تاریخ انتشار: یکشنبه 1399/06/02 - 18:05
کد خبر: 368103

اجرای مانور بازگشایی مدارس تهران درهفته اول شهریور

معاون آموزش متوسطه اداره‌کل ‌آموزش و پرورش شهر تهران گفت: مانور بازگشایی مدارس شهر تهران با مشارکت فعال مناطق در هفته اول شهریور اجرا می شود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس، پانته‌آ درّی معاون آموزش متوسطه اداره‌کل آموزش و پرورش شهر تهران گفت: دستورالعمل بازگشایی و آغاز سال تحصیلی  با هدف هماهنگی تمامی عوامل سهیم و موثر در شروع سال تحصیلی و تداوم جریان آموزش و یادگیری عمومی در سال تحصیلی 1400-1399  با اولویت پوشش تحصیلی افراد لازم التعلیم و دسترسی به آموزش با کیفیت حفظ امنیت و سلامت دانش‌آموزان و ایجاد آرامش خانواده‌ها ، تنوع بخشی به روش‌های آموزشی و تربیتی با تأکید بر آموزش مجازی، ارائه برنامه درسی و زمان آموزش مصوب و استفاده از خدمات و فناوری‌های بومی و امن ابلاغ شده است.

وی در خصوص اهمیت شبکه‌سازی، تعامل و نظارت عوامل و مفاهیم موثر، افزود: هر سطحی از مدیریت ( استان، منطقه  و مدرسه ) این قابلیت را دارد که با عوامل زیرمجموعه به طور مستمر ارتباط بگیرد و پیام‌ها ، توصیه‌ها و دستورالعمل‌های جدید با فوریت و در بستری قابل اعتماد منتقل و اطمینان حاصل شود که دریافت پیام ها ، بازخورد مناسب، اجرا و ارزیابی نتایج  میسر خواهد بود.

معاون آموزش متوسطه اداره‌کل پرورش شهر تهران ادامه داد: با همکاری مدیران، کارشناسان دوره‌های تحصیلی و معاونان آموزش متوسطه مناطق، دانش‌آموزان بازمانده از آموزش‌های مجازی شهر تهران  شناسایی و تدابیر لازم برای ارائه خدمات مناسب از قبیل تولید درسنامه، جزوه و بسته‌های یادگیری ارائه خواهد شد.

دری افزود:کیفیت راهبری و نظارت بر عملکرد مرتبط با ستادبازگشایی مدارس(پروژه مهر99) در شیوه نامه ارسالی ستاد و استان‌ها به مناطق هدف‌گذاری شده است و ارسال گزارش مستمر مناطق به استان و استان‌ها به دبیرخانه مرکزی و تشریح  پیشرفت‌ها و موانع موجود و تلاش‌های  صورت گرفته در رفع مشکلات  بیانگر عملکرد کمیته‌های استانی و مناطق است و این مهم حداکثر تا 5 شهریور با دومرحله ارزیابی مدارس و تایید مناطق استمرار خواهد داشت.

وی اضافه کرد: اعضای شورای معاونان اداره کل به عنوان معین مناطق  نوزده‌گانه با پایش مستمر و مداوم از روند آماده‌سازی به طور موثر پشتیبانی خواهند کرد؛ با توجه به تمهیدات انجام شده در ستاد بازگشایی مدارس شهر تهران و مناطق، در راستای اجرای هرچه بهتر پروژه بازگشایی سال تحصیلی 1400-1399، مانورهای برنامه‌ریزی شده به منظور تشخیص آمادگی مدارس برای بازگشایی در فضای حقیقی و مجازی برگزار می شود تا با مداخله  موثر مسائل احصاء شده مرتفع شود.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
مذاکره با آمریکا راه‌حل نیست / پزشکیان نباید با ترامپ دیدار کند
ورود سامانه بارشی جدید به کشور از جمعه
۱۶۸ نیمکت خالی در مهر میناب
استیضاح فوری عراقچی؛ دیدار نیویورک، قبح‌شکنی بی‌دستاورد
رئیس روس‌ اتم: وضعیت در نیروگاه اتمی بوشهر ایران آرام است
سرلشکر صفوی: چین و روسیه کمک‌های غیر سیاسی هم به ایران می‌کنند
دیدار ترامپ با سران کشورهای عربی و منطقه در نیویورک با محوریت ایران
حمله موشکی عربستان سعودی به شمال یمن
آمادگی وزارت علوم برای اجرای برنامه‌های فرهنگی و دانشجویی در دانشگاه‌
هشدار جدی سخنگوی سپاه به آمریکا: در میدان عمل پاسخ خواهیم داد
حضور خانواده دانش‌آموزان مینابی بر سر مزار شهدای مدرسه شجره طیبه در آستانه شروع سال تحصیلی +عکس
صداوسیما: با اصرار آمریکا دیدار عراقچی و ویتکاف در نیویورک برگزار شد
پرونده کاروان ورزش ایران بسته شد/ ایران در جایگاه یازدهم جدول توزیع مدال‌ها
پیام سرلشکر رضایی در پی ارتحال آیت الله شبیری زنجانی
داسیلوا: آسیب روانی ناشی از نسل‌کشی نتانیاهو در غزه تا سال‌ها باقی است
ترامپ: ایران نمی‌تواند سلاح هسته‌ای داشته باشد!
مدارس سراسر کشور به ساحت امام رضا (ع) عرض ادب می‌کنند
عراقچی با وزیر امور خارجه قطر در نیویورک دیدار کرد
شاه اردن: قطعنامه‌ها درباره اسرائیل صرفا جوهری بر روی کاغذ هستند
ولایتی: سکوت در برابر جنایات جنگی عادی شده است
دستخط رهبر انقلاب خطاب به سردار موسوی منتشر شد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top