تاریخ انتشار: دوشنبه 1399/06/03 - 14:56
کد خبر: 368190

آخرین آمار مبتلایان کرونا در کشور

در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۱۳۳ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۲۰ هزار و ۷۷۶ نفر رسید.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» سخنگوی وزارت بهداشت گفت: از دیروز تا امروز ۳ شهریور ۱۳۹۹ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، دو هزار و ۲۴۵ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که یک هزار و ۱۳۲ نفر از آنها بستری شدند.

وی گفت: مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۳۶۱ هزار و ۱۵۰ نفر رسید.

لاری ادامه داد: متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۱۳۳ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۲۰ هزار و ۷۷۶ نفر رسید.

وی گفت: خوشبختانه تا کنون ۳۱۱ هزار و ۳۶۵ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شده اند.

به گفته لاری، ۳۸۴۸ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند.

گفت: تا کنون سه میلیون و ۶۲ هزار و ۴۲۲ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.

وی ادامه داد: استانهای مازندران، تهران، قم، گلستان، خراسان شمالی، اردبیل، اصفهان، البرز، خراسان رضوی، کرمان، سمنان، آذربایجان شرقی، مرکزی، یزد و گیلان در وضعیت قرمز قرار دارند.

لاری همچنین گفت: همچنین استانهای فارس، ایلام، لرستان، هرمزگان، زنجان، قزوین، آذربایجان غربی، بوشهر، همدان، چهارمحال و بختیاری و کهگیلویه و بویر احمد هم در وضعیت هشدار قرار دارند.

وی در تشریح وضعیت بیماری در استان ایلام گفت: این استان پس از خیز شدید بیماری، در خرداد ماه سال جاری که تا نیمه اول تیرماه ادامه داشت با همکاری بیشتر مردم ایلام در رعایت پروتکل های بهداشتی و تلاش کادر بهداشت و درمان و حمایتهای مسوولان ستاد استانی، شاهد شیب نزولی در موارد ابتلا و بستری روزانه در این استان بودیم؛ به طوری که موارد بستری بیماران در استان ایلام در مرداد ماه سال جاری نسبت به تیرماه کاهش ۲۰ درصدی را نشان می دهد. اما متاسفانه طی دو هفته گذشته تا حدی از شدت این روند کاهشی کاسته شده است. در حال حاضر شهرستان های آبدانان، ایلام، دره شهر، دهلران و مهران در این استان در وضعیت قرمز و شهرستان های ایوان، چرداول و ملک شاهی در وضعیت هشدار بیماری قرار دارند. میزان بروز بیماری در شهرستانهای مهران و ایلام از میانگین بروز در استان تا حدی بالاتر گزارش شده است که نیازمند همکاری بیشتر مردم در رعایت پروتکلهای بهداشتی است.

لاری گفت: از ۱۸ مرداد تا کنون ۳۳۹۶ مورد بازرسی از اصناف، اماکن عمومی و کارگاهی این استان صورت گرفته که ۷۰ مورد از این اماکن به عدم رعایت پروتکلهای بهداشتی به مراکزقضایی معرفی و در همین بازه زمانی تعداد ۳۴ واحد متخلف پلمب شده اند.

به گفته سخنگوی وزارت بهداشت، متاسفانه درصد استفاده از ماسک و میزان رعایت پروتکل های بهداشتی از سوی صنوف و اماکن عمومی در هفته های پایانی مرداد ماه روند کاهشی داشته؛ به طوری که میزان استفاده از ماسک توسط مردم ۶۰.۷ درصد، در اصناف و اماکن عمومی ۶۳.۸ درصد است. امیدواریم با رعایت بیشتر پروتکلها و استفاده مردم حداکثری از ماسک، شاهد تداوم روند نزولی در موارد ابتلا و بستری و خروج شهرستانهای این استان از وضعیت هشدار و قرمز بیماری باشیم.

وی همچنین گفت: امیدواریم مردم کشور با پایبندی به رعایت اصول سه گانه بهداشتی شامل شست و شوی مرتب دستها، رعایت فاصله فیزیکی و استفاده از ماسک شاهد شکست زنجیره انتقال بیماری در کشور باشیم. همچنین در برپایی آیین های عزاداری سرور شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین (ع) در سراسر کشور ضمن تاکید بر لزوم برگزاری مناسک بر اساس دستورالعمل مصوب ابلاغی ستاد ملی کرونا، از کلیه شاگردان و شیفتگان مکتب اباعبدالله الحسین (ع) خواستاریم که به منظور پیشگیری از بیماری، تا حد امکان از سفرهای غیرضروری در تعطیلات تاسوعا و عاشورا پرهیز کنند تا شاهد محرمی آمیخته با شور و شعور حسینی در اقصی نقاط کشورمان باشیم.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
انعقاد تفاهم‌نامه همکاری میان دانشگاه الزهرا (س) و کمیته ملی پارالمپیک جمهوری اسلامی ایران
خوابگاه‌ها میزبان دانشجویان مهمان مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب
زنان بیشتر از مردان تحت تأثیر آپنه خواب قرار می‌گیرند
خطر بیماری قلبی در زنان با وزنه زدن کاهش می یابد
آفت بزرگ بزنگاه‌های تاریخی، تأخیر خواص در تشخیص صحنه است
از نقشه راه تا زیاده‌خواهی؛ ضمانت اجرایی کجاست؟
ایران تصویر روشنی از مذاکرات به مردم و جهان ارائه نمیدهد
چند بار بند اول تفاهم نقض شده است؟
آژانس از مراکز هسته‌ای ایران بازدید خواهد کرد
«لوفت‌هانزا» به ایران بازمی‌گردد
عصبانیت ترامپ از عدم کاهش قیمت بنزین در آمریکا
تغییر در ترکیب تیم ملی فوتبال ایران برابر مصر
همه از تو متنفرند
مذاکرات فنی ایران-آمریکا هفته آینده ازسرگرفته خواهد شد
یک برد در جام جهانی شبیه به برد پایان فصل است
بحران تاب‌آوری سایبری در بانکداری کشور/ اعتماد دیجیتال رنگ باخت؟
از محرم تا صفر؛ پویشی که نذر را به مسئولیت اجتماعی پیوند می‌زند
برگزاری مراسم سالار شهیدان با حضور وزیر علوم
سن یک دنباله دار قدیمی تخمین زده شد
علمدارِ حقیقت؛ ترسیم الگوی کامل «انسانِ الهی» در ترازوی عاشورا
جهانبخش: با روحیه و اتحاد بازی قبل به مصاف مصر می‌رویم
کارگاه توان‌افزایی مصاحبه‌کنندگان دکتری ۱۴۰۵ با حضور مدیرکل پژوهش دانشگاه آزاد برگزار شد
شالچی: دانشگاه هنر ایران «خانه تخیل ملی» و «زبان عاطفی جامعه» است/ ضرورت خروج هنر از آتلیه‌ها و نقش‌آفرینی در حل مسائل شهری
پاسخ رئیس بنیاد ملی نخبگان به ابهامات جذب نخبگان در دستگاه‌های اجرایی
تعویق یک هفته‌ای امتحانات پایان‌ترم/ غیبت در امتحانات باعث حذف درس نمی‌شود
چالش‌های پنهان دانشجویان تحصیلات تکمیلی کشاورزی
تمدید مهلت ثبت‌نام دوره تابستانی دانشگاه علوم پزشکی هوشمند
انتشار فهرست ۶۶۹ نشریه ایرانی نمایه شده در Clarivate و Scopus در SID
تغییر برنامه امتحانات پایان نیمسال دانشجویان دانشگاه امیرکبیر
کرسی‌های ۶ میلیاردی برای پروژه‌های مرزشکن/استقلال مالی ۵ ساله نخبگان
زمان شروع امتحانات دانشگاه شهیدبهشتی به تعویق افتاد
آمار پاسخگویی وزارت علوم و دانشگاه‌ها به شکایات
توافق جدید برای ورود دانش بنیان‌ها به نظام بیمه سلامت
مهلت ثبت درخواست میهمانی و انتقال دانشجویان شاهد و ایثارگر تمدید شد
ثبت‌نام ایجاد و ترمیم سابقه تحصیلی از امروز آغاز شد
اعلام جزئیات برگزاری امتحانات دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد در شهر محل سکونت
مصاحبه مجازی داوطلبان دکتری تخصصی ۱۴۰۵ دانشگاه آزاد از شنبه ۶ تیر آغاز می‌شود
تعریف ۲۰۰۰ پایان‌نامه با مشارکت پژوهشگران ایرانی و استادان خارجی
۵ راهکار برای نجات آموزش عالی؛ از اصلاح ذی‌نفع هراسی تا راه‌اندازی اتاق فکر مسائل بنیادین
مهلت پنج‌روزه برای رفع نقص مدارک فلوشیپ ۱۴۰۵
مدارک مورد پذیرش دکتری تخصصی پزشکی اعلام شد
تفاهم‌نامه ایرانداک و سازمان بازرسی برای ارتقای سلامت علمی کشور
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top