تاریخ انتشار: دوشنبه 1399/05/27 - 00:59
کد خبر: 367373

تیم بازیکن اسبق استقلال به لیگ برتر صعود کرد

کاپیتان تیم آلومینوم اراک معتقد است رقابت‌های لیگ برتر تفاوت زیادی با لیگ یک دارد و از حالا باید به فکر تدارکات مناسب برای حضور خوب در آن رقابت‌ها باشیم.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» ورزش سه، میثم مجیدی بازیکن اسبق تیم فوتبال استقلال و کاپیتان بومی آلومینیوم اراک پس از پایان بازی و صعود به سطح اول فوتبال ایران گفت: «خدا را صد هزار مرتبه شکر می‌کنم که پس از 18 سال این مردم صاحب یک تیم لیگ برتری شدند.

در این شهر امکانات چندانی وجود ندارد و واقعا مردم اراک دل خوشی جز این تیم ندارند و باز هم خدا را شاکرم که باوجود این بیماری کرونا، زمین و زمان دست به دست هم داد تا این موفقیت را برای این مردم که به این شکل حمایتمان می‌کنند رقم بزنیم. واقعا این پیروزی دقیقه نودی مبارکشان باشد و دست تک تک آنها را می‌بوسم.»

وی در ادامه با اشاره به حضور در لیگ برترعنوان داشت: «قطعا لیگ برتر با رقابت‌های لیگ یک تفاوت دارد و از حالا باید خودمان را آماده حضور در این مسابقات کنیم که خدای‌نکرده آسانسور نباشیم.»

میثم مجیدی در ادامه در پاسخ به این سوال که آیا این بهترین خاطر دوران ورزشی ات است اظهارداشت: «درواقع بعد از حضور در تیم ملی باید بگویم این بهترین حسی است که تابه‌حال تجربه می‌کردم. این را هم باید بگویم که از زمانی که به جمع آلومینیوم اضافه شدم تنها یک هدف داشتم که آن‌هم صعود بود اما با این حال صحبت‌های حاشیه‌ای زیادی را در باره من مطرح کردند که حالا وقتی خوشحالی این مردم را می‌بینم باید بگویم خستگی این فصل سخت از تنم درآمده است.»

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
بسیج دانشجویی دانشگاه تربیت مدرس: ایران را با یمن مقایسه نکنید!
ذخایر نفت رو به اتمام است/ هزینه‌های زندگی در انگلیس بالا رفت
تصاویری از رزمایش بزرگ ۳۱۳ هزار نفری جانفدای ایران در روز جمعه ۲۷ شهریور
صحن دانشگاه را به سنگرِ بعثت تبدیل می‌کنیم
فیلم | شعرخوانی: دلتنگ مشهدیم و پریشان کربلا...
ایجاد فضای بی‌نظمی و بروز تنش‌های احتمالی در محیط دانشگاه، پیامد مستقیمِ سیاست‌های تجملی و عدم برخورد قاطع با جریان‌های انحرافی است
تصاویری از آیت الله سید مجتبی خامنه ای دو سال پیش که به عیادت مجروحان پیجری در بیمارستان های تهران رفتند
رفع موانع تولید و ساماندهی تجارت؛ محورهای قانون جدید کشاورزی
جنگ اقتصادی نیازمند ستاد مشترک و دیپلماسی فعال است
 دویست شب قدرت‌نمایی «ما»
فیلم | جنگ با ایران، وضعیت ذخایر نفت آمریکا را به شرایط بحرانی رسانده است
پشت پرده اتاق پیام‌رسانی ترامپ
تهران، میدان انقلاب، شب ۲۰۰ ام
برق در المان، بحران هزینه زندگی در انگلیس و کاهش رشد اقتصادی در ژاپن
مسئولیت سهل‌انگاری در امنیت دانشگاه بر دوش شماست
فیلم | بلاگردان ایران، حضرت آقا، خداحافظ...
خیابان محل آفرینش یک ملت متحد
رفتارهای متناقض آمریکا تغییر دکترین هسته‌ای ایران را توجیه‌پذیر می کند
پنج عامل خاموش فروپاشی خانواده؛ از خودخواهی تا توقعات نابجا
ایران در مسیر دو انقلاب!
نتایج نهایی آزمون‌ها پس از رسیدگی به اعتراض‌ها در سامانه «بینا» قابل مشاهده است
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top