برسد و تحریم ها کارایی لازم را از دست داده و آنها هم اهداف خود را از دست دادند، دست به کارهای دیگری می زنند که صحنه بازی را عوض کنند. قطعا آمریکا در قطعنامه جدید هم موفق نخواهد بود به این علت که برخی از کشورها مثل روسیه و چین که برای برجام زحمت کشیدند حاضر نیستند، برجام به راحتی توسط رویکرد خصمانه آمریکا از بین برود.

واعظی در پایان افزود: وزارت خارجه خوب کار می‌کند، البته تلاش هم می‌کند و هماهنگی‌اش با ۴+۱ خوب است. امیدواریم همانند گذشته آمریکا با شکست مواجه شود.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
حذف خاموش از سفره کالابرگ/یک میلیون خانوار پشت خط کالابرگ
از حماسه تا زندگی؛ روایت‌های سینمای مقاومت
جمهوری‌خواهان در برابر ترامپ / اول آمریکا یا اول اسرائیل؟
انتقاد عضو اتاق بازرگانی از اقامت خانواده مدیرعامل شستا‌ در خارج از کشور
کنایه فعال اصلاح طلب به توهین دایی و فردوسی پور به سرود ملی ایران
فیلم | روایت سعید جلیلی از چگونگی تغییر ادبیات دشمن نسبت به قدرت ایران در تنگه هرمز
آتش سوزی دو فروند نفتکش در تنگه هرمز 
آژانس بین‌المللی انرژی: ذخایر گاز اروپا در پایین‌ترین سطح از ۲۰۱۳ است
 دهک‌بندی معیار دقیقی برای حذف کالابرگ نیست/ دولت منابع حمایتی را به نیازمندان واقعی اختصاص دهد
محدودیت ساخت‌وساز توسط دولت؛ نسخه‌ای برای تبدیل تهران به شهر ثروتمندان
از خودسوزی یک دانشجو تا اعتراض به جلسات نمایشی وزیر علوم 
دست پُر از مسکو، پاسخ به «نمی‌شود»
۱۰.۵ میلیارد یورو ارز به کشور بازگشت
بانک مرکزی مسئولیت گرانی ارز ۴۵۰۰ کالا را نپذیرفت
روبیو در فکر فرار از دولت ترامپ
رأی تاریخی آمریکایی‌ها به دموکرات‌ها؛ ۶۶ میلیون رای!
فیلم | برنی سندرز: باید بودجه اسرائیل را قطع کنیم!
فیلم | سرلشکر رضایی: ایران گاز روسیه را به کشورهای اطراف خواهد فروخت
انتقاد تند عضو کمیسیون امنیت ملی از حقوق‌های نجومی برخی از مسئولان
فیلم | لحظاتی منتشر نشده از دیدارهای صمیمانه خانواده‌های معظم شهدا با رهبر شهید انقلاب
نوبت تسویه‌حساب با معمار جنگ/هگزث در آستانه استیضاح
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top