تاریخ انتشار: دوشنبه 1399/05/27 - 01:42
کد خبر: 367380

جزئیات میهمانی دانشجویان پزشکی جهت گذراندن کارآموزی و کارورزی

امکان ثبت نام دانشجویان پزشکی جهت گذراندن واحدهای کارآموزی و کارورزی ترم آینده در دانشگاه های استان محل سکونت به صورت میهمان فراهم شد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مهر، با توجه به تداوم وضعیت موجود در کشور در خصوص مقابله با همه گیری کرونا، معاونت آموزشی وزارت بهداشت، درمان و آموزشی پزشکی علاوه بر فرایند «مهمانی و انتقال» معمول، امکان میهمانی دانشجویان مذکور در دانشگاه های استان محل سکونت به جای دانشگاه محل تحصیل (منوط به تایید دانشگاه مبدا و مقصد)، برای نیمسال اول تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹ فراهم شد.

این تصمیم به جهت ایجاد ساز و کارهایی برای به حداقل رسانیدن ترددهای بین استانی و حتی المقدور تسهیل میهمانی دانشجویان در دوره های کارآموزی و کارورزی اتخاذ شده است.

دانشجویان پزشکی می توانند برای ثبت میهمانی واحدهای کارآموزی و کارورزی ترم آینده در دانشگاه های استان محل سکونت خود از طریق سامانه میهمانی و انتقال اقدام کنند.

این امکان برای دانشجویان پزشکی از روز شنبه ۲۵ مرداد ۹۹ فراهم شده است و دانشجویان تا روز جمعه ۳۱ مرداد ۹۹ فرصت دارند درخواست خود را ثبت کنند. با توجه به محدودیت زمانی این دوره قابل تمدید نخواهد بود.

دانشگاه‌های علوم پزشکی مبداء و مقصد با توجه به شرایط و ظرفیت‏ های آموزشی موجود، در بازه زمانی اول تا دهم شهریورماه ۹۹ نسبت به بررسی و اعلام نظر در خصوص درخواست‌های دانشجویان در سامانه اقدام کنند.

دانشجویان متقاضی میهمانی باید به موارد اعلام شده توجه کنند.

ثبت درخواست برای مهمانی واحدهای کارآموزی و کارورزی، به منزله قطعی بودن میهمانی نبوده و منوط به اعلام نظر و تایید دانشگاههای مبدا و مقصد است، لذا ثبت درخواست در این سامانه هیچ گونه حقی برای متقاضی ایجاد نخواهد کرد.

دانشگاه های مقصد هیچگونه الزامی برای اسکان و یا ارائه هرگونه تسهیلات خوابگاهی برای دانشجویان میهمان ندارند، لذا متقاضیان میهمانی حتما به این موضوع در ارائه درخواست خود توجه کنند.

انتظار می رود با توجه به شرایط ناشی از بیماری کوید-۱۹، دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی کشور، حداکثر مساعدت و همکاری ممکن را در خصوص درخواست‏‌های ثبت شده دانشجویان داشته باشند.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
نتایج نهایی پذیرش بدون آزمون نوبت بهمن ۱۴۰۴ دانشگاه‌ها اعلام شد
هشدار زرد هواشناسی برای تهران
کلیات لایحه بودجه ۱۴۰۵ در هیئت عالی نظارت مجمع تشخیص بحث و بررسی شد
پرتاب سنگ و چاقو توسط ساختارشکنان در دانشگاه شریف
بدون لکنت، مرگ بر آمریکا
عکس | ترامپ و ناوهایش، خامنه‌ای و بسیجی‌هایش
فیلم | خونریزی چشم یکی از دانشجویان، در ناآرامی‌های امروز دانشگاه تهران
فیلم | پرتاب سنگ به طرف دانشجویان امیرکبیر
فیلم | پرتاب سنگ به سمت دانشجویان دانشگاه شریف
دشمن دانشگاه مجازی می‌خواهد؛ ما نمی‌گذاریم
بیانیه بسیج دانشجویی دانشگاه شریف پیرامون اتفاقات روز گذشته
هشدار کمیته انضباطی دانشگاه علم و صنعت به دانشجویان درباره هنجارشکنی
نتایج پذیرش بدون آزمون دانشگاه آزاد در دو مقطع تحصیلی منتشر شد
رشد آرام قیمت طلا و سکه در بازار تهران
دبیران کارگروه‌های تخصصی کمیسیون بررسی علمی اعتراضات منصوب شدند
جزئیات و شرایط شرکت در هجدهمین المپیاد علمی علوم پزشکی دانشگاه آزاد
برخورد با منتشرکنندگان فیلم‌های تحریف‌شده از دانش‌آموزان برخی مدارس
اگر اعتراضات دانشجویی به خشونت منجر شود، از دانشجو حمایت نمی‌کنیم
‌شهادت ۲۲ دانش‌آموز در اغتشاشات اخیر
جزئیات اسکان دانشجویان دکتری وزارت بهداشت تربیت مدرس در خوابگاه
آزادی ۴ دانشجوی دانشگاه شهید بهشتی با پیگیری رئیس دانشگاه
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top