تاریخ انتشار: جمعه 1399/05/31 - 08:54
کد خبر: 367808

خطرناک‌ترین زوج فصل، در استقلال

استقلال به واسطه قدرت تهاجمی دو مهره کلیدی خودش نایب قهرمان لیگ نوزدهم شد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از ایلنا، زوج هماهنگ، موفق، همراه و ترسناک دیاباته - قایدی در فرمولی که استراماچونی در استقلال پیاده کرد شکل گرفت و رشد کرد و حالا در نقطه پایانی لیگ هم آمار و ارقام و هم بر اساس دیدگاه‌های زیبایی شناسانه فوتبال این دو نفر بهترین مکمل‌های هم در فوتبال ایران هستند که حاصل کارشان علاوه بر رساندن استقلال به سهمیه آسیایی و نایب قهرمانی لیگ، کسب همزمان عنوان آقای گلی و آقای پاس گلی لیگ برتر است.

دیاباته با 15 گل زده به تنهایی و با اقتدار در حالی در صدر جدول گلزنان تکیه کرده که بیش از یک سوم از بازی‌های فصل را به دلیل مصدومیت و محرومیت از دست داده بود و چه بسا اگر حضور کامل و با آمادگی صد در صد در ترکیب این تیم را در طول فصل تجربه می‌کرد می‌توانست آماری به مراتب بهتر و بالاتر از این به ثبت برساند.

مهدی قایدی هم در حالیکه با 10 گل  زده در جدول گلزنان جایگاه خوبی دارد و به جز دیاباته 4 بازیکن در کل لیگ آماری بهتر از او به ثبت رساندند، با 8 پاس گل به همراه میلاد جهانی از صنعت نفت آقای پاس گل لیگ برتر است و این نشان می‌دهد استقلال موفقترین زوج خط حمله لیگ را در اختیار دارد.

بعد از این دو نفر می‌شود زوج آل کثیر - میلاد جهانی با 12 گل و 8 پاس گل، علی علیپور - ترابی با 12 گل و 6 پاس گل و شهریار مغانلوبا 13 گل و 5 پاس گل را به عنوان دیگر زوج های هجومی و موفق لیگ معرفی کرد.

اگر همچنان در تاثیر خط حمله استقلال در نتایج این تیم شک دارید نگاهی به جدول لیگ میاندازیم. استقلال با 55 گل زده در 30 بازی بهترین خط حمله لیگ را با اختلاف در اختیار دارد و خط حمله دوم لیگ که در اختیار پرسپولیس است 46 گل به ثبت رسانده و این در حالیست که آبی ها 31 گل دریافت کردند و این در بین 7 تیم بالای جدول بدترین آمار است و جالب است بدانید پارس جم که به لیگ یک سقوط کرد یک گل از استقلال کمتر دریافت کرده است.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
رویترز: اروپا به شدت با کمبود سوخت جت روبرو است
حملات هوایی سنگین رژیم صهیونیستی به شهر غزه
تجاوز نظامی مجدد رژیم صهیونیستی به خاک سوریه
وداع با پیکر آیت‌الله شبیری زنجانی در قم +عکس
مراسم افتتاحیه بیستمین جشنواره بین‌المللی تئاتر مقاومت +عکس
یحیی سریع: ۹۱۷ تجاوز هوایی و موشکی دشمن سعودی، پاسخ خواهیم داد
واکسن آنفلوانزا در روزهای آینده وارد داروخانه‌ها می‌شود
سیروس ابراهیم‌زاده درگذشت
بحرینی: اقدامات آمریکا و اسرائیل مصداق «جنایت علیه بشریت» است
سازمان ملل خواستار ازسرگیری تعامل میان آمریکا و ایران شد!
حضور سه لژیونر در تمرین تیم ملی
تجلیل از پیشکسوتان صدا/ خانزادی هیچگاه صدافروش و هنربند نبود
اطلاعیه وزارت بهداشت درباره تأمین واکسن آنفلوانزا
آغاز بیستمین جشنواره تئاتر مقاومت
مأمور انتظامی در حمله مسلحانه در ایرانشهر به شهادت رسید
لطف‌الله نسبی: امیدوارم با قرعه خوبی رو به رو شویم
غفاری: اندونزی تیم بسیار خوبی داشت/ امیدوارم مدال کسب کنیم
علی قارداشی: صعود به عنوان صدرنشین حاصل عملکرد خوب تیم ملی بود
حادثه امنیتی برای کشتی حامل گاز مایع در تنگه هرمز
حادثه‌ای دیگر در تنگه هرمز
ونس: ترامپ گفت که ایران نباید سلاح هسته‌ای داشته باشد!
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top